Zo koop je zonnepanelen bij Zelfstroom

Zo koop je zonnepanelen bij Zelfstroom

Zonnepanelen kopen is voor de meeste mensen een nieuwe ervaring. Dat weten we bij Zelfstroom en we doen er daarom ook alles aan om het eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Hieronder vind je hoe je zelf gemakkelijk kunt kijken of je dak geschikt is, hoe je met een adviseur in contact komt en hoe je een op maat gemaakte offerte aan kunt vragen.

Is mijn dak geschikt? Doe de dakcheck

Ieder dak is anders en bovendien is niet ieder dak geschikt om zonnepanelen op te leggen. Om gemakkelijk en snel te kijken of jouw dak geschikt is voor het installeren van zonnepanelen doe je de dakcheck. De dakcheck checkt met behulp van de Zonatlas of jouw dak geschikt is op basis van de drie belangrijkste factoren: de ligging ten opzichte van de zon, de hellingshoek en de oppervlakte van het dak.

doe de dakcheck

Persoonlijke informatie? Leg contact met een adviseur

Hoe groot is jouw huishouden? Hoe groot is jouw dak? Hoeveel stroom wil jij opwekken met jouw zonnepanelen? Allemaal vragen die invloed hebben op de keuze van een passend zonnestroomsysteem. Omdat ieder dak en iedere wens verschilt, hebben we bij Zelfstroom adviseurs in dienst die jou persoonlijk van dienst zijn. Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen en ben je nieuwsgierig naar de beste oplossing voor jouw situatie, dan kun je contact leggen met een adviseur die jou kan voorzien van advies op maat.

Leg contact met een adviseur

Vraag jouw persoonlijke offerte aan

Wil je direct een offerte, dan kun je die hieronder aanvragen. Je vult dan een aantal gegevens in, waardoor wij een idee hebben van jouw persoonlijke situatie. Omdat deze persoonlijke situatie sterk kan verschillen nemen we altijd nog even contact met je opnemen om een offerte op maat te kunnen geven. Maar schroom niet, de offerte is geheel vrijblijvend, geen kleine lettertjes of verrassingen achteraf.

Vraag een persoonlijke offerte aan

Zonnepanelen kopen bij Zelfstroom

Zonnepanelen zijn een goede investering voor zowel jouw eigen bankrekening als voor het milieu. Bij Zelfstroom kun je gemakkelijk een offerte aanvragen om zonnepanelen aan te schaffen. Je kunt ook snel zelf checken of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen met behulp van de dakcheck. Wil je graag overstappen op zonne-energie, maar wil je geen investering doen? Bij Zelfstroom bieden we ook de optie om zonnepanelen te huren. Hierdoor kun je wel besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonne-energie, maar hoef je niet ineens een groot deel van je spaarrekening te investeren.