Hoe werkt het kopen van zonnepanelen?

Hoe werkt het kopen van zonnepanelen?

Zonnepanelen kopen is simpel! Het enige wat je nodig hebt is een eigen dak. Het dak mag dus geen onderdeel zijn van een vereniging van eigenaren. Daarnaast is het belangrijk dat je dak genoeg ruimte biedt voor een rendabel zonnestroomsysteem. De grootte, de hellingshoek en de ligging ten opzichte van de zon zijn hierbij belangrijke factoren. Geen zorgen, dit laten we je natuurlijk niet zelf opmeten, hiervoor hebben we de dakcheck ontwikkeld. Zo weet je binnen no-time of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen.

Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar zonnepanelen? Dan begrijpen we als geen ander dat je een heleboel vragen hebt. Misschien ben je benieuwd naar de terugverdientijd of de kosten van de zonnepanelen of wil je gewoon weten hoeveel panelen er op je dak passen. Allemaal vragen waarbij onze deskundige adviseurs je kunnen helpen. Omdat ieder dak en iedere wens verschilt, hebben we bij Zelfstroom adviseurs in dienst die jou persoonlijk te woord staan. Ben je geïnteresseerd in zonnepanelen en ben je nieuwsgierig naar de beste oplossing voor jouw situatie? Plan dan vrijblijvend een adviesgesprek en we bekijken samen de mogelijkheden.

Ik wil advies!

Vakkundige installatie

De installatie van zonnepanelen heeft een grote invloed op de veiligheid en kwaliteit van jouw zonnestroomsysteem. Daarom werken we bij Zelfstroom alleen met de beste materialen en gecertificeerde monteurs. Tel daar kwalitatief hoogwaardige zonnepalen bij op en je bent jarenlang verzekerd van een veilig en kwalitatief zonnestroomsysteem!

Achteraf betalen

Bij Zelfstroom betaal je pas voor jouw zonnestroomsysteem als het compleet geïnstalleerd en werkend op je dak ligt. We werken niet met aanbetalingen, want we vinden dat je pas voor een product hoeft te betalen op het moment dat je er gebruik van begint te maken. Wij verzorgen dus eerst een werkend systeem en jij betaalt zodra de eerste groene stroom is opgewekt.

Hoe werkt het precies?

Heb je interesse in zonnepanelen, dan kijken we samen naar de mogelijkheden van jouw situatie. Op basis van jouw huidige energieverbruik in combinatie met de mogelijkheden op jouw dak, bieden we een zonnestroomsysteem aan die het meest aantrekkelijk is voor jouw situatie. Hiermee bedoelen we dat je niet te veel betaalt, maar wel flink gaat besparen op je energierekening. Voor dit aanbod stellen we een op maat gemaakte offerte op.

Ga jij akkoord met de offerte? Dan plannen we een laatste check in, hierbij kijk jij samen met een van onze technische specialisten hoe het zonnestroomsysteem (ook binnenshuis) geïnstalleerd kan worden. Dat doen we, zodat onze installateurs op de dag van de installatie precies weten waar ze aan toe zijn. De installatie duurt bijna nooit langer dan een dag. Vervolgens installeren we een perfect werkend zonnestroom op je dak en vanaf dat moment wek jij groene stroom op. Pas hierna betaal je voor het complete systeem. De installatie? Die regelen we gratis.

Samengevat:

  1. We sturen je een persoonlijke, vrijblijvende offerte;
  2. Jij gaat akkoord (of hebt nog vragen, die beantwoorden we natuurlijk);
  3. We maken een afspraak voor een technische check in huis en op het dak;
  4. We komen de zonnepanelen installeren en leveren een werkend zonnestroomsysteem;
  5. Jij wekt je eigen zonne-energie op en gebruikt zonnestroom;
  6. Jij regelt de betaling.

Hoeveel kun jij besparen?

Je hebt een woning met eigen dak nodig