Zonnepanelen: rendement berekenen

Zonnepanelen: rendement berekenen

Zonnepanelen. De beste investering.

Zonnepanelen kopen is interessant als je spaargeld wilt investeren. Wil je jouw spaargeld liever op de bank houden en toch zelf stroom maken? Dan is zonnepanelen huren een prima idee! Hieronder beantwoorden we belangrijke vragen als het gaat over het rendement van zonnepanelen.

 

Rendement is altijd een kwestie van kosten en opbrengsten. Wat zonnepanelen kunnen opbrengen is per dak verschillend. Regio en ligging van je huis ten opzichte van de zon hebben een grote invloed. Wij maken graag een gedetailleerde offerte op maat voor je. Bij de maatwerk offerte rekenen we precies uit hoeveel zonnestroom er van jouw dak kan komen en hoeveel je maandelijks op je energierekening kunt besparen. Een offerte die je duurzaam energie oplevert!

Zonnepanelen gaan lang mee. Tot wel 30 jaar. De terugverdientijd van zonnepanelen is gemiddeld genomen 7 jaar. Maar wat neem je mee bij die berekening? Ga je uit van de huidige energietarieven, of calculeer je ook een te verwachten prijsstijging in? Doe je dat laatste dan zie je dat de besparing per jaar in de loop van de tijd nog verder toeneemt. Laat je je verleiden tot het vergelijken van terugverdientijden bij diverse aanbieders? Zorg dan dat je precies weet op welke veronderstellingen zij zich baseren. We beantwoorden graag de belangrijkste vragen.

Het voordeel van zonnepanelen huren

 • A-merk zonnepanelen
 • Woningwaarde stijgt met zonnepanelen
 • Geen zorgen over verzekeringen
 • Uitgebreide garantie
 • Verhuisservice
 • Groene stroom en gas tegen kostprijs
 • Mogelijkheid om zonnepanelen over te nemen

 Wil je meer weten over zonnepanelen huren? Lees hier verder.

Doe de online dakcheck

Maak zelf stroom met zonnepanelen

Het voordeel van zonne-energie is er voor iedereen, elke dag. Zonnepanelen huren en overstappen op jezelf werkt heel eenvoudig en snel. Je kiest tegelijkertijd voor een flinke besparing op je energiekosten. Mét daarbij de meest uitgebreide standaard services en garanties voor al onze klanten.

Extra zekerheden en services

 1. Klanten waarderen Zelfstroom met een 9,2
 2. Standaard krijg je online opbrengstmonitoring
 3. Je blijft flexibel met de inruil- en verhuisservice
 4. Je kunt extra veel geld besparen met energie voor kostprijs
 5. Altijd inclusief vakkundige installatie binnen één dag
 6. De grootste aanbieder van Nederland!

Sluit je aan bij de energierevolutie

En maak zelf stroom!

Het rendement op zonnepanelen is erg goed ten opzichte van het geld op je spaarrekening laten staan. Het is een van de beste investeringen die je kunt doen! En als je geen geld over hebt, kun je bij Zelfstroom kiezen voor zonnepanelen huren en ook gewoon genieten van het aantrekkelijke rendement. Jaarlijks stappen steeds meer mensen over op energie van de zon! Weet jij al wat zonnepanelen jouw financieel kunnen opleveren?

Je voordeel berekenen?

Vraag een offerte aan
95% van de klanten beveelt ons aan 8.9 10.0 1.0
uit 432 klantbeoordelingen