Zonnepanelen voor jouw bedrijf

  1. Direct verdienen met flink rendement
  2. Verbetering van het energielabel
  3. Vakkundige installatie
Vraag vrijblijvend een offerte aan

U heeft nog niet aangevinkt dat dit het adres is van uw bedrijfspand.

Heeft u geen eigen bedrijfspand? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

logo holland solar-01
Lid van Holland Solar
Bcorp
Certified B Corporation
Zonnekeur
Zonnekeur gecertificeerd

Zonnepanelen voor iedereen

Hoe verduurzaam je, zonder dat er een grote investering vereist is? Op deze vraag biedt Zelfstroom’s unieke operational lease-oplossing antwoord. Je wordt zo goed als zelfvoorzienend in je energieverbruik en brengt de CO-2-uitstoot ook nog eens aanzienlijk terug. Je bespaart, verduurzaamt en versterkt je groene imago, en dat zonder er kapitaal in te hoeven steken.

Zonnepanelen leasen

Niet investeren, wel besparen

Sluit je aan bij Zelfstroom en schaar je bij een trotse club ondernemers die samen een slimme bijdrage leveren aan een beter klimaat. Zelfstroom zakelijk biedt een groene en voordelige oplossing, voor een vast bedrag per maand. Een beter energielabel was nog nooit zo aantrekkelijk.

Zonnepanelen zonder zorgen

Daarom kies je voor Zelfstroom

Bij Zelfstroom krijg je veel meer dan alleen zonnepanelen. Zo geniet je van online monitoring van je opbrengst, weet je dankzij onze eigen, gecertificeerde monteurs zeker dat het systeem goed wordt geïnstalleerd en hoef je nergens naar om te kijken dankzij de vele services en garanties. Het enige wat je zelf doet is stroom maken. De rest verzorgen wij.

Zonnepanelen zonder zorgen

Eigen gecertificeerde monteurs

Het belangrijkste onderdeel van het traject is natuurlijk de installatie. Bij Zelfstroom werken we met eigen, gecertificeerde monteurs die een vakkundige installatie garanderen, volgens het Zonnekeur keurmerk. Zij verstaan hun vak en leggen je graag alles uit.

Tussentijds overnemen

Als ondernemer ben je graag flexibel, dat snappen we. Daarom is het bij Zelfstroom altijd mogelijk om gedurende de looptijd van de lease-overeenkomt het zonnestroomsysteem van ons over te nemen.

Garantie & verzekering

Een zonnestroomsysteem moet altijd werken. Ook als er schade is van buitenaf, door weersomstandigheden, diefstal en/of vandalisme. Daarom krijg je van ons een gegarandeerd werkend systeem.

Doe mee met de rest van Nederland

Deze ondernemers wekken zelf stroom op

Doe mee met de rest van Nederland
Jan-Willem van Hoorn - Bowling- & Partycentrum Maaspoort
Maakt zelf stroom sinds april 2020

“Je hebt als bowlingondernemer nu eenmaal te maken met een hoog energieverbruik. Met zonnepanelen kunnen we verduurzamen, besparen ѐn geven we er ook nog eens een positief signaal mee af naar onze gasten en gemeente.”

Lees meer
Doe mee met de rest van Nederland
Anne Hulshof - Landbouwbedrijf Hulshof
Maakt zelf stroom sinds september 2020

“Met onze 88 panelen wekken we jaarlijks zo’n 25.000 kWh op, dat maakt ons zo goed als zelfvoorzienend.”

Lees meer

Liever wel investeren in zonnepanelen?

Ook dat is mogelijk bij Zelfstroom

Een investering in zonnepanelen is niet alleen een doel, maar zeker ook een middel. De aankoop van zonnepanelen kun je namelijk al in vijf jaar terugverdienen – het rendement is vaak hoger dan verwacht. Wij rekenen de winst graag voor je uit.

Wij helpen je graag!

Persoonlijk en snel

“Het is geen groot, log bedrijf waarbij je naar de receptie belt en vervolgens van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Wanneer ik bel weet mijn vaste contactpersoon meteen wie ik ben en wat mijn situatie is – dat schakelt heel fijn!” – Anne Hulshof van Landbouwbedrijf Hulshof

Dát horen wij vaker, en daar zijn we trots op: we houden het graag persoonlijk. Wil je ook advies op maat, heb je nog een vraag of wil je weten wat mogelijk is voor jouw pand? Neem dan contact op, onze adviseurs staan je graag te woord.

Nick van Lier

“Ik denk graag met je mee, niet alleen over de zonnepanelen, maar ook over het hele proces.”