Service en garanties

Service en Garanties

Wij vinden dat zelf stroom maken ook echt vanzelf moet gaan. Mocht het een keer tegenzitten, dan kun je op ons rekenen. En Zelfstroom leeft met je mee. Ga je verhuizen? De panelen verhuizen we met je mee! Ook voordelig tussentijds overstappen op de nieuwste panelen is mogelijk.

Zo heb je altijd het beste systeem, de beste garantie en blijf je flexibel. Dat is pas duurzaam.

Onze garanties

  1. Kostprijsgarantie
  2. 10 jaar volledige fabrieksgarantie

Onze service

  1. Verhuisservice
  2. Online opbrengstmonitoring
  3. Gratis overstapservice
  4. Inruilservice

Onze garanties

1. Kostprijsgarantie

Alleen bij Zelfstroom kun je al je overige groene energie tegen kostprijs afnemen. Combineer goedkope zelf opgewekte stroom van je zonnepanelen met een superscherp tarief voor aanvullende gas en groene stroom van Hollandse wind en bespaar maximaal op je energierekening. Goedkopere groene energie bestaat niet!

2. 10 jaar volledige fabrieksgarantie

Op alle onderdelen van jouw systeem zit gewoon 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Kunnen we een probleem niet meteen repareren, dan ruilen we het desbetreffende onderdeel meteen om voor een nieuwe. Zonder discussie.

Onze service

1. Verhuisservice

Ga je verhuizen dan verhuizen de voordelen van jouw systeem gewoon met je mee. We bekijken samen of het systeem op jouw nieuwe huis past en of verhuizen de voordeligste keus is voor jou. Als dat zo is, dan halen we het systeem van je oude huis en plaatsen het vakkundig weer op jouw nieuwe huis. Je betaalt hiervoor een vergoeding van €50 per paneel. Dit is een klein deel van de werkelijke kosten. Maar ja, we willen je nou eenmaal graag van dienst zijn.

Duurzaamheid moet volgens ons nou eenmaal ook flexibel zijn.

2. Online opbrengstmonitor

Het volgen van de hoeveelheid zelf opgewekte stroom is leuk om te doen. En gemakkelijk. Kies je voor online opbrengstmonitoring, dan kan je de werking van je Zelfstroom systeem nauwkeurig volgen in een online omgeving. Produceer je meer dan verwacht? Hoeveel stroom heb je opgewekt? Per dag, maand of jaar. Je ziet het allemaal. Zelf stroom op wekken is handig en leuk!

3. Gratis overstapservice

Ben je net als wij overtuigd dat zelf opgewekte zonnestroom de meest groene én goedkope energievoorziening is? Aarzel niet want ook het overstappen is makkelijk want wij regelen alles voor je. In een paar stappen schakel jij over op de duurzaamste en goedkoopste energie.

4. Inruilservice

Wil je wachten op de nieuwste zonnepanelen? De markt van zonnepanelen heeft zich de afgelopen jaren in razend tempo ontwikkeld. Rendementen zijn verbeterd en prijzen sterk gedaald. Sinds 2013 is dit echter gestabiliseerd en wij verwachten dat dit nog wel een paar jaar zo blijft. Het juiste instap moment is dus nu! Ja ja zal je zeggen, dat zeggen jullie alleen maar om nu installaties te verkopen. Nee, het is echt zo, maar om jouw onzekerheid weg te nemen, geven we standaard een inruil service.

Je kan jouw systeem na een paar jaar gewoon inruilen voor de nieuwste panelen. Gegarandeerd voordelig! Het juiste instapmoment…..is nu.

Benieuwd naar jouw besparing?

Offerte aanvragen