Zonnepanelen kopen

ZONNEPANELEN KOPEN

ZONNEPANELEN KOPEN

Hier kun je op rekenen:

  1. Je zonnepanelen terugverdienen in 6 jaar
  2. De beste kwaliteit panelen voor de scherpste prijs
  3. Vermogensgarantie van 25 jaar

Wat kosten zonnepanelen?

Ruim 32.574 mensen gingen je voor!

De 8 voordelen van zonnepanelen kopen bij Zelfstroom

Wij verkopen alleen maar A-merk zonnepanelen die 30 jaar lang mee gaan.

Zelfstroom is de grootste aanbieder van zonnepanelen. Daarom kunnen wij voor jou de scherpste prijzen onderhandelen.

Wil je een gratis offerte op maat? Na onze dakcheck weet je precies hoeveel zonnepanelen er op je dak passen. Ook zie je wat je gaat opwekken, wat de terugverdientijd is en hoeveel je gaat besparen.

De meeste huishoudens wekken minder stroom op dan ze zelf gebruiken. Daarom kun je bij ons kiezen voor 100% groene stroom en gas tegen kostprijs. Is dat niet fijn?

Wij regelen voor jou de volledige btw-teruggave. Helemaal voor niets.

Wij leggen eerst de zonnepanelen op je dak. Je betaalt pas na de oplevering.

Onze leveranciers geven de garantie dat de zonnepanelen 25 jaar lang presteren op het best mogelijke niveau.

U krijgt 10 jaar garantie op uw complete zonnestroomsysteem.

Maak zelf stroom met zonnepanelen

Het voordeel van zonne-energie is er voor iedereen, elke dag. Zonnepanelen kopen en overstappen op jezelf werkt heel eenvoudig en snel. Je kiest tegelijkertijd voor een flinke besparing op je energiekosten. Mét daarbij de meest uitgebreide standaard services en garanties voor al onze klanten. Zelfstroom is de grootste en goedkoopste leverancier van zonnepanelen in Nederland.

Extra zekerheden en services

  1. Klanten waarderen Zelfstroom met een 9,2
  2. Standaard krijg je online opbrengst monitoring
  3. Je blijft flexibel met de inruil- en verhuisservice
  4. Je kunt extra veel geld besparen met energie tegen kostprijs
  5. Altijd inclusief vakkundige installatie binnen 1 dag
  6. De grootste aanbieder van Nederland!

Vergelijk het zelf: de prijzen van alle aanbieders op een rij.

Vergelijk verschillende aanbieders

Zo werkt Zelfstroom

Bekijk hoe eenvoudig zelf stroom maken is.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen kopen

Heel eenvoudig.

Zonnepanelen kopen is heel eenvoudig bij Zelfstroom. Als je een vrijblijvende offerte aanvraagt, nemen wij contact met je op om je wensen en situatie door te nemen. Daarna meten we je zonnestroomsysteem nauwkeurig op jouw dak in met behulp van onze specialistische software.

Als je besluit om de zonnepanelen te kopen, komen we altijd eerst nog bij je thuis om alles na te meten. Meestal liggen de zonnepanelen al binnen zes weken op je dak! Als je wilt, kun je naast zonnepanelen kopen ook kiezen voor aanvullende groene energie tegen kostprijs . Dat doen we gewoon als extra service, omdat we je stap naar duurzame energie enorm waarderen. Zo bespaar je nog meer!

Wij vinden dat zelf stroom maken vanzelf moet gaan. Mocht het een keer tegenzitten, dan kun je op ons rekenen. Daarom hebben we standaard uitgebreide services en garanties. Ga je bijvoorbeeld verhuizen, dan verhuizen we de panelen gewoon met je mee. Dat is pas duurzaam.

Waar moet je op letten?

Alle belangrijke informatie op een rij.

Als je zonnepanelen wil kopen, is het goed om je vooraf goed te oriënteren. Het gaat immers om een duurzame investering voor de lange termijn! Het is een hele mooie stap in de goede richting. Financieel, omdat het de beste investering is die je kunt doen. Maar ook duurzaam: je stapt namelijk over op 100% groene stroom die je zelf opwekt.

Wat misschien wel het belangrijkste aandachtspunt is, is dat je een eerlijke prijsvergelijking maakt tussen de verschillende aanbieders van
zonnepanelen. Verschillende merken en modellen passeren de revue, met telkens weer andere opbrengsten, kwaliteit, garanties en verzekeringen. De ene keer wél en dan weer géén montage inbegrepen. En hoe wordt de btw-teruggave geregeld? Eén ding is zeker: je kan met een gerust hart op Zelfstroom vertrouwen. We rekenen met eerlijke prijzen en opbrengsten, zodat je verwachting van je zonnestroomsysteem ook echt uitkomt. Zelfstroom regelt daarnaast alles voor je van a tot z. Inclusief montage, btw-service en optioneel online opbrengstmonitoring. Handig alles onder één dak, met één aanspreekpunt.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie typen zonnepanelen: monokristallijne zonnepanelen, polykristallijne zonnepanelen en dunne film panelen. De verschillen in prijs en opbrengst tussen deze panelen worden steeds kleiner. We lichten je altijd toe welk type paneel voor jouw
dak en situatie het meest geschikt is. Bovendien hangt de keuze voor een type zonnepaneel ook voor een deel af van esthetiek; het oog wil
natuurlijk ook wat! Bij Zelfstroom kan je daarom ook volledig zwarte zonnepanelen kopen. Zelfstroom geeft je standaard 10 jaar garantie op je
complete installatie. We helpen je graag met het maken van de beste keuze!

