Nu tijdelijk: Tot
1 jaar gratis huur!

 

Nu tijdelijk: Tot
1 jaar gratis huur!

 

Zonnepanelen zonder investering

 • Direct lagere energiekosten
 • Geen onverwachte uitgaven
 • Altijd een perfect werkend zonnestroomsysteem
Bereken hoeveel jij kunt besparen

Je hebt een woning met eigen dak nodig

Zonnepanelen leasen voor je bedrijf

 

 

Check hoeveel jouw bedrijf kan verdienen

U heeft nog niet aangevinkt dat dit het adres is van uw bedrijfspand.

Heeft u geen eigen bedrijfspand? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

Zonnepanelen huren

Gezin voor woning met zonnepanelen

Zonnepanelen huren betekent: direct besparen op je stroomkosten, zonder hiervoor een flink geldbedrag uit te geven. Je huurt voor een vast laag maandbedrag en in ruil daarvoor ontvang jij groene stroom uit zonnepanelen. Zo ben je duurzaam bezig en verlaag je direct je hoge energierekening. En zeiden we al dat je volledig ontzorgd wordt?

 • Direct besparen zonder hoge kosten
 • Geen gedoe of onverwachte uitgaven
 • Altijd een perfect werkend zonnestroomsysteem

 

Gezin voor woning met zonnepanelen

Huur nu het eerste jaar gratis!

Huuractie - 1 jaar gratis huur

Start met het opwekken van groene stroom door zonnepanelen te huren. Want dan ga je direct na de installatie besparen op je energiekosten én krijg je nu tijdelijk een geweldige korting! Vraag vandaag nog jouw offerte aan want deze actie loopt maar tot 30 juni 2024. Ben je benieuwd naar de voorwaarden, bekijk ze hier.

Kies je voor het huren van zonnepanelen dan betaal je het eerste jaar geen huurkosten – € 0,- – gratis – helemaal niks! Dat is een dubbele besparing in het eerste jaar: gratis huren én direct lagere maandlasten bij de energieleverancier.

Plan vandaag nog een adviesgesprek in en ontvang een huurofferte met geweldige korting! Weet jij al wat je met deze mega besparing gaat doen?

Huuractie - 1 jaar gratis huur

Bespaar tot wel € 636,- per jaar

We leggen uit hoe het werkt

€ 117
Oude energiekosten

€ 53,- winst per maand!

 

€ 636,- winst per jaar!

 

€ 64
Nieuwe energiekosten met Zelfstroom

Zonnepanelen huren en direct besparen? Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het zo. Kies je ervoor om zonnepanelen te huren bij Zelfstroom, dan kies je voor een vast en laag maandbedrag. In ruil daarvoor wek je gratis energie op met zonnepanelen. Jouw energiekosten worden hierdoor zóveel lager dan je huidige kosten, dat je direct je energierekening verlaagt. Zo betaal je geen € 0,34 meer per kWh, maar gemiddeld nog maar € 0,19! Daarnaast staat je nieuwe maandbedrag voor de hele looptijd vast. Dat betekent: geen onaangename verrassingen of prijsveranderingen.

 

€ 117
Oude energiekosten

€ 53,- winst per maand!

 

€ 636,- winst per jaar!

 

€ 64
Nieuwe energiekosten met Zelfstroom

De toekomst ziet er zonnig uit

Nóg meer winst op lange termijn

Huidige energierekening zonder zonnepanelen

Vast laag huurtarief

Nieuwe energierekening met zonnepanelen

€ 28.380,- winst in 25 jaar

Bij Zelfstroom huur je zonnepanelen voor 10 of 15 jaar. Na de huurperiode kun je de zonnepanelen voor een voordelige prijs overnemen. Zo ga je na de huurtermijn nog meer winst maken: je betaalt namelijk geen maandelijkse kosten meer, maar wekt nog steeds voordelig stroom op. En de zonnepanelen? Die gaan minstens 25 jaar mee. Op lange termijn verdien je hierdoor gemiddeld € 28.380,-.

