Zonnepanelen huren

Zonnepanelen Huren

Zonnepanelen Huren

Zo werkt het:

  1. Je investeert niets. Wél direct zonnepanelen op je dak
  2. Doordat je zelf stroom maakt, is je energierekening veel lager
  3. Extra zekerheid met onze garanties, verzekering en verhuisservice

Wat ga jij besparen?

Ruim 32.574 mensen gingen je voor!

De 10 voordelen van zonnepanelen huren

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Wij investeren in de zonnepanelen en leggen ze op je dak. Jij huurt de panelen van ons. Omdat je zelf stroom gaat opwekken en aanvullende energie bij ons kan inkopen tegen kostprijs, verdien je de huur al snel terug. Na de huurperiode van 10 jaar beslis je zelf of je de zonnepanelen overneemt.

Wij maken graag een gratis offerte voor jou op maat. Na onze gratis dakcheck weet je precies hoeveel zonnepanelen er op je dak passen. Ook zie je wat je gaat opwekken en hoeveel je bespaart.

De meeste huishoudens wekken minder stroom op dan ze zelf gebruiken. Daarom kun je bij ons kiezen voor 100% groene stroom en gas tegen kostprijs. Is dat niet fijn?

Onze ervaren installateurs komen bij jou langs en voeren een laatste technische controle uit. Verandert het legplan of zijn er extra kosten nodig om de installatie uit te voeren? Dan kun je kosteloos annuleren.

Binnen 1 werkdag monteert een van onze installatiepartners jouw zonnepanelen op het dak. Inclusief wegwerken van kabels. Veilig, vakkundig en betrouwbaar.

Naast jouw zelf opgewekte zonne-energie kun je bij Zelfstroom ook kiezen voor 100% groene stroom en gas tegen kostprijs. Of je nu direct wilt overstappen of dat later doet. Wij regelen alles.

Je krijgt 10 jaar garantie op jouw complete zonnestroomsysteem.

Onze leveranciers geven de garantie dat de zonnepanelen 25 jaar lang presteren op topniveau

Ga je verhuizen? Tegen een vergoeding verhuizen we de zonnepanelen met je mee. De nieuwe bewoners kunnen het huurcontract natuurlijk ook van jou overnemen.

Problemen met jouw zonnepanelen? Neem contact met ons op!

Het verschil tussen zonnepanelen huren en kopen

Wil je meteen op je energierekening besparen, zonder vooraf te investeren in zonnepanelen? Dan is zonnepanelen huren iets voor jou! Bij Zelfstroom kan je heel eenvoudig zonnepanelen huren als je eigenaar bent van je woning en een eigen dak hebt. Je hoeft zelf niets te investeren! Je betaalt per maand een bepaald huurbedrag, wat je simpelweg betaalt met de opbrengst van je zonnepanelen. In de meeste gevallen betekent dit dat je geld bespaart; je hoeft immers veel minder stroom van je energieleverancier af te nemen. Hierdoor kun je meteen besparen op je energiekosten zonder een investering te doen. Zo maak je zelf stroom met zonnepanelen op jouw dak. Slim energie besparen. Een goede investering voor later!

Zonnepanelen huren? 10 jaar lang geen zorgen!

Als je kiest voor zonnepanelen huren, hoef je vooraf geen investering te doen. Daarnaast profiteer je van onze uitgebreide service en garanties. Zo zit er op je volledige systeem 10 jaar garantie. Dat betekent 10 jaar een gerust gevoel over onderhoud en zekerheid over je besparing! Zien wij een storing in je zonnestroomsysteem, dan nemen wij direct contact met je op en verhelpen we het probleem snel. Gratis, net als de zon.

Wat gebeurt er na afloop van de huurperiode?

Als je kiest voor zonnepanelen huren bij Zelfstroom, ga je een huurcontract aan voor 10 jaar. Daarna kun je zelf eigenaar worden van de zonnepanelen op jouw dak door de panelen voor €50 per paneel over te nemen. Zonnepanelen hebben al snel een levensduur van 30 jaar. Na de huurperiode geniet je dus nog zeker 20 jaar lang van gratis groene stroom, opgewekt met je eigen zonnepanelen.

