Benieuwd wat zonnepanelen jou kunnen opleveren?

 1. Direct verduurzamen, zonder investering
 2. Alles voor jou geregeld
 3. A-merk panelen met 100% garantie gedurende de hele leaseperiode
Vraag vrijblijvend een offerte aan

U heeft nog niet aangevinkt dat dit het adres is van uw bedrijfspand.

Heeft u geen eigen bedrijfspand? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

Zonnepanelen zakelijk leasen

Niet investeren, maar toch jouw bedrijf of vereniging verduurzamen? Zakelijk zonnepanelen leasen biedt de uitkomst. Een eigen investering is niet nodig, jij leaset de zonnepanelen voor een vast laag maandbedrag. Zo ben je niet alleen duurzaam bezig, maar bespaar je vanaf dag één op je energiekosten.   

Wanneer is zonnepanelen leasen verstandig?

Klinkt goed, zakelijk leasen, maar wanneer is zonnepanelen leasen een goed idee? Zakelijk zonnepanelen leasen is interessant als je direct wilt profiteren van de voordelen van zonne-energie, maar geen grote investering kunt of wilt doen voor een eigen zonnestroomsysteem. Door te leasen, ga je zonder investering toch besparen en ben je verzekerd van een duurzame en voordelige zakelijke oplossing. Compleet zorgeloos en de gehele looptijd met de beste service. Ontdek de voordelen van zakelijk zonnepanelen leasen. 

 1. Niet investeren, direct besparen
 2. Meer ruimte voor bedrijfsinvesteringen
 3. Zorgeloos en zonder inspanningen
 4. Alles onder één dak
 5. Een actieve bijdrage aan een duurzame toekomst
Zonnepanelen leasen - monteur Sam

Hoe werkt operational lease van zonnepanelen?

Alles voor jou geregeld

10 jaar leasen zonder zorgen
Kies je voor operational lease van zonnepanelen? Dan wordt voor een looptijd van 10 jaar alles volledig voor je geregeld. Wij schaffen de zonnepanelen voor je aan en installeren deze kosteloos op jouw dak. Gedurende de looptijd verzorgen we een optimaal werkend systeem, de verzekeringen, het onderhoud én aanvullende service. Ook bij eventuele reparaties hoef jij zelf helemaal niks te regelen. In ruil daarvoor betaal jij een vast laag leasebedrag per maand en geniet je vanaf dag één van een lagere energierekening. 

Zonder investering en schuld op de balans
Zonder investering, direct besparen? Door zonnepanelen te leasen kan het! Een ander voordeel is dat de zonnepanelen niet als schuld op je balans staan. Zo houd jij kapitaal over voor belangrijke bedrijfsinvesteringen. Is de leaseperiode na 10 jaar verlopen? Dan heb jij de keuze om de panelen te laten verwijderen, voor € 50 per stuk over te nemen of de leasetermijn met 2 jaar te verlengen. Je bepaalt het zelf! 

Hier wordt al flink bespaard

Ben jij de volgende in het rijtje?

Hier wordt al flink bespaard
Maaike Drubbel - The Makers
Maakt zelf stroom sinds zomer 2020

“Voor ons was het belangrijk om zonnepanelen te realiseren zonder investering of lening. En we wilden toch volledig duurzaam kunnen opereren. In de eerste plaats vanwege onze duurzame missie, maar ook omdat klanten, financiële stakeholders en de overheid steeds strengere eisen stellen.”

Hier wordt al flink bespaard
Jan-Willem van Hoorn - Bowling- & Partycentrum Maaspoort
Maakt zelf stroom sinds april 2020

“Je hebt als bowlingondernemer nu eenmaal te maken met een hoog energieverbruik. Met zonnepanelen kunnen we verduurzamen, besparen ѐn geven we er ook nog eens een positief signaal mee af naar onze gasten en gemeente.”

Hier wordt al flink bespaard
Anne Hulshof - Landbouwbedrijf Hulshof
Maakt zelf stroom sinds september 2020

“Met onze 88 panelen wekken we jaarlijks zo’n 25.000 kWh op, dat maakt ons zo goed als zelfvoorzienend.”

