Zakelijke zonnepanelen voor jouw bedrijf

  1. Direct verdienen met flink rendement
  2. Verbetering van het energielabel
  3. Vakkundige installatie met Scope 12 keuring
Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

U heeft nog niet aangevinkt dat dit het adres is van uw bedrijfspand.

Heeft u geen eigen bedrijfspand? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

logo-holland-solar
Lid van Holland Solar
Bcorp
Certified B Corporation
Logo installQ
Installatie volgens InstallQ

Zonnepanelen zakelijk

De zon gebruiken als duurzame energiebron voor jouw bedrijf? Dat is slim! En steeds meer bedrijven doen het. Met zakelijke zonnepanelen word je zelfvoorzienend én minder afhankelijk van de energieleverancier. Daarnaast breng je ook de CO2-uitstoot van jouw onderneming terug en daarmee versterk je het groene imago van je bedrijf. Ontdek de mogelijkheden van zonnepanelen voor bedrijven.

Zonnepanelen zakelijk leasen

Zonder investering, toch verduurzamen

Direct besparen zonder grote investering? Via Zelfstroom kies je gemakkelijk en zonder gedoe voor financial lease. Je start direct met besparen op je energiekosten en wacht niet op een terugverdientijd. Hierdoor hoef je geen tijd en geld te investeren in je zonnepanelen, waardoor de volgende stap voor jouw bedrijf niet hoeft te wachten. Benieuwd hoe het werkt?

Liever zonnepanelen aanschaffen?

Ook dat kan bij Zelfstroom!

Heb je voldoende kapitaal om zonnepanelen voor jouw bedrijf aan te schaffen? Ook dat kan bij Zelfstroom. Met een eenmalige investering word je direct eigenaar van het systeem. Het grootste voordeel hiervan? Je behaalt een hoog rendement en de opbrengsten zijn helemaal voor jou. Je betaalt namelijk geen maandelijkse rente en aflossingen. Benieuwd naar de voordelen van zakelijk zonnepanelen kopen?

Zonnepanelen zakelijk kopen - Bespaargrafiek

Doe mee met de rest van zakelijk Nederland

Deze ondernemers wekken zelf stroom op

Doe mee met de rest van zakelijk Nederland
Jan-Willem van Hoorn - Bowling- & Partycentrum Maaspoort
Maakt zelf stroom sinds april 2020

“Je hebt als bowlingondernemer nu eenmaal te maken met een hoog energieverbruik. Met onze zakelijke zonnepanelen kunnen we verduurzamen, besparen ѐn geven we er ook nog eens een positief signaal mee af naar onze gasten en gemeente.”

Lees meer
Doe mee met de rest van zakelijk Nederland
Anne Hulshof - Landbouwbedrijf Hulshof
Maakt zelf stroom sinds september 2020

“Met onze 88 zakelijke zonnepanelen wekken we jaarlijks zo’n 25.000 kWh op, dat maakt ons zo goed als zelfvoorzienend.”

Lees meer

Zonnepanelen voor bedrijven

Dit zijn de voordelen!

Zonnepanelen zijn een slimme investering voor jouw bedrijf. Met zonnepanelen bouw je aan een duurzaam imago, bespaar je flink op de energiekosten en verbeter je tegelijkertijd het energielabel van je onderneming.

  • Direct besparen op je energierekening
  • Klaar voor nieuwe regelgeving rondom verduurzaming
  • Verminder de CO2-uitstoot & vergroot het groene imago
Zonnepanelen leasen - monteur Sam

Zonnepanelen zonder zorgen

Kies voor lease plus of koop plus!

Met Service Plus heb jij geen zorgen meer over de prestaties van jouw zonnestroomsysteem. Door middel van een Scope-12 keuring na de oplevering van het systeem en servicebezoeken bij eventuele problemen, geniet jij jarenlang zorgeloos van groene stroom en een optimaal rendement uit je installatie.

Zonnepanelen kopen met zekerheid - Service

Waarom zonnepanelen van Zelfstroom?

Wij helpen je van A tot Zonne-energie

Bij Zelfstroom houden we het graag persoonlijk. Jij communiceert met jouw eigen adviseur en hebt een vast aanspreekpunt. Wil je ook een advies op maat, heb je nog vragen of wil je weten wat er mogelijk is voor jouw bedrijfspand?

Neem contact met ons op en je ontvangt binnen 24 uur een antwoord of aanbod op maat. Onze adviseurs staan voor je klaar!

Adviseur zakelijk
Zakelijke adviseur Jean-Paul

“Ik denk graag met je mee, niet alleen over de zonnepanelen, maar over het hele proces.”

Zakelijke zonnepanelen | FAQ

Ja dat kan! Zonnepanelen zijn een duurzame manier om jouw bedrijf van stroom te voorzien. In Nederlands zijn er verschillende subsidies beschikbaar om het leasen en kopen van zakelijke zonnepanelen voor jou als ondernemer makkelijker en interessanter te maken.
De terugverdientijd van zakelijke zonnepanelen verschilt natuurlijk per bedrijf en situatie. Een vuistregel is dat je zakelijke zonnepanelen in ongeveer 3 tot 4 jaar terugverdiend. Dat is relatief een korte periode, zeker met het gegeven dat zonnepanelen 20 tot 25 jaar meegaan.
Wat is nou precies salderen? Met zonnepanelen komt het voor dat je meer energie opwekt dan dat je verbruikt. Salderen betekent dat de energie die je opwekt wordt weggestreept tegen de energie die je verbruikt. En als je in een jaar meer opwekt dan je verbruikt, krijg je over deze energie een terugleververgoeding.
Ja, installaties van Zelfstroom voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsnormen volgens Scope 12. Wij werken daarnaast uitsluitend met professionele installateurs waarmee wij de beste kwaliteit kunnen garanderen.