Zonnepanelen van Longi Solar

Longi zonnepanelen

Zonne-energie is een duurzame en milieuvriendelijke manier om elektriciteit op te wekken. Als het gaat om zonnepanelen van topkwaliteit, zit je met zonnepanelen van Longi goed! Longi zonnepanelen hebben een indrukwekkende reputatie op het gebied van duurzaamheid, efficiëntie en betrouwbaarheid. In dit artikel duiken we dieper in op de kwaliteit van Longi zonnepanelen en wat het tot een uitstekende keuze maakt.

Waarom kiezen voor Longi zonnepanelen?

1. Toonaangevende efficiëntie

Longi Solar staat bekend om zijn toonaangevende efficiëntie op het gebied van zonnepanelen. De monokristallijne zonnecellen van Longi behoren tot de meest efficiënte in de markt, wat betekent dat ze meer zonne-energie omzetten in elektriciteit. Zo profiteer jij van hoge opbrengsten en een snelle terugverdientijd.

2. Uitstekende duurzaamheid

Longi zonnepanelen zijn gebouwd om lang mee te gaan. Ze worden grondig getest en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Dit betekent dat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden, zoals hagel, sneeuw en sterke wind. Bovendien worden de zonnepanelen ondersteund met goede productgaranties van 15 tot 25 jaar. Hiermee toont Longi Solar aan vertrouwen te hebben in de duurzaamheid van hun producten.

3. Sterke focus op innovatieve

Longi Solar investeert voortdurend in onderzoek en ontwikkeling om de prestaties van hun zonnepanelen te verbeteren. Zo maken ze gebruik van geavanceerde technologieën, waarmee de zonnecellen, batterijen en componenten uitgebreid getest worden. Allemaal om de efficiëntie te verhogen en de energieopbrengst te maximaliseren.

De kwaliteit van Longi zonnepanelen

Longi behoort als bedrijf tot de Tier 1 klasse. Dat wil zeggen dat ze bij de top 2% van zonnepanelenfabrikanten behoren. Fabrikanten in de Tier 1 klasse hebben een sterke focus op research en development, zijn zelf verantwoordelijk voor het gehele productieproces van de zonnepanelen en produceren al minstens 5 jaar zonnepanelen. Het is dus geen toeval dat de kwaliteit van Longi zonnepanelen uitstekend is.

Lees meer over de Tier klassen

Welke Longi zonnepanelen vind je bij Zelfstroom?

Bij Zelfstroom heb je de keuze uit twee verschillende modellen van Longi. Je kunt er vanuit gaan dat een bedrijf met zoveel ervaring als Longi Solar kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen levert. Maar om de voordelen nog even duidelijk te maken zetten we hieronder de eigenschappen van beide modellen op een rijtje:

Longi Full Black 425 Wattpiek zonnepanelen

De Longi Full Black zonnepanelen zijn A-kwaliteit zonnepanelen met een vermogen van 425 Wattpiek. Is de uitstraling belangrijk voor je? Dan zijn deze Full Black zonnepanelen voor jou de perfecte keuze. Het volledig zwarte design zorgt voor een rustige en strakke look op je dak. Een ander groot voordeel is de 25 jaar productgarantie op de Longi Full Black zonnepanelen.

 • 425 Wattpiek
 • Tier 1 kwaliteit
 • Volledig zwart
 • Afmetingen: 1722 x 1134 x 30 mm
 • 25 jaar productgarantie
 • 25 jaar vermogensgarantie
Bekijk meer details

Longi Black White 435 Wattpiek zonnepanelen

Deze Longi Black White zonnepanelen hebben een hoog vermogen van 435 Wattpiek en zijn van A-kwaliteit. Het design van de zonnepanelen is zwart met een dunne witte lijn. Daarnaast zijn de zonnepanelen voorzien van 15 jaar productgarantie.

 • 435 Wattpiek
 • Tier 1 kwaliteit
 • Zwart/wit
 • Afmetingen: 1722 x 1134 x 30 mm
 • 15 jaar productgarantie
 • 25 jaar vermogensgarantie
Bekijk meer details

Ben je van plan om te investeren in duurzame energie en lagere energiekosten? Kies dan voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbaarheid met de zonnepanelen van Longi Solar.

Start met een dakcheck

Je hebt een woning met eigen dak nodig