Service Plus

Service Plus

Het is fijn als jouw zakelijke zonnepanelen altijd optimaal werken. Met het Service Plus contract regelen we dit voor je! Voor een vast bedrag per maand zorgen we ervoor dat jouw zonnestroomsysteem altijd goed presteert. Functioneert het systeem niet naar behoren? Dan zorgen wij voor een passende service en snelle oplossing.

Welke service ontvang je bij het servicecontract?

Koop of lease je jouw zonnepanelen, dan ben je zelf verantwoordelijk voor het onderhoud, de prestaties en eventuele service en reparatiekosten. Wil je hier liever niet mee bezig zijn? Dan biedt ons servicecontract: Service Plus uitkomst.

  • 10 jaar lang service door Zelfstroom
    Met Service Plus geniet je 10 jaar lang van service door Zelfstroom. Functioneert jouw zonnestroomsysteem niet naar behoren? Dan maak je hiervan een melding en gaan wij direct over tot actie. Ongeacht het probleem, plannen wij een servicebezoek om jouw systeem weer optimaal te laten functioneren.
  • Scope-12 keuring bij oplevering en herkeuring na 5 jaar
    Met zonnepanelen op je bedrijf wil je goed verzekerd zijn. Zelfstroom denkt hierin mee. Opstalverzekeraars stellen namelijk een aantal vereisten, waaronder de SCIOS Scope-12 keuring. Kies je voor ons servicecontract dan verzorgen we kosteloos een Scope-12 keuring direct na de oplevering van het zonnestroomsysteem. Na 5 jaar wordt er opnieuw kosteloