Hoe installeer ik de Zelfstroom app?

Zelf stroom maken en je opbrengsten monitoren is nóg leuker met de Zelfstroom app. De app staat voor je klaar om te downloaden, helemaal gratis, en zowel beschikbaar voor Android als Apple smartphones. 

Hoe download ik de Zelfstroom app? 

Ga via onderstaande knoppen naar de app store die past bij jouw smartphone. Of ga zelf naar de Google Play Store of de App Store van Apple. Zoek naar “Zelfstroom”, download de app en volg de instructies op het scherm. 

  

Hoe kan ik inloggen in de Zelfstroom app? 

Je logt in met jouw persoonlijke inloggegevens. Je ontvangt deze inloggegevens ongeveer 5 dagen voor de installatie van jouw zonnestroomsysteem. Het is hiervoor belangrijk dat de omvormer verbonden is met je thuisnetwerk. De installateurs helpen je hierbij tijdens de installatiedag! 

Als je bent ingelogd kun je gebruik maken van de Zelfstroom app! Zo ben jij altijd en overal op de hoogte van het resultaat dat jouw zonnepanelen opleveren. 

Zelfstroom app

 

Alle informatie in één app 

De Zelfstroom app combineert de gegevens van de slimme meter met de actuele stroomopbrengst van je zonnepanelen. Zon-der dat je naar de meterkast of de omvormer op zolder hoeft te lopen, zie je op één plek, in de app precies je stroomverbruik. Lees hier meer over hoe je de grafieken in de Zelfstroom app leest.

Andere slimme functies zijn:

  • Met de zon-grafiek weet je wanneer de opbrengst van je zonnepanelen het grootst is. Handig om te bepalen wanneer je de wasmachine laat draaien.
  • Zie direct hoeveel je nog moet betalen aan de energie-leverancier. Geen verrassingen achteraf.
  • Bekijk en vergelijk je verbruik en opbrengst door de tijd, dankzij heldere grafieken en overzichten. Zo wordt zelf stroom maken echt een sport!

Hebben we je vraag beantwoord?

Dank je wel, fijn om te horen dat we je vraag hebben beantwoord!

Wat gaat er niet goed?