Installatie door Zelfstroom

Installatie door Zelfstroom

Installatie door Zelfstroom

Dat lees je goed: wij installeren alles zelf. Onze eigen vakmensen installeren volgens het zwaarste keurmerk van Zonnekeur. Dankzij onze zes montagelocaties zitten wij altijd bij jou in de buurt.

 

Alles in eigen beheer

Omdat kwaliteit telt

Wij werken met een team vol experts op het gebied van zonne-energie, van A tot Z. We beginnen met advies en eindigen met een zonnestroomsysteem op je dak, vakkundig geïnstalleerd. Daar zijn we trots op en daarmee kunnen we je de hele looptijd werkende zonnepanelen garanderen. We sturen niemand van het kastje naar de muur: het hele traject is bij ons in eigen beheer. Wel zo duidelijk.

 • 10 jaar installatiegarantie
 • A-merk materialen
 • 25 jaar vermogensgarantie

 

Monteur met zonnepaneel op zijn schouder

Wij geven heel Nederland energie

Onze installateurs zijn dag in, dag uit in de weer met zonnepanelen. Een dak van energie voorzien is voor hen geen bijzaak, maar hun vak. Of het nu een klein dak is, of een dak van een gigantische bowlingbaan: alles kan en geen uitdaging is ons vreemd –ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Ook prettig: onze installateurs kennen je omgeving. Ze werken namelijk vanuit een montagevestiging bij jou in de buurt.

 

Logo zonnekeur installateur
vca keurmerk
NEN 1010 keurmerk
Techniek nederland keurmerk
Installatie vestigingen - zakelijk

Kwaliteit op nummer 1

Met behulp van inspectie partners

We zijn dagelijks bezig met het installeren van zonnepanelen door heel Nederland. Om de kwaliteit van onze monteurs en installaties te testen, werken we met inspectie partners. Deze onafhankelijke partijen controleren de kwaliteit die we leveren. Zodat we de kwaliteit die we beloven daadwerkelijk leveren! Zo ben jij zeker van een goede keuze bij Zelfstroom!

 

inspectiepartners_stroomwijs_straightforward

Vakkundige installatie

Dit zeggen onze klanten

Vakkundige installatie
Ramon
Kingma

Professionele uitvoering
“De werkzaamheden zijn zeer netjes in 2,5 uur uitgevoerd en werkzaam opgeleverd. Daarnaast is er overleg geweest en is bij oplevering tijd genomen om nader uitleg te geven over hoe de uitvoering is verlopen, de werking van het systeem en zijn de spullen keurig opgeruimd. Een prima prestatie van de ploeg!”

 

Wiebe
Heerenveen

Geen moment spijt
“Vlotte en deskundige installatie door een goed op elkaar ingespeeld team van 3 personen.”

 

Edwin
Zwijndrecht

Mooie panelen, goed, snel en netjes geplaatst
“Monteurs zijn vriendelijk, werken netjes, werken ook samen met de klant hoe alles in huis gedaan gaat worden, indien er een betere optie is dan gepland wordt dat ook aangegeven. na afloop werd alles netjes opgeruimd en afval meegenomen.”

 

JHA van der Velde

Supersnel, klantvriendelijk en professioneel
“De offerte was duidelijk en binnen 2 weken kwamen de monteurs het al installeren. Tijdens de installatie werd het legplan door de monteurs al voorgelegd om te veranderen waardoor er 100 kg minder aan gewicht op ons platte dak kwam. Alles werd netjes overlegd en afgewerkt. Daarna werd alles netjes achtergelaten en konden we al na een halve dag energie opwekken.”

 

We werken alleen met A-merk materialen

Alleen het beste is goed genoeg

We werken alleen met A-merk materialen
We werken alleen met A-merk materialen
We werken alleen met A-merk materialen
We werken alleen met A-merk materialen
25 jaar

Vermogens garantie

Zonnepanelen

 • Longi Solar 425 Wp
 • 25 jaar vermogensgarantie

Omvormer

 • SolarEdge
 • Parallel geschakeld
 • Growatt
 • Serieel geschakeld

Optimizers

 • SolarEdge
 • Voor daken met schaduw

Dit gebeurt er op de installatiedag

Veilige-werksituatie-installatie
We zorgen voor een veilige werksituatie
Veiligheid gaat boven alles: er wordt eventueel een valbeveiliging of steiger bij het dak geplaatst.
Meterkast-voorbereiding-installatie-3
We bereiden de meterkast en bekabeling voor
De monteurs prepareren het dak en in huis wordt de bekabeling gelegd.
Zonnepanelen-installeren-installatie
We installeren de zonnepanelen
De zonnepanelen worden volgens plan geplaatst en de omvormer wordt op een veilige plek opgehangen.
Omvormer-koppelen-installatie
We koppelen alles aan elkaar
De zonnepanelen worden op de omvormer aangesloten. En voilà, je maakt zelf stroom!

Wij helpen je graag

Persoonlijk en snel

Wil je graag persoonlijk advies, heb je nog een vraag of wil je weten hoe het zit voor jouw dak? Neem dan contact op, onze adviseurs staan je graag te woord. Voor specifieke vragen kun je ook altijd in onze kennisbank kijken.

 

Adviseur Daan - over zonnepanelen voor je bedrijf

Veelgestelde vragen

Zonnepanelen zijn volkomen veilig, mits op de juiste manier geïnstalleerd. Dat betekent: een installatie die gedaan is met kwalitatief hoogwaardige materialen en door een gecertificeerde installateur. Daar kun je bij Zelfstroom wel van op aan.
De ene installatie van zonnepanelen is de andere niet. Dankzij de keurmerken van Zelfstroom weet je zeker dat er op een vakkundige manier geïnstalleerd wordt.
Zodra je de keuze voor zonnepanelen hebt gemaakt plannen we een afspraak in voor een laatste check bij je thuis en installatie. Tijdens de laatste check wordt er gecontroleerd of de zonnepanelen veilig volgens plan geïnstalleerd kunnen worden. Weten wat jij kunt doen voor deze laatste check?
Iedereen kan zonnepanelen aanbieden, dat is makkelijk. Waar het moeilijk wordt, is de installatie. Een veilig en goed functionerend zonnestroomsysteem valt of staat met goede installatie. Bij Zelfstroom maken we gebruik van de beste materialen en werken we uitsluitend samen met eigen, gecertificeerde technisch specialisten.
De installatie van de zonnepanelen op jouw dak en de rest van het systeem in je huis duurt één tot twee dagdelen. De technisch specialisten komen op de installatiedag op afgesproken tijd bij je langs en zorgen ervoor dat ze het systeem werkend opleveren voordat ze weer weggaan. Een installatiedag van begin tot eind is op te delen in grofweg vijf delen.
Het plaatsen van de zonnepanelen en het bijbehorende systeem gaat in grofweg drie stappen. Beginnend bij de installatie van de zonnepanelen op het dak en eindigend bij de aansluiting van het zonnestroomsysteem in de meterkast.
In de meeste gevallen raden we het af om zonnepanelen op een dakkapel te installeren. De meeste dakkappellen hebben namelijk een beperkte draagkracht. In een aantal uitzonderlijke gevallen is het wel mogelijk.
Als je alleen zonnepanelen op je dak hebt liggen, kun je nog geen gebruik maken van zonne-energie. Daarvoor moeten de zonnepanelen natuurlijk ook binnenshuis worden aangesloten. Dat gebeurt in de meterkast. Die aansluiting in de meterkast is nodig om drie belangrijke redenen.

Check wat jij kunt verdienen

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.