Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen

Verdien met zonnepanelen

Vraag direct een offerte aan

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

Zonnepanelen voor je bedrijf

Vraag direct een offerte aan

U heeft nog niet aangevinkt dat dit het adres is van uw bedrijfspand.

Heeft u geen eigen bedrijfspand? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

Investeer in de zon

Hoog rendement, duurzame keuze

Heb je spaargeld en wil je dat graag investeren in de verduurzaming van je huis? Dan is het slim om zonnepanelen te kopen.

 • In 3,1 jaar terugverdiend
 • 40% rendement
 • Direct een hogere woningwaarde
besparingsgrafiek zonnepanelen

Service & garanties

Kwaliteit staat voor op

Bij Zelfstroom krijg je A-merk zonnepanelen. Maar dat niet alleen. Zelfstroom installeert de panelen vakkundig op je dak, geeft je met de Zelfstroom app 24/7 inzicht in je opbrengst én biedt je een hele hoop garanties. Zo hoef jij nergens meer naar om te kijken.

Service & garanties

Gratis Zelfstroom app

Met de gratis app zie je in één oogopslag hoeveel je zonnepanelen opbrengen. Dankzij de unieke koppeling met je slimme meter zie je ook wat je afneemt van het net, wat je verbruikt en wat je teruglevert. Vergelijk de ene periode met de andere, maak er een challenge van met je buurman en deel je persoonlijke records. Daar krijg je energie van.

Installatiegarantie

De installatiegarantie is een garantie op de installatie van het zonnestroomsysteem. Dat betekent: gaat er na de installatie van het zonnestroomsysteem iets kapot, dat te herleiden is naar een fout in de installatie, dan lossen wij het kosteloos voor je op. De garantie heeft een looptijd van tien jaar.

Fabrieksgarantie

Fabrieksgarantie (ook wel productgarantie genoemd) betekent dat wanneer een zonnepaneel kapot gaat (zonder toedoen van buitenaf) deze kosteloos door de producent gerepareerd of vervangen wordt. Op onze zonnepanelen en omvormers zit een productgarantie van minimaal tien jaar.

25 jaar vermogensgarantie

Dit betekent dat – hoewel zonnepanelen door de jaren heen heel geleidelijk achteruitgaan in hun prestaties – de panelen 25 jaar lang met een bepaald minimumvermogen presteren.

We werken alleen met A-merk materialen

Alleen het beste is goed genoeg

We werken alleen met A-merk materialen
We werken alleen met A-merk materialen
We werken alleen met A-merk materialen
We werken alleen met A-merk materialen
25 jaar

Vermogensgarantie

Zonnepanelen

 • Longi Solar 405 Wp
 • 25 jaar vermogensgarantie
 • Longi Solar 420 Wp
 • 25 jaar vermogensgarantie

Omvormer

 • SolarEdge
 • Parallel geschakeld
 • Growatt
 • Serieel geschakeld

Optimizers

 • SolarEdge
 • Haalt het maximale uit je zonnepanelen

Doe mee met de rest van Nederland

Meer dan 1 miljoen huishoudens maken zelf stroom

Doe mee met de rest van Nederland
Astrid Lahneman
Maakt zelf stroom sinds

“Geld laten liggen is zonde, met zonnepanelen behaal ik een mooi rendement. Daarbij vind ik duurzaamheid natuurlijk belangrijk. Zonnepanelen dragen daar op een ideale manier aan bij, het is toch mooi dat de zon voor jou de energie opwekt?”

Lees verder

Liever niet investeren?

Je kunt ook zonnepanelen huren

 • Zonnepanelen voor een vast bedrag per maand
  Zonder investering ga je direct besparen op je energierekening. Je nieuwe maandlasten – inclusief huur – zijn namelijk lager dan je huidige energiekosten.
 • Altijd de mogelijkheid tot overname
  Je kunt de zonnepanelen altijd tussentijds overnemen. Ook na de huurperiode is dit een slimme optie: onze zonnepanelen gaan namelijk minimaal 25 jaar mee.
 • Alles is geregeld
  Tijdens de huurperiode van 10 of 15 jaar heb je nergens omkijken naar. Zelfstroom verzekert de zonnepanelen en zorgt dat alles altijd naar behoren werkt.

Meer weten over zonnepanelen kopen?

Vanaf 1 januari 2023 verlaagt het btw-tarief van 21% naar 0%. Door het verlagen van het btw-tarief hoef jij de btw niet meet terug te vragen. Zo is het nog makkelijker om jouw woning te verduurzamen.
Zeker. Er is een aantal regelingen vanuit de overheid die het kopen van zonnepanelen nóg aantrekkelijker maakt dan het al is.
De prijs voor het kopen van zonnepanelen loopt sterk uiteen. De precieze kosten worden bepaald door een aantal factoren, waaronder het aantal zonnepanelen dat je aanschaft. Aan de hand van een voorbeeld kun je berekenen wat een gemiddeld zonnestroomsysteem kost.
Zonnepanelen zijn een goede investering. Niet alleen voor het milieu, maar ook zeker voor je portemonnee. Zonnepanelen besparen in hun levensduur namelijk veel meer geld dan dat het kost om ze aan te schaffen.

Check wat jij kunt verdienen

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.