Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de aarde. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig! We delen de ervaringen van onze klanten graag met jullie.

8,4

Gemiddelde
beoordeling

408

Potentiële
besparing

89%

Beveelt
Zelfstroom aan

1035
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Ramon uit Kingma
  • Beveelt ons aan
14-01-2021
Beoordeling 8
Vriendelijk
8
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Vakkundige installatie
8

Agelopen dinsdag zijn de zonnepanelen geïnstalleerd.

De werkzaamheden zijn zeer netjes in 2,5 uur uitgevoerd en werkzaam opgeleverd.
Daarnaast is er, indien nodig, overleg geweest en is bij oplevering tijd genomen om nader uitleg te geven over hoe de uitvoering is verlopen, de werking van het en zijn keurig de spullen opgeruimd.

Een prima prestatie van de ploeg!

Lees meer
  • Beveelt ons aan
Rob Wouters uit Huissen
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 385.00 euro euro per jaar
07-01-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Wij hebben getwijfeld of we zonnepanelen zouden nemen omdat we al in de 60 zijn maar hebben het toch gedaan omdat de huurprijs voor 10 jaar vast enorm in maandkosten scheelt. Panelen zijn perfect geplaats en binnen afwerking ook geweldig. Wij zijn erg tevreden en hadden het eerder moeten doen.

Lees meer
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 385.00 euro euro per jaar
Wiljan Kolk uit Genemuiden
  • Beveelt ons aan
07-01-2021
Beoordeling 9
Vriendelijk
9
Betrouwbaar
9
Deskundig
9
Vakkundige installatie
10

Na de offerte samen een perfecte opstelling bedacht samen.
Netjes gemonteerd en goede oplevering.

  • Beveelt ons aan
Jan uit Nibbixwoud
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 600 euro per jaar
07-01-2021
Beoordeling 9
Vriendelijk
9
Betrouwbaar
9
Deskundig
9
Vakkundige installatie
9

er was een klein probleempje dat na 1 telefoontje uiteindelijk zelfs nog de zelfde dag verholpen werd . monteur werd gebeld terwijl het al laat was maar kwam gelijk weer deze kant op echt klasse .

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 600 euro per jaar
Arlene uit Zuidland
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 300 euro per jaar
11-12-2020
Beoordeling 8
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
8
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

In juni zijn bij mij de zonnepanelen geplaatst. Ik wilde bewust niet mee doen aan zo'n collectieve actie waarbij je nummer zoveel bent. Op basis van het grondige onderzoek van mijn buurman ben ik bij Zelfstroom terechtgekomen. Jihad Jijih heeft me prima geholpen, geen vraag was teveel en het voelde snel vertrouwd. Het enige waar ik zelf achteraan moest was de burenkorting. Als je dat vermeld op je website moet je dat ook wel na komen. Besparing is echt een schatting want ik woon hier nog geen jaar.

Lees meer
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 300 euro per jaar
Wiebe uit Heerenveen
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Nog niet bekend, slechts 1week klaar euro per jaar
03-12-2020
Beoordeling 9
Vriendelijk
9
Betrouwbaar
8
Deskundig
9
Vakkundige installatie
9

Vlotte en deskundige installatie door een goed op elkaar ingespeeld team van 3 personen

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Nog niet bekend, slechts 1week klaar euro per jaar
Bram uit Bedum
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 1800kw euro per jaar
01-12-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Goed contact en keurig werk,zeer tevreden.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 1800kw euro per jaar
Stefan uit Delfzijl
  • Beveelt ons aan
24-11-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Goeie communicatie en service en top installatie

  • Beveelt ons aan
Johnny de Grundt uit Wamel
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 600 euro per jaar
19-11-2020
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Goede service .
Ook communicatie verloopt prima met de juiste inlichtingen.
Hulp voor eventule subsidies wordt uitgevoerd.
1e bezoek en informatie omtrent installatie zeer duidelijk .
Berekeningen en output kloppen vrijwel helemaal.
ligt wel wel aan de natuur (zon uren )
Installatieteam werkt prima samen en veiligheid boven alles.
Uitleg over de installatie wordt goed toegelicht.

Lees meer
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 600 euro per jaar
Marco uit Elst
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Om en nabij de 1000 euro euro per jaar
13-11-2020
Beoordeling 9
Vriendelijk
8
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Vakkundige installatie
10

Met de panelen schelt het ons bijna de helft aan kosten voor energie.

Zeker een aanrader om ze te laten plaatsen via ZELFSTROOM.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Om en nabij de 1000 euro euro per jaar