8,9

Gemiddelde
beoordeling

108

Gemiddelde
besparing

96%

Beveelt
Zelfstroom aan

386
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

J. uit Almere
Beveelt ons aan Bespaart ca 205 euro per jaar (geschat) per jaar 08-02-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,8
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie9,0

Tja, wat kan ik nog meer zeggen? Het heeft even geduurd voordat de panelen geinstalleerd konden worden, ivm met sneeuw en ziekte's maar uiteindelijk vrij snel op dak gemonteerd en in werking gesteld.

Beveelt ons aanBespaart €ca 205 euro per jaar (geschat) per jaar
Zelfstroom Beeldmerk

Reactie van Zelfstroom

Beste meneer,

Fijn dat u tevreden bent met uw zonnepanelen! Begin dit jaar hebben we inderdaad een beetje moeten schuiven in de planning vanwege de weersomstandigheden, we willen immers wel dat onze teams veilig het dak op kunnen. Wij stellen uw begrip hiervoor op prijs, en wensen u een energiek voorjaar toe!

Energieke groet,

Anna
Namens het Zelfstroom team

Lees meer
adri uit winschoten
Beveelt ons aan Bespaart weet ik nog niet per jaar 07-02-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,8
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie10,0

ben tevreden

Beveelt ons aanBespaart €weet ik nog niet per jaar
Robby uit Nieuw-Amsterdam
Beveelt ons aan 04-02-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

alles is duidelijk en ze laten een goede indruk achter.

Beveelt ons aan
Annie uit Egmond binnen
Beveelt ons aan 31-01-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Twee spontaan en hardwerkende jongens . Duidelijke uitleg en keurig alles opgeruimd. Als bedrijf moeten jullie daar heel zuinig op zijn.

Beveelt ons aan
Bouwman uit Anna Paulowna
Beveelt ons aan 31-01-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Wij zijn 100% tevreden over zelfstroom. Duidelijke offerte, goede communicatie m.b.t. de planning en professionele monteurs. Wij bevelen zelfstroom aan iedereen aan die niet de investering kan of wil doen om zonnepanelen te kopen. De mogelijkheid om de panelen na 10 jaar voor een zeer vriendelijk bedrag over te nemen, heeft voor ons de doorslag gegeven om voor zelfstroom te kiezen. Goed bedrijf, maakt waar wat ze zeggen en bijzonder vriendelijk en deskundig personeel.

Lees meer
Beveelt ons aan
Stephan uit Amersfoort
Beveelt ons aan 30-01-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Goede uitleg van uit kantoor tot vakkundige installatie op uw dak zeer tevreden

Beveelt ons aan
Ellen uit Wageningen
Beveelt ons aan Bespaart Nog geen idee per jaar 25-01-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Ondanks alle sneeuw en kou toch alle 16 zonnepanelen geplaatst. Wij vroegen ons wel af of dit geen gevaarlijke situatie was, maar ze gingen actief en enthousiast aan de slag. Na een lange en zeer koude dag lag alles op het dak. Super heren, 4 vriendelijke mannen. Werkten snel, zorgvuldig, netjes en vakkundig. Net voor het donker waren ze klaar! Dank heren, onze complimenten!

Lees meer
Beveelt ons aanBespaart €Nog geen idee per jaar
Zelfstroom Beeldmerk

Reactie van Zelfstroom

Beste mevrouw,

Gefeliciteerd met uw nieuwe zonnepanelen! Fijn dat de installatie vlot verlopen is. Uiteraard willen wij wel dat dit in een veilige werkomgeving gebeurt, goed dat u hierover meedenkt. Zowel in de hete zomermaanden als in de kou van de afgelopen weken hebben wij meerdere installaties en schouwingen geannuleerd. We maken hierin een zorgvuldige afweging: wanneer het niet verantwoord is om een team vanwege sneeuw, ijs of harde wind het dak op te sturen zullen we er niet over twijfelen om een installatie te annuleren. Niet alleen de veiligheid, ook de gezondheid van de teams houden we hierbij in gedachten. Het wil ook wel eens gebeuren dat een team de volgende dag terug komt, wanneer het hen niet lukt om voor zonsondergang het systeem volledig te installeren.

Wij wensen u veel plezier en energie toe met uw nieuwe systeem, mochten wij u ergens mee kunnen assisteren laat het ons dan gerust weten!

Energieke groet,

Anna
Namens het Zelfstroom team

Lees meer
Hetty uit Oldenzaal
Beveelt ons aan Bespaart Zou het niet weten hou het in de gaten en meld het per jaar 24-01-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie10,0

Vriendelijk geholpen

Beveelt ons aanBespaart €Zou het niet weten hou het in de gaten en meld het per jaar
Louis uit Almelo
Beveelt ons aan Bespaart Minimaal, maar wel milieu bewust per jaar 22-01-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

In de aanloop naar de installatie meerdere malen contact gehad, al mijn vragen en twijfels zijn weggenomen door vakkundige mensen. Prettig om een vaste contactpersoon te hebben

Beveelt ons aanBespaart €Minimaal, maar wel milieu bewust per jaar
Eiso uit Velp
Beveelt ons aan Bespaart nog geen idee per jaar 21-01-2019
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Aardige jongens, zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Positief geheel en vooral dank voor de dak inspectie die ik erbij kreeg.

Beveelt ons aanBespaart €nog geen idee per jaar