Als je kiest voor zonnepanelen kopen, is ook de verwachte opbrengst een criterium om rekening mee te houden. Je wil natuurlijk dat je zonnepanelen zoveel mogelijk stroom opwekken, zodat je stroomrekening maximaal daalt.In de ideale situatie wek je met je zonnepanelen ongeveer net zoveel op als dat je verbruikt. Wij laten je in een offerte op maat uitgebreid zien wat de verwachte opbrengst van je zonnestroomsysteem is. We rekenen met realistische opbrengstgegevens, zodat je vooraf echt weet waar je aan toe bent.

De terugverdientijd van zonnepanelen op je dak rekenen we helder voor in je offerte op maat. Het hangt onder andere af van het aantal zonnepanelen, de hellingshoek van je dak en de verwachte opbrengst van de zonnepanelen. Een rekenvoorbeeld voor een driepersoonshuishouden. Stel, je verbruikt in totaal 3.400 kWh per jaar. Dit moet je nu in z’n geheel afnemen van je energieleverancier, voor zo’n €0,20 per kWh. Per jaar betaal je dus ongeveer €680 voor stroom. Als je besluit om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen kopen, dan wek je met een systeem van 10 panelen van 315 Wattpiek ongeveer 3.000 kWh op (88 procent van je energieverbruik). Zo’n systeem kost je grofweg €5.040, waarvan je nog 21% btw zonnepanelen kan terugvragen van de Belastingdienst. Netto betaal je dus ongeveer €4.165 voor je zonnestroomsysteem. Je besparing per jaar dankzij de zonnepanelen is €600. Na 6,9 jaar heb je je zonnepanelen dus alweer terugverdiend. De levensduur van zonnepanelen is al snel 30 jaar, dus profiteer je in bovenstaand rekenvoorbeeld nog bijna 25 jaar van groene stroom, helemaal gratis! Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is de vervanging van de omvormer, na ongeveer 15 jaar. Zo loopt je besparing – verspreid over de gehele levensduur van je zonnestroomsysteem – al snel op tot €18.000 of zelfs nog meer!

Het rendement van zonnepanelen is vergelijkbaar met een rente van 6% over een spaarrekening. Dat maakt dat zonnepanelen kopen een uitstekende investering in de toekomst is! Bovendien krijgt je woning door zonnepanelen kopen een beter energielabel en stijgt de waarde van je woning mee, omdat een energiezuinig huis zonder kosten voor stroomverbruik aantrekkelijker is voor een volgende bewoner. Maar je kunt je zonnepanelen ook gerust meeverhuizen bij Zelfstroom. Zo kun je zelf maximaal van het rendement van jouw zonnepanelen genieten!

Zelfstroom adviseert en helpt je graag met je btw-teruggave! Zodra je bij Zelfstroom kiest voor zonnepanelen kopen, kun je de btw op
aanschaf en montage namelijk terugvragen van de Belastingdienst. Dit kan al gauw oplopen tot 17 procent van jouw investering! Deze teruggave-regeling is alleen mogelijk voor particulieren die zich willen laten aanmerken als ondernemer. Dit is een eenmalige handeling die je zelf kunt doen, maar waar wij je ook graag bij helpen met onze tijdelijk gratis btw-service. Meer weten? Lees deze informatie over btw teruggave zonnepanelen.

Zonnepanelen kopen?

Kies voor Zelfstroom

We geven de wereld graag schoner door aan onze volgende generaties. Op naar een fossielvrij Nederland! Zonnepanelen wekken iedere dag gratis groene stroom op. Dit gaat helemaal vanzelf en zonnepanelen gaan al gauw 30 jaar mee. Zonne-energie levert een belangrijke bijdrage aan een duurzaam Nederland en heeft bovendien een financieel voordeel. Van ons mag je verwachten dat we alles weten over zonnepanelen. Dat is namelijk ons vak. We bezoeken de fabrieken zelf, selecteren onze materialen na uitvoerige testen en hebben inmiddels duizenden systemen geïnstalleerd. Tot grote tevredenheid van onze klanten, zoals deze klantbeoordelingen laten zien! Vragen over zonnepanelen kopen kun je altijd aan ons stellen op 085-2010160!

Hoeveel kun jij besparen?

Vraag een offerte aan
Zelfstroom wordt gewaardeerd met een 8.6 10.0 1.0
uit 91 klantbeoordelingen