Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de aarde. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig! We delen de ervaringen van onze klanten graag met jullie.

9,2

Gemiddelde
beoordeling

408

Potentiële
besparing

94%

Beveelt
Zelfstroom aan

1161
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Check of jouw dak geschikt is

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

Paul uit Julianadorp
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart geen idee euro per jaar
15-09-2022
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Van begin tot eind goed contact gehad. Alles duidelijk uitgelegd. Erg vriedelijk personeel.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart geen idee euro per jaar
Ben uit Kudelstaart
  • Beveelt ons aan
15-09-2022
Beoordeling 8
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Monteurs zijn vriendelijk en werken netjes, kreeg duidelijke uitleg over de werking van het systeem.

  • Beveelt ons aan
Simone van der Meer uit Dordrecht
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart € 600 euro per jaar
12-09-2022
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
9
Vakkundige installatie
9

Supersnelle offerte en na goedkeuring van onze kant gaat het balletje snel rollen. Vriendelijke personeel en in een dag liggen je panelen en maak je er gebruik van.

Wij zijn zeer tevreden.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart € 600 euro per jaar
Hetty uit Sint-Michielsgestel
  • Beveelt ons aan
10-09-2022
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Zeer tevreden over het verkoop-traject, de adviezen en de uiteindelijke levering en montage.

  • Beveelt ons aan
piet uit Purmerend
  • Beveelt ons aan
09-09-2022
Beoordeling 9
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

komt afspraken na

vriendelijke mensen
vak mannen

  • Beveelt ons aan
Edith uit Alphen aan den Rijn
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Dat weet ik nog niet heb ze pas een paar maanden. euro per jaar
09-09-2022
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

De zonnepanelen werden zorgvuldig geplaatst ,de bedrading werd netjes verwerkt en alles werd netjes opgeruimd,kortom prima geholpen,ook toen ik problemen had,waren ze adequaat in het opzoeken van het probleem.
Alleen jammer dat ik een tijd op mijn afspraak moest wachten.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Dat weet ik nog niet heb ze pas een paar maanden. euro per jaar
Fred uit Heemskerk
  • Beveelt ons aan
08-09-2022
Beoordeling 10
Vriendelijk
9
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

De monteurs die de zonnepanelen kwamen plaatsen gaven als eerste uitleg geven hoe de panelen geplaatst zouden worden. Toen de klus geklaasr was ruimden ze hun troep op klasse.

  • Beveelt ons aan
jos uit Millingen aan de Rijn
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 750. euro per jaar
08-09-2022
Beoordeling 9
Vriendelijk
9
Betrouwbaar
9
Deskundig
10
Vakkundige installatie
9

Alles volgens afspraak gemaakt ,en zelfs nog meer door advies.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 750. euro per jaar
Gerbrandt uit Assen
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 1500 euro euro per jaar
08-09-2022
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Prima prijs kwaliteit en super vriendelijke en hard werkende monteurs. Goede uitleg gehad en zeer professioneel overkomen. Kan het iedereen aanraden.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 1500 euro euro per jaar
Ronald uit Prinsenbeek
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 800€ euro per jaar
08-09-2022
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Keurig geholpen en afspraken nagekomen.
Alles keurig geïnstalleerd en het werkt ook nog perfect, kortom wij zijn super tevreden

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 800€ euro per jaar