De merken optimizers van Zelfstroom

Welk merk optimizers gebruikt Zelfstroom?

SolarEdge is het merk optimizers waar Zelfstroom gebruik van maakt. Het is een internationaal A-merk dat al sinds 2006 actief is in de ontwikkeling van omvormers en Power Optimizers. Als een zonnestroomsysteem gebruikmaakt van optimizers, dan is er altijd een centrale omvormer nodig om de gelijkstroom om te zetten in wisselstroom. SolarEdge is naast producent van optimizers, dus ook producent van omvormers, wat ervoor zorgt dat deze apparaten naadloos op elkaar aansluiten. We kiezen ervoor om zowel de omvormer als de optimizers van hetzelfde merk te gebruiken, omdat dit mogelijke aansluitproblemen voorkomt. Bovendien is SolarEdge een merk dat erg goed aangeschreven staat op het gebied van beide apparaten én werken ze allemaal perfect met de zonnepanelen die we leveren.

De optimizers van SolarEdge

Natuurlijk moet er eerst gekeken worden of het toevoegen van optimizers aan je zonnestroomsysteem nut heeft. Mocht het blijken dat optimizers een toegevoegde waarde betekenen voor jouw systeem, dan ben je er met de Power Optimizers van SolarEdge zeker van dat je goede kwaliteit in huis (en op dak) haalt. Zo behalen ze een rendement van tot wel 98,8% en bieden ze een garantie van 25 jaar op iedere optimizer. Bijkomend voordeel is dat de omvormer een langere levensduur krijgt omdat de Power Optimizers een groot deel van het zware werk overnemen.

Hier vind je alle specificaties van de Power Optimizers van SolarEdge. De keuze voor het type is vooral afhankelijk van de grootte en condities van jouw zonnestroomsysteem. Vooral de algemene cijfers, zoals het EU rendement van 98,8%, zijn indrukwekkend te noemen.

Over SolarEdge

PowerEdge is sinds 2006 actief op de markt van zonnepanelen. Niet in het produceren van zonnepanelen zelf, maar in het innoveren en produceren van de overige apparatuur die nodig is om een zonnestroomsysteem te laten werken. SolarEdge is een internationaal A-merk dat zich continu blijft ontwikkelen op het gebied van de verwerking van zonne-energie. Hun omvormers, veelal gecombineerd met de optimizers, bieden de hoogste rendementen die er te vinden zijn. Naast dat hoge vermogen staan hun systemen voor veiligheid, lange levensduur en geavanceerde monitoring van de prestaties. Een laatste pluspunt is dat ze zorgen voor mooie systemen, iets wat ook niet onbelangrijk is, aangezien het op je dak komt te liggen.

Zonnepanelen huren

Een zonnestroomsysteem kan nogal prijzig zijn in de aanschaf. We zijn er bij Zelfstroom van bewust dat niet iedereen zich die investering kan veroorloven. Daarom bieden we jou bij Zelfstroom de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. En de keuze voor een zonnepanelen met of zonder optimizers, daarover adviseren we je graag.

Start met een dakcheck

Je hebt een woning met eigen dak nodig