Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de aarde. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig! We delen de ervaringen van onze klanten graag met jullie.

8,7

Gemiddelde
beoordeling

408

Potentiële
besparing

92%

Beveelt
Zelfstroom aan

923
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Esther van Rosberg uit Katwijk aan Zee
  • Beveelt ons aan
19-10-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
9
Vakkundige installatie
10

Na onze verhuizing toch weer gekozen voor zonnepanelen. Zelfstroom benaderd en binnen enkele weken alles geregeld. Afspraken zijn nagekomen, nette montage en duidelijke communicatie. Zelfs het zonnetje werkte mee! :-)

  • Beveelt ons aan
René uit Helmond
  • Beveelt ons aan
18-10-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Ik heb nu bijna een jaar zonnepanelen van Zelfstroom en de oplevering is zoals berekend was. We hebben natuurlijk wel een goed voorjaar en zomer gehad m.b.t. zon maar het bevalt me goed.

De oplevering op jaarbasis komt overeen met wat ik verbruik en met een vast huurbedrag per maand en dat 15 jaar lang zal ik zeker besparen.

Lees meer
  • Beveelt ons aan
Annemarie uit Hoogeveen
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 800 euro per jaar
17-10-2020
Beoordeling 8
Vriendelijk
8
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Vakkundige installatie
8

Mijn ervaring is goed van begin tot nu. Je weet precies waar je aan toe bent. Goede service. Alles goed op orde.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 800 euro per jaar
Richard uit Oisterwijk
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 600 euro per jaar
17-10-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Had vanaf het eerste telefonisch contact een goed gevoel over Zelfstroom. Persoonlijk en prettige communicatie met zowel kantoor personeel maar ook met de installateurs bij het plaatsen van de zonnepanelen. Zijn inmiddels bijna 1 jaar verder en ook de voorspelde zonne-energie productie voor het eerste jaar al voorbij. Al met al kan ik Zelfstroom aanbevelen voor degene die overwegen zonnepanelen te huren of aan te schaffen.

Lees meer
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 600 euro per jaar
Kevin uit Vlaardingen
  • Beveelt ons aan
17-10-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Prima service, leuk personeel. Bij het offerte traject alles goed en duidelijk uitgelegd. Bij de schouw ook duidelijk en open voor wensen van de klant. De installatie was ook zo gepiept!

  • Beveelt ons aan
Rene uit Biegstraaten
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Enkele honderden euro euro per jaar
16-10-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
8

De medewerker nam telkenmale de tijd om eea goed uit te leggen. Was ook heel beleefd en geduldig en prettig om mee te spreken.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Enkele honderden euro euro per jaar
Julius uit Bunnik
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart veel euro per jaar
16-10-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

het traject was zorgvuldig en alle aspecten werken bekeken en besproken. het plaatsten was snel en vakkundig binnen 1 dag en sindsdien heb ik met de app inzicht in alles wat er opgewekt wordt.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart veel euro per jaar
Ans uit Lexmond
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 500 euro per jaar
16-10-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Voor het eerste jaar zonnepanelen. En echt veel stroom retour geleverd. Dus al veel bezpaard

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 500 euro per jaar
Wil uit Ens
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart € 200,- euro per jaar
16-10-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Doordat de zonnepanelen te huur werden aangeboden, hoefde ik geen investering te doen. De panelen zijn vlot gemonteerd en de installatie doet z'n werk perfect. In 11 maanden was de opgewekte energie al gelijk aan het gemiddelde jaarverbruik!

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart € 200,- euro per jaar
Hg uit Muntendam
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 200 euro per jaar
16-10-2020
Beoordeling 8
Vriendelijk
8
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Vakkundige installatie
8

Goed product met prima rendement!

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 200 euro per jaar