Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de aarde. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig! We delen de ervaringen van onze klanten graag met jullie.

9,1

Gemiddelde
beoordeling

384

Potentiële
besparing

95%

Beveelt
Zelfstroom aan

432
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Andries uit LEMMER
Beveelt ons aan Bespaart nog niet bekend per jaar 19-09-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 7
  • Vriendelijk9
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

De aanbieding en offerte waren prima. Net als het voortraject en de installatie. Alleen kan ik na 9 dagen nog niet alles aflezen via de app, behalve de opgewekte stroom.

Beveelt ons aanBespaart €nog niet bekend per jaar
Kees uit Etten-Leur
Beveelt ons aan Bespaart €1050 per jaar 13-09-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9
  • Vriendelijk9
  • Betrouwbaar9
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

Tevreden over totale traject; afspraken goed nagekomen; duidelijke uitleg; complete ontzorging.

Beveelt ons aanBespaart €€1050 per jaar
Jos uit Boskoop
Beveelt ons aan Bespaart 30 per jaar 05-09-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9
  • Vriendelijk9
  • Betrouwbaar9
  • Deskundig9
  • Vakkundige installatie9

Prettig

Beveelt ons aanBespaart €30 per jaar
Wilko uit Cuijk
Beveelt ons aan 05-09-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8
  • Vriendelijk8
  • Betrouwbaar8
  • Deskundig8
  • Vakkundige installatie10

Van begin tot einde alles netjes en op tijd volgens afspraak en offerte.

Beveelt ons aan
John uit Dussen
Beveelt ons aan 31-08-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8
  • Vriendelijk8
  • Betrouwbaar7
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

Vakbekwame mensen , goede voorlichting . Zonnepanelen vakkundig geplaatst !!

Beveelt ons aan
Mart uit Maria Hoop
Bespaart nog geen idee ( pas 1 week) per jaar 31-08-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8
  • Vriendelijk7
  • Betrouwbaar7
  • Deskundig7
  • Vakkundige installatie7

tot nu toe geweldig.

Beveelt ons aanBespaart €nog geen idee ( pas 1 week) per jaar
Danny uit Kerk Avezaath
Beveelt ons aan Bespaart Onbekend nog per jaar 24-07-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10
  • Vriendelijk10
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

Na vele maanden aarzelen en na een brief in de brievenbus toch eens gebeld. Nu al twee weken de panelen op ons dak. Perfect geregeld, 1 maal netjes een afzegging vanwege ziekte. Nou dat kan gebeuren. Wij zijn er erg blij mee laat de zon maar flink schijnen, onze oude meter draait terug haha leuk om te zien. Ooit via netbeheerder krijgen we een nieuwe.

Bedankt nogmaals Zelfstroom.

Lees meer
Beveelt ons aanBespaart €Onbekend nog per jaar
Evert Bosman uit Leiderdorp
Beveelt ons aan 20-06-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8
  • Vriendelijk8
  • Betrouwbaar8
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

Ik heb de panelen nu ruim een maand op het dak en ben reuze enthousiast. Het spel om te kijken hoeveel ik opgewekt hebt en hoeveel ik nog kan besparen is een leuke bijkomstigheid.

De opbrengst bij slecht weer is minder dan vooraf was verteld maar wellicht kijk ik over een te korte periode. De app werkt prima maar er is verteld dat ik met deze (vernieuwde) app ook individueel per groep het verbruik kon meten. Dat is met deze app niet mogelijk. Jammer!
De periode naar de verkoop toe ben ik goed geïnformeerd over alles wat ik wilde weten. De verkoper was niet alleen eerlijk (hij heeft ook de minpunten ten opzichte van de concurrent genoemd) maar was/is ook erg vakbekwaam. Waar de concurrent mijn vragen niet wilde beantwoorden (te veel vragen!!), beantwoorde hij alles keurig. Hij was niet opdringerig, was beleefd, behulpzaam en geduldig. Wil je goede info over zonnepanelen, vraag dan naar Mark Roebbers!
De installatie is ook prima verlopen, snel, netjes en de kabel is verwerkt dan verdacht. Prima organisatie!

Lees meer
Beveelt ons aan
Robbert-Jan uit s'Hertogenbosch
Beveelt ons aan Bespaart 480 per jaar 18-06-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10
  • Vriendelijk10
  • Betrouwbaar10
  • Deskundig10
  • Vakkundige installatie10

De verkoper was vriendelijk en heeft mij goed geadviseerd.
Mijn dak is mooi vol gelegd en met de app kan ik precies zien hoeveel ik opwek.

Beveelt ons aanBespaart €480 per jaar
wim uit Middelbeers
Beveelt ons aan Bespaart 240 per jaar 14-06-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9
  • Vriendelijk8
  • Betrouwbaar9
  • Deskundig9
  • Vakkundige installatie8

Zonnepanelen, wat gaan we ermee doen, aanschaffen of huren of helemaal niets. Aanschaf van panelen was toch een redelijke investering dus ook maar gekeken wat er mogelijk was met huren.
Na het opvragen van diverse offertes was duidelijk dat huren een goede optie is om je maandelijkse kosten te drukken en daarnaast geen omkijken meer naar de installatie en het onderhoud. De ligging van het dak was optimaal dus we gaan ervoor. Voor het huren van de panelen zijn meerdere aanbieders beschikbaar echter Zelfstroom springt hier duidelijk bovenuit omdat:
- Men heldere informatie biedt, niet teveel en niet te weinig
- Producten (omvormer, panelen) die men installeert zijn van hoge kwaliteit
- Geen rare constructies over extra kosten die tijdens installatie alsnog voor rekening van de klant komen
- Het nakomen van afspraken

Het lijkt allemaal vrij simpel om bovenstaande te realiseren maar tegenwoordig is dat allemaal niet meer vanzelfsprekend.

Lees meer
Beveelt ons aanBespaart €240 per jaar