Zonnepanelen leasen bij Zelfstroom?

Maatwerk in iedere fase

Zonnepanelen leasen bij Zelfstroom betekent gratis persoonlijk advies, binnen 24 uur een aanbod op maat én het beste resultaat. Onze adviseurs denken graag met je mee en zorgen voor het beste plan voor jouw dak. Zonnepanelen zakelijk leasen doe je bij Zelfstroom zonder zorgen. 

 • Persoonlijk contact met een van onze adviseurs
 • Binnen 24 uur een aanbod op maat
 • Altijd de beste materialen en nieuwste zonnepanelen
 • Vakkundige installatie door gecertificeerde vakmensen
 • Alles onder één dak: van advies en installatie tot garantie en financiering
Zonnepanelen leasen - Trotse klant

Zakelijk zonnepanelen leasen in 4 stappen

aanbod-akkoord-bedrijfs-zonnepanelen
Analyse van je dak
Samen met jouw adviseur bespreek je de mogelijkheden en je wensen voor zonnepanelen op jouw pand.
zakelijk-lease-stap-02
Offerte op maat
Binnen 24 uur ontvang je de op maat gemaakte offerte, afgestemd op jouw wensen en situatie
Zonnepaneel-installatie-zakelijk
Vakkundige check & installatie
Voor installatie komt een technisch specialist langs voor een laatste check.
zakelijk-lease-stap-04
Zorgeloos genieten van je besparing
Zodra je zelf stroom opwekt, zie je in de Zelfstroomapp precies hoeveel je opwekt en verbruikt.

Perfect geïnstalleerd binnen een aantal dagen

Veilig, vakkundig en vlot

Onze monteurs zijn vakkundig opgeleid en in het bezit van een InstallQ-certificering. Dat betekent dat ze volgens de geldende normen werken. Zo weet je zeker dat jouw klus door gekwalificeerde vakmensen wordt uitgevoerd. Aan ervaring en specialisme geen gebrek! Afhankelijk van de grootte van het project, ligt er binnen 2 tot 7 dagen een werkend zonnestroomsysteem op je dak. Tot slot garanderen we dat het opgeleverde systeem aan alle Scope 12 eisen voldoet.

Zonnepanelen aanschaffen - garanties

Ook besparen zonder investering?

Onze adviseurs helpen je graag!

Klaar voor groene stroom en een duurzame toekomst? Of benieuwd naar de mogelijkheden en voordelen van zakelijk leasen? Onze adviseurs staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en een advies op maat voor je te maken.  

Duurzaamheidsadviseur Daan - Zonnepanelen kopen

Veelgestelde vragen

De prijs van zakelijke zonnepanelen hangt voornamelijk af van de grootte en het type zonnepanelen dat er wordt gekozen. De wereld van zakelijke zonnepanelen kent veel mogelijkheden. Daarom kijkt een van onze duurzaamheidsadviseurs altijd mee om te bepalen welk systeem het beste bij je bedrijf past. Hierbij houden wij rekening met verschillende factoren, zoals: schaduw op het dak, het type dak, de potentiële aanpassingen in je meterkast en het type paneel dat je voorkeur heeft. Wij maken vooraf altijd een duidelijke berekening voor je.
Zakelijk zonnepanelen leasen is interessant als je direct wilt profiteren van de voordelen van zonne-energie, maar geen grote investering kunt of wilt doen voor een eigen zonnestroomsysteem. Door te leasen ga je zonder investering toch besparen en ben je verzekerd van een duurzame en voordelige zakelijke oplossing.
Of het verstandiger is om zonnepanelen te leasen of te kopen is afhankelijk van de situatie waarin jouw bedrijf zich bevindt. Kopen is onder de streep voordeliger, echter is hier een grote investering voor nodig en draag je zelf de risico's. Met de lease optie van Zelfstroom kan er direct worden bespaard op de kosten zonder eerst te moeten investeren. Daarnaast is Zelfstroom verantwoordelijk voor een optimaal werkend zonnestroomsysteem en hoef je niets zelf te regelen.