Wil jij weten hoeveel jij op de lange termijn kunt verdienen? Plan een gratis adviesgesprek of bel direct met een van onze adviseurs.

 

Huidige energierekening zonder zonnepanelen

Vast laag huurtarief

Nieuwe energierekening met zonnepanelen

€ 28.380,- winst in 25 jaar

Waarom zonnepanelen huren?

Besparen, zonder gedoe

Gezin met kind - toekomst

Heb je genoeg van de stijgende energieprijzen en wil je jouw geld slim besteden? Dan zijn zonnepanelen een slimme keuze! Het huren van zonnepanelen levert niet alleen geld op, maar zorgt tegelijkertijd voor zekerheid en rust.

 1. Direct besparen
  Jij bespaart direct zodra de zonnepanelen op jouw dak liggen. Omdat je jouw eigen stroom opwekt ben je tegelijkertijd minder afhankelijk van de stijgende energieprijzen. En dat allemaal voor een vast laag maandbedrag.
 2. Geen gedoe
  Huur je zonnepanelen bij Zelfstroom? Dan geniet je de gehele huurperiode van een perfect werkend zonnestroomsysteem. Geen gedoe met verzekeringen en garanties. Je installatie is via ons verzekerd. Zo heb jij de gehele looptijd garantie. Heb je een probleem? Dan lossen wij het zo snel mogelijk voor je op. Zonder extra kosten natuurlijk.
 3. Voorspelbaar
  Geen onverwachte prijsstijgingen of prijsschommelingen door veranderingen op de energiemarkt. Door zonnepanelen te huren weet je voor de komende 10 tot 15 jaar precies waar je aan toe bent. Maandelijks betaal je een vast huurbedrag. En ook je opbrengst is voorspelbaar. Zo weet je van tevoren hoeveel jij gaat verdienen met zonnepanelen.
Gezin met kind - toekomst

Zo werkt het huren van zonnepanelen bij Zelfstroom

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Het huren van zonnepanelen is bij Zelfstroom zo geregeld! Van online dakcheck tot installatie, wij regelen het:

 1. Doe de online dakcheck
  Check binnen 1 minuut of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen
 2. Wij nemen contact met je op
  Onze duurzaamheidsadviseur neemt contact met je op en bespreekt samen met jou de mogelijkheden van jouw dak.
 3. Je ontvangt een vrijblijvende offerte
  Per mail ontvang je een vrijblijvende offerte met een persoonlijk plan voor jouw dak. Hierin zie je precies wat jouw zonnepanelen maandelijks zullen kosten en opbrengen.
 4. Laatste check door onze specialist
  Onze specialist komt bij je langs om te controleren of de installatie probleemloos uitgevoerd kan worden. Alles in orde? Dan plannen we de installatie in.
 5. Installatie door gecertificeerde monteurs
  Onze monteurs installeren jouw zonnepanelen veilig en vakkundig binnen één dag. Hierna wek je jouw eigen duurzame energie op en bespaar je direct op je energiekosten.
Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Haal alles uit je zonnepanelen

Met de services van Zelfstroom

Huur je zonnepanelen bij Zelfstroom? Dan word je van alle gemakken voorzien. Niet alleen ontvang je een perfect werkend zonnestroomsysteem, ook geniet je van handige services. Zoals een verzekering en goede garanties. Zo hoef je je bij het huren van zonnepanelen nergens zorgen over te maken. Gedurende de gehele huurperiode houden onze monteurs jouw zonnepanelen in topconditie. Wil je de zonnepanelen tussentijds overnemen of ga je verhuizen? Ook dat is geen probleem! Het enige wat jij hoeft te doen, is besparen. De rest regelen wij.

 

Haal alles uit je zonnepanelen

Flexibel in de toekomst

Huur je zonnepanelen bij Zelfstroom en ga je verhuizen? Geen probleem! Wij dragen de zonnepanelen over aan de nieuwe bewoners of verhuizen ze met je mee.

