Service en garanties

Service en Garanties

Wij vinden dat zelf stroom maken ook echt vanzelf moet gaan. Mocht het een keer tegenzitten, dan kun je op ons rekenen. En Zelfstroom leeft met je mee. Ga je verhuizen? De panelen verhuizen we met je mee! Ook voordelig tussentijds overstappen op de nieuwste panelen is mogelijk.

Zo heb je altijd het beste systeem, de beste garantie en blijf je flexibel. Dat is pas duurzaam.

Onze garanties

  1. Kostprijsgarantie
  2. 10 jaar volledige fabrieksgarantie

Onze service

  1. Verhuisservice
  2. Online opbrengstmonitoring
  3. Gratis overstapservice
  4. Inruilservice

Onze garanties

1. Kostprijsgarantie

Bij Zelfstroom kun je ook al je overige groene energie tegen een aantrekkelijke prijs afnemen. Combineer goedkope zelf opgewekte stroom van je zonnepanelen met een superscherp tarief voor aanvullend gas en groene stroom en bespaar maximaal op je energierekening. Goedkopere groene energie bestaat niet!

2. Minimaal 10 jaar volledige fabrieksgarantie

Op alle onderdelen van jouw systeem zit gewoon minimaal 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Kunnen we een probleem niet meteen repareren, dan ruilen we het desbetreffende onderdeel meteen om voor een nieuwe. Zonder discussie.

Onze service

1. Verhuisservice

Ga je verhuizen dan is het mogelijk om het huurcontract over te zetten op de nieuwe bewoners. Lukt dit niet, dan verhuizen de voordelen van jouw systeem gewoon met je mee. We bekijken samen of het systeem op jouw nieuwe huis past en of verhuizen de voordeligste keus is voor jou. Als dat zo is, dan halen we het systeem van je oude huis en plaatsen het vakkundig weer op jouw nieuwe huis. Je betaalt hiervoor een vergoeding van € 50 per paneel. Dit is een klein deel van de werkelijke kosten. Maar ja, we willen je nou eenmaal graag van dienst zijn.

Duurzaamheid moet volgens ons nou eenmaal ook flexibel zijn.

2. Online opbrengstmonitor

Het volgen van de hoeveelheid zelf opgewekte stroom is leuk om te doen. En gemakkelijk. Kies je voor online opbrengstmonitoring, dan kan je de werking van je Zelfstroom systeem nauwkeurig volgen in een online omgeving. Produceer je meer dan verwacht? Hoeveel stroom heb je opgewekt? Per dag, maand of jaar. Je ziet het allemaal. Zelf stroom op wekken is handig en leuk!

3. Gratis overstapservice

Ben je net als wij overtuigd dat zelf opgewekte zonnestroom de meest groene én goedkope energievoorziening is? Ook voor je aanvullende energie kan je bij ons terecht. Wanneer je via ons overstapt, regelen wij al het papierwerk dat bij deze overstap komt kijken. Zo schakel jij makkelijk en zorgeloos over op de duurzaamste en goedkoopste energie.

4. Inruilservice

Wil je wachten op de nieuwste zonnepanelen? De markt van zonnepanelen heeft zich de afgelopen jaren in razend tempo ontwikkeld. Zonnestroomsystemen worden efficiënter en de prijzen van onderdelen dalen. Is dit voor jou een reden om te wachten met overstappen op zonnepanelen? Wanneer je je zonnepanelen bij Zelfstroom huurt, kan je na 5 jaar je systeem namelijk inruilen voor de nieuwste onderdelen. Dankzij deze inruilservice geniet je altijd van de nieuwste technieken en het hoogste rendement. Gegarandeerd voordelig! Het juiste instapmoment…..is nu.

Benieuwd naar jouw besparing?

Offerte aanvragen