Zonnepanelen kopen met zekerheid

Zonnepanelen kopen met zekerheid

Wil je jouw zonnepanelen kopen met extra zekerheid? Met ons onderhoudscontract geniet je voor een vast bedrag per maand van storingsmonitoring op afstand en gratis herstelservice op maat. Zo weet je zeker dat jouw gekochte zonnepanelen altijd optimaal presteren en worden eventuele storingen snel gesignaleerd en verholpen.

Welke service ontvang je bij het onderhoudscontract?

Extra zekerheid & ontzorging

Kies je ervoor om zonnepanelen te kopen dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de prestaties en eventuele service en reparatiekosten. Met ons servicecontract kies je voor extra zekerheid en ontzorging.

 1. Monitoring op afstand
  Op afstand monitoren we de prestaties van jouw zonnepanelen. Je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw zonnepanelen niet optimaal presteren of tijdelijk niet werken. Vindt er een storing plaats in jouw systeem dan wordt dit door ons gesignaleerd.
 2. Melding bij storing
  Zodra er een storing plaatsvindt in jouw systeem, dan gaan wij gelijk over tot actie. Kunnen we de storing niet op afstand oplossen, dan nemen we contact met je op om de vervolgstappen te bespreken en hiermee het probleem te verhelpen.
 3. Gratis herstelservice
  Met het servicecontract profiteer jij van gratis herstelservice. We bekijken of we de storing op afstand met elkaar op kunnen lossen. Is dat niet het geval? Dan komt een van onze monteurs het probleem kosteloos bij je verhelpen.
Stel geniet van de zon - zonnepanelen

Wat kost het onderhoudscontract bij zonnepanelen?

Voor een bedrag van € 9,95 per maand houden we de prestaties van jouw zonnestroomsysteem nauwlettend in de gaten en verhelpen we eventuele storingen kosteloos. Bij het onderhoudscontract voor zonnepanelen zijn de volgende onderdelen inbegrepen:

 • Voorrijkosten
 • Arbeidsloon
 • Klein materiaalkosten
 • Veiligheidskosten (excl. steigerbouw)
Salderen met zonnepanelen

Binnen welke termijn worden storingen gesignaleerd en opgelost?

Eventuele storingen in jouw zonnestroomsysteem worden door ons gesignaleerd. Zodra we een storing in jouw systeem tegenkomen, proberen we de storing altijd eerst op afstand te verhelpen. Lukt dat niet? Dan zorgen we dat er, afhankelijk van de beschikbaarheid binnen 20 werkdagen een monteur bij je langs is geweest om het probleem te verhelpen.

Zonnepanelen kopen met zekerheid - Service

Wat is de looptijd van het onderhoudscontract?

Het onderhoudscontract heeft een looptijd van 12 maanden en wordt hierna automatisch verlengd voor onbepaalde tijd. Na de eerste 12 maanden is de zonnepanelen service maandelijks opzegbaar.

Monteur Zelfstroom - Sam

Vraag naar de mogelijkheden

Bij je persoonlijke adviseur

Heb je nog vragen over het onderhoudscontract? Of wil je graag persoonlijk advies? Plan dan nu een belafspraak in of bel ons direct op: 085 – 20 10 160. Onze adviseurs staan je graag te woord.

Adviseur Juan - Rechts