Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de aarde. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig! We delen de ervaringen van onze klanten graag met jullie.

8,6

Gemiddelde
beoordeling

408

Potentiële
besparing

91%

Beveelt
Zelfstroom aan

1097
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Henk uit Weustenrade
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 65 euro per jaar
23-04-2021
Beoordeling 9
Vriendelijk
9
Betrouwbaar
10
Deskundig
9
Vakkundige installatie
9

Prettige gesprekken en goed en snel beantwoorde mails

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 65 euro per jaar
Ton uit Almere
  • Beveelt ons aan
22-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Vanaf het 1e contact alles duidelijk verteld en keurig alles geregeld nette en beleefde werklui , heel tevreden

  • Beveelt ons aan
Anja uit Hengelo
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 700 euro per jaar
22-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Ik ben tevreden heel correct gemonteerd!

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 700 euro per jaar
Monique uit Brakel
  • Beveelt ons aan
22-04-2021
Beoordeling 8
Vriendelijk
8
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Vakkundige installatie
10

Informatie en deskundigheid was duidelijk, prima advies gehad. Ruimte voor vragen.
Bedrijf wat panelen plaatste gaf goede informatie vooraf, plaatsen zelf ging vlot.

  • Beveelt ons aan
André uit Volendam
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 500 euro per jaar
22-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
8
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Zoals het er nu uit ziet werkt alles prima en wordt er dankzij het zonnige weer meer energie ontvangen dan eruit gaat. Hoe dat er op mindere dagen uit zal zien moet ik nog meemaken.
Dit is op basis van 1 week na ingebruikname, dus betrouwbaarheid van het systeem is op dit moment nog niet te beoordelen. Voor nu is het goed.

Lees meer
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 500 euro per jaar
Anandperkas uit Rotterdam
  • Bespaart 500 euro per jaar
20-04-2021
Beoordeling 8
Vriendelijk
8
Betrouwbaar
9
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Goede ervaring, wel moeite gehad om data te verzamelen om aan te melden bij energie levering.nl.

  • Bespaart 500 euro per jaar
Jozef uit Broekhuizen
  • Beveelt ons aan
20-04-2021
Beoordeling 9
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Netjes personeel is altijd hoog te waarderen naar mijn mening. Als dan ook nog eens het afgeleverde werk er keurig uitziet, kan mijn hoge score-toekenning niet achterblijven. Er werd alleen niet gevraagd of ze boel even moesten stofzuigen. Dat heb ik echter graag zelf gedaan.

  • Beveelt ons aan
Grietje uit Grolloo
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 300 euro per jaar
20-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Ik ben heel tevreden. Duidelijke offerte, ook na aanpassingen.
Goede communicatie, afspraken worden nagekomen.
De installatie verliep heel vlot, met duidelijke uitleg. Werd netjes gewerkt.Handige app.
Ik ben blij dat alles voor me geregeld werd.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 300 euro per jaar
Raymond uit Zutphen
  • Beveelt ons aan
19-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Zeer tevreden complimenten aan de jongens voor de goede installatie en service super.

  • Beveelt ons aan
Paula uit Zuiddorpe
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Ik hoop veel :) euro per jaar
19-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Mijn ervaring met Zelfstroom is dat ze alles keurig leveren en als alles geïnstalleerd is ook alles weer netjes achterlaten. Houden prima afstand vanwege Covid. Kortom een zeer tevreden klant.

Een pluim.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Ik hoop veel :) euro per jaar