1 min leestijd 16 - 03 - 2020

Zelfstroom verdient opnieuw ''Beste werkgevers'' score

Yes, we did it again! Voor het tweede jaar op rij heeft Zelfstroom van haar medewerkers de Beste Werkgevers Score gekregen. Met drie sterren scoort Zelfstroom zelfs ver boven het gemiddelde in de sector energie, water en telecom.

Het keurmerk voor goed werkgeverschap is een prachtige opsteker voor Zelfstroom dat veel energie steekt in haar duurzame ontwikkelingsbeleid.

Met passie en overtuiging aan onze duurzame missie werken!

Bram Leijten, oprichter van Zelfstroom: “Het is heel speciaal om deze waardering van je eigen medewerkers te krijgen. Wat mij opvalt aan de resultaten is dat 76,2% van onze medewerkers hoog scoort op ‘betrokken en bevlogen’. Gemiddeld is dat in onze branche 40,3%. Het onderstreept nog eens dat onze mensen met passie en overtuiging aan onze duurzame missie werken om deze aarde schoner door te geven aan de volgende generaties. Dat geeft ons allemaal energie!”

Wat houdt het keurmerk in?

Het Beste Werkgevers keurmerk is de belangrijkste, onafhankelijke onderscheiding voor goed werkgeverschap in Nederland. Met behulp van scans geven medewerkers hun waardering voor werkgeverschap, organisatietrots, organisatierichting, waardering, werktrots en het benutten van talent. Deze resultaten worden vergeleken met andere organisaties in dezelfde sector. Dit levert een Beste Werkgevers Score van één tot drie sterren op. Omdat alleen medewerkers bepalen of een organisatie het keurmerk verdient, is het een goede graadmeter voor sollicitanten.

Benieuwd naar jouw besparing?

Doe de dakcheck
92% van de klanten beveelt ons aan 8.7 10.0 1.0
uit 839 klantbeoordelingen