 

Garantie & Verzekering

Bij Zelfstroom zijn je zonnepanelen de hele huurperiode verzekerd tegen schade, krijg je garantie op een werkend systeem en óp 25 jaar lang voldoende vermogen.

 

Tussentijds overnemen

Wil je beginnen met huren, maar jouw zonnestroomsysteem over een paar jaar overkopen? Dat kan! Jij bepaalt zelf wanneer dit moment is.

 

Jouw opties na de huurperiode

Ook na de huurperiode doen we niet moeilijk: we halen de panelen van je dak, je koopt ze over, of je verlengt de huurperiode. Aan jou de keus.

 

24/7 inzicht in opwek en verbruik

Met de Zelfstroom app zie je in één oogopslag hoeveel je zonnepanelen opbrengen, wat je verbruikt en wat je teruglevert. Al jouw inzicht binnen handbereik!

 

Doe jij mee met de rest van Nederland?

Al 1 op de 3 huishoudens wekt zelf stroom op

Doe jij mee met de rest van Nederland?
Rody Lieuwes
Maakt zelf stroom sinds maart 2023

“De extra services gaven voor mij de doorslag om voor Zelfstroom te kiezen. Zo heb ik de mogelijkheid om de zonnepanelen op ieder moment over te kopen.”

 

Lees meer
Doe jij mee met de rest van Nederland?
Astrid Lahnemann
Maakt zelf stroom sinds voorjaar 2020

“Geld laten liggen is zonde, met zonnepanelen behaal ik rendement. En daarbij vind ik duurzaamheid natuurlijk belangrijk. Zonnepanelen werken daar op een ideale manier aan bij, het is toch mooi dat de zon voor jou de energie opwekt?”

 

Lees meer
Doe jij mee met de rest van Nederland?
Mario van Hees
Maakt zelf stroom sinds april 2023

“Ik ben super tevreden over de service en installatie van Zelfstroom! De monteurs werken nauwkeurig en veilig. Dat vond ook de arbeidsinspectie, die tijdens de montage opeens voor de deur stond.”

 

Lees meer

Veelgestelde vragen

Bij ons huur je zonnepanelen voor 10 of 15 jaar. Wil je jouw zonnepanelen tijdens de huurperiode overnemen? Geen probleem! Dat kan op elk gewenst moment, met onze overnameservice.
Geen paniek! Wij zorgen tijdens de huurperiode voor een perfect werkend zonnestroomsysteem. Dat betekent: gratis service en kosteloze reparaties. Heb je een probleem? Neem contact met ons op, vertel wat er mis is en wij lossen het kosteloos voor je op!
Wanneer je zonnepanelen huurt, betaal je daarvoor een maandelijkse huurprijs. Simpel. Het voordeel van huren is dat de zonnepanelen, omvormer en installatie zijn inbegrepen. En nog mooier.. Zelfstroom biedt 100% garantie op al het apparatuur. Dat is nog eens service!
Als je zonnepanelen huurt, betaal je daarvoor een vast laag maandelijks bedrag. Doordat je zelf energie opwekt, bespaar je op je energierekening en levert het je uiteindelijk geld op.
Bij het huren van zonnepanelen is geen investering nodig. Doordat je zelf energie maakt, gaan je maandelijkse kosten flink omlaag en bespaar je meteen. We leggen dit verder uit in een voorbeeldberekening.
Hoeveel zonnepanelen je nodig hebt voor jouw situatie, is afhankelijk van je stroomverbruik en de opbrengst van de zonnepanelen. Benieuwd met welke factoren je rekening moet houden en welk aantal panelen voor jouw situatie geschikt is?
Het huren van zonnepanelen brengt veel voordelen met zich mee. Voor het huren heb je namelijk geen investering nodig, ben je verzekerd tegen schade en betaal je een vaste huurprijs voor de gehele huurperiode.

Check wat jij kunt verdienen

Je hebt een woning met eigen dak nodig