Over ons

Over ons

Over Zelfstroom

Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014  energie om de energietransitie te versnellen. Inmiddels zijn wij de grootste partij op het gebied van lease en verhuur van zonnepanelen in Nederland. Wij werken met een team vol experts op het gebied van zonnepanelen, van A tot Z. We beginnen met advies en eindigen met een zonnestroomsysteem op je dak, vakkundig geïnstalleerd. Daar zijn we trots op. We sturen niemand van het kastje naar de muur: het hele traject is bij ons in eigen beheer. Wel zo duidelijk.

Zonne-energie voor iedereen

Zo geven we de aarde schoner door

Zelfstroom is duurzaam en doet het anders. Wij geloven namelijk dat de energietransitie sneller kan. We doen er daarom alles aan om het iedereen zo gemakkelijk mogelijk te maken om zelf stroom te maken. Zo geven we de aarde samen schoner door aan de volgende generaties.

Sinds 2018 is Zelfstroom officieel B Corp gecertificeerd. Dat betekent dat wij als bedrijf een bijzondere impact hebben op het milieu, transparantie en corporate governance.

gezin-met-kind-van-toekomst

Zelfstromers aan het woord

Hier krijgen wij energie van

Zelfstromers aan het woord
Aiv Lukosevicius
Systeembeheerder IT Beheer & Support

“Ook op de IT-afdeling houden wij ons natuurlijk bezig met duurzaamheid. Als apparatuur nog wel werkt maar niet optimaal presteert, vinden wij het zonde om dit zomaar weg te gooien. Daarom doneren wij onze apparatuur aan IT4Kids. De opbrengst gaat naar projecten van goede doelen die kinderen een (sport)kans geven die dat om financiële of fysieke beperkingen niet kunnen. Mooi toch?”

Zelfstromers aan het woord
Frenck Hoofdmonteur
Hoofdmonteur Zelfstroom

“Ik merk dat mensen het echt waarderen als we iets extra’s doen, wat voor ons eigenlijk normaal is. Dat is leuk, dat klanten zo blij met ons zijn. Monteren is dan ook dankbaar werk; je ziet meteen wat je aflevert.”

Zelfstromers aan het woord
Mark Roebbers
Accountmanager Binnendienst

“De snelste manier om een schone energie-economie op te bouwen, is door mensen en bedrijven ervan te laten profiteren!”

Zelfstromers aan het woord
Sharona Koks
Customer Support

“Samen met mijn collega’s hebben we maar een doel: tevreden klanten. Daar krijgen wij energie van.”

Krijg jij hier ook energie van? Bekijk onze vacatures!

Check wat jij kunt verdienen

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.