Wat is de besparing met zonnepanelen huren?

Een rekenvoorbeeldje: stel, je neemt per maand voor €80 stroom en €120 gas af van je energieleverancier – in totaal dus €200. Als je besluit om zelf groene stroom op te wekken met zonnepanelen huren, dan betaal je bijvoorbeeld €50 aan huur. Daarnaast heb je nog een klein beetje stroom nodig (€20), en gas (€120). Dankzij het zonnepanelen huren betaal je nu per maand €190; dat is €10 minder dan in de oude situatie. Verspreid over de huurperiode van 10 jaar leveren de zonnepanelen je dus een besparing op van €1.200!

Het écht grote voordeel van zonnepanelen huren ontstaat eigenlijk pas na de huurperiode: na die 10 jaar kan je de zonnepanelen overnemen voor €50 per paneel. Omdat je dan geen huur meer betaalt, dalen je kosten per maand naar €140 (alleen aanvullende stroom en gas). Aangezien de levensduur van zonnepanelen al gauw 30 jaar is, profiteer je nog 20 jaar van groene stroom, helemaal gratis! Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is de vervanging van de omvormer, na ongeveer 15 jaar. Zo loopt je besparing – verspreid over de gehele levensduur van je zonnestroomsysteem (30 jaar) – al snel op tot €18.000 of zelfs nog meer!

Vraag gratis offerte aan

Zonnepanelen huren?

Kies voor Zelfstroom!

De zon is de schoonste en goedkoopste energiebron die ons iedere dag van gratis en ruim voldoende energie voorziet. Zonnepanelen wekken iedere dag gratis groene stroom op. Dit gaat helemaal vanzelf en zonnepanelen gaan al gauw 30 jaar mee. Zonne-energie zorgt voor een duurzamer Nederland en voordeel voor ons allemaal.

Van ons mag je verwachten dat we alles weten over zonnepanelen. Dat is namelijk ons vak. We bezoeken de fabrieken zelf, selecteren onze materialen na uitvoerige testen en hebben inmiddels duizenden systemen geïnstalleerd. Tot grote tevredenheid van onze klanten! Vragen over zonnepanelen huren kun je altijd aan ons stellen via dit formulier. Je kan ons natuurlijk ook bellen op 085-2010160!

Zonnepanelen huren

Heel eenvoudig

Zonnepanelen huren is heel eenvoudig bij Zelfstroom. Zodra je je gegevens invult op het aanvraagformulier, nemen wij telefonisch contact op om je wensen en situatie door te nemen. Daarna ontvang je een gratis offerte op maat, waarin we natuurlijk jouw voorkeuren meenemen. Met behulp van onze specialistische software meten we het zonnestroomsyteem nauwkeurig in op je dak. Als je dat wilt, dan kan je ook kiezen voor Alles-in-1, waarbij wij je aanvullende groene stroom en gas tegen kostprijs leveren. Voordeliger kan niet! Zodra je akkoord gaat met de offerte voor zonnepanelen huren, komen wij thuis bij je langs om alles te controleren. Meestal liggen de panelen al binnen 6 weken op je dak!

Wij vinden dat zelf stroom maken ook echt vanzelf moet gaan. Mocht het een keer tegenzitten, dan kun je op ons rekenen. En Zelfstroom leeft met je mee. Ga je verhuizen? De panelen verhuizen we met je mee! Wel zo flexibel. Dat is pas duurzaam.

De zekerheden van Zelfstroom

Dit is wat je krijgt:

  • Compleet zonnestroomsysteem op maat
  • Vakkundige, volledige montage
  • Aanvullende groene stroom en gas tegen kostprijs
  • 10 jaar volledige productgarantie
  • Aanmelding bij je netbeheerder
  • Opbrengstmonitoring via wifi
  • One-stop-shop: alles op 1 lage energierekening

Je voordeel berekenen?

Vraag een offerte aan
Zelfstroom wordt gewaardeerd met een 9.2 10.0 1.0
uit 206 klantbeoordelingen