Zonnepanelen huren

Zonnepanelen Huren

Zonnepanelen Huren

Zo werkt het:

  1. Jij betaalt huur voor de zonnepanelen, dit bedrag verdien je terug met de stroom die je zelf opwekt.
  2. Je hebt altijd nog aanvullende stroom nodig. Daarom leveren wij optioneel 100% groene stroom tegen kostprijs.
  3. Na 10 jaar zijn de zonnepanelen van jou en geniet je nog 20 jaar van gratis zonne-energie.

Is jouw dak geschikt?

Ruim 32.574 mensen gingen je voor!

De 7 voordelen van Zelfstroom

Wij betalen de A-merk zonnepanelen, jij huurt ze.

Een huis van €200.000 wordt met zonnepanelen 2,56% meer waard. Zo blijkt uit onderzoek van Motivaction en Tias.

De zonnepanelen zijn verzekerd tegen diefstal en (gevolg)schade. Zo kun je zorgeloos genieten van jouw opgewekte energie.

Verhuizen? Geen probleem! Neem ze mee of draag ze over aan de nieuwe bewoner.

100% groene stroom en gas tegen kostprijs.

Je krijgt 10 jaar garantie op jouw complete zonnestroomsysteem.

U kunt de zonnepanelen altijd tussentijds, tegen dagwaarde, overnemen. Zonder boete.

Het verschil tussen zonnepanelen huren en kopen

Wil je meteen op je energierekening besparen, zonder vooraf te investeren in zonnepanelen? Dan is zonnepanelen huren iets voor jou! Bij Zelfstroom kan je heel eenvoudig zonnepanelen huren als je eigenaar bent van je woning en een eigen dak hebt. Je hoeft zelf niets te investeren! Je betaalt per maand een bepaald huurbedrag, wat je simpelweg betaalt met de opbrengst van je zonnepanelen. In de meeste gevallen betekent dit dat je geld bespaart; je hoeft immers veel minder stroom van je energieleverancier af te nemen. Hierdoor kun je meteen besparen op je energiekosten zonder een investering te doen. Zo maak je zelf stroom met zonnepanelen op jouw dak. Slim energie besparen. Een goede investering voor later!

Zonnepanelen huren? 10 jaar lang geen zorgen!

Als je kiest voor zonnepanelen huren, hoef je vooraf geen investering te doen. Daarnaast profiteer je van onze uitgebreide service en garanties. Zo zit er op je volledige systeem 10 jaar garantie. Dat betekent 10 jaar een gerust gevoel over onderhoud en zekerheid over je besparing! Zien wij een storing in je zonnestroomsysteem, dan nemen wij direct contact met je op en verhelpen we het probleem snel. Gratis, net als de zon.

Wat gebeurt er na afloop van de huurperiode?

Als je kiest voor zonnepanelen huren bij Zelfstroom, ga je een huurcontract aan voor 10 jaar. Daarna kun je zelf eigenaar worden van de zonnepanelen op jouw dak door de panelen voor €50 per paneel over te nemen. Zonnepanelen hebben al snel een levensduur van 30 jaar. Na de huurperiode geniet je dus nog zeker 20 jaar lang van gratis groene stroom, opgewekt met je eigen zonnepanelen.

Wat is de besparing met zonnepanelen huren?

Een rekenvoorbeeldje: stel, je neemt per maand voor €80 stroom en €120 gas af van je energieleverancier – in totaal dus €200. Als je besluit om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen huren, dan betaal je bijvoorbeeld €50 aan huur. Daarnaast heb je nog een klein beetje stroom nodig (€20), en gas (€120). Dankzij het zonnepanelen huren betaal je nu per maand €190; dat is €10 minder dan in de oude situatie. Verspreid over de huurperiode van 10 jaar leveren de zonnepanelen je dus een besparing op van €1.200!

Het écht grote voordeel van zonnepanelen huren ontstaat eigenlijk pas na de huurperiode: na die 10 jaar kan je de zonnepanelen overnemen voor €50 per paneel. Omdat je dan geen huur meer betaalt, dalen je kosten per maand naar €140 (alleen aanvullende stroom en gas). Aangezien de levensduur van zonnepanelen al gauw 30 jaar is, profiteer je nog 20 jaar van groene stroom, helemaal gratis! Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is de vervanging van de omvormer, na ongeveer 15 jaar. Zo loopt je besparing – verspreid over de gehele levensduur van je zonnestroomsysteem (30 jaar) – al snel op tot €18.000 of zelfs nog meer!

Vraag gratis offerte aan

Zo eenvoudig is zonnepanelen huren

Kies voor Zelfstroom!

We horen het echt heel vaak: ik wil graag zonnepanelen, maar ik investeer liever geen spaargeld. Miljoenen Nederlanders geven dit als reden om geen zonnepanelen te nemen. Daar hebben wij een oplossing voor. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen te huren. Zo hoef je niet direct een grote investering te doen, maar profiteer je wél meteen van duurzame stroom. Je betaalt een vast bedrag per maand en hebt geen omkijken naar de aanschaf, installatie, onderhoud en verzekering van de zonnepanelen.

Zonnepanelen huren

Heel eenvoudig

Zonnepanelen huren is heel eenvoudig bij Zelfstroom. Zodra je je gegevens invult op het aanvraagformulier, nemen wij telefonisch contact op om je wensen en situatie door te nemen. Daarna ontvang je een gratis offerte op maat, waarin we natuurlijk jouw voorkeuren meenemen. Met behulp van onze specialistische software meten we het zonnestroomsyteem nauwkeurig in op je dak. Voordeliger kan niet! Zodra je akkoord gaat met de offerte voor zonnepanelen huren, komen wij thuis bij je langs om alles te controleren. Meestal liggen de panelen al binnen 6 weken op je dak!

Wij vinden dat zelf stroom maken ook echt vanzelf moet gaan. Mocht het een keer tegenzitten, dan kun je op ons rekenen. En Zelfstroom leeft met je mee. Ga je verhuizen? De panelen verhuizen we met je mee! Wel zo flexibel. Dat is pas duurzaam.

De zekerheden van Zelfstroom

Dit is wat je krijgt:

  • Zelfstroom zorgt voor een vakkundige installatie en levert alleen A-merk materialen. Kwaliteit staat bij ons voorop.
  • Wij bieden de meest uitgebreide services en garanties op de zonnepanelen. Jij hebt hier geen omkijken naar.
  • Je kunt de zonnepanelen altijd tussentijds overnemen. Zonder boete.

Je voordeel berekenen?

Vraag een offerte aan
93% van de klanten beveelt ons aan 10.0 1.0
uit 137 klantbeoordelingen