Hoe installeer ik de Zelfstroom app?

Zelf stroom maken en je opbrengsten monitoren is nóg leuker met de nieuwe Zelfstroom app. De app staat voor je klaar om te downloaden, is helemaal gratis, en zowel beschikbaar voor Android als Apple smartphones.

Alle informatie in één app

De Zelfstroom app geeft een uniek inzicht in de stroom die je thuis verbruikt. De app combineert de gegevens van de slimme meter met de actuele stroomopbrengst van je zonnepanelen. Zonder dat je naar de meterkast of de omvormer op zolder hoeft te lopen, zie je op één plek, in de app precies je stroomverbruik. Lees hier meer over hoe je de grafieken in de Zelfstroom app leest.

Hoe download ik de Zelfstroom app?

Ga naar de Google Play Store (als je een Android telefoon hebt) of naar de App Store van Apple (als je een iPhone hebt). Zoek naar “Zelfstroom”, download de app en volg de instructies op het scherm.

Hoe kan ik inloggen?

Je logt in met jouw persoonlijke inloggegevens, die je vijf werkdagen na de installatie van jouw zonnestroomsysteem van ons ontvangt. Hiervoor moet de omvormer van het zonnestroomsysteem werkend zijn verbonden aan het thuisnetwerk. Heb je de inloggegevens na vijf werkdagen nog niet van ons ontvangen en wil je wel graag gebruikmaken van de app? Controleer dan of de e-mail niet bij je ongewenste items is beland. Kan je ook hier de e-mail niet vinden en wil je wel graag gebruik maken van de app, neem dan contact met ons op.

 

Zelfstroom app

Hebben we je vraag beantwoord?

Dank je wel, fijn om te horen dat we je vraag hebben beantwoord!

Wat gaat er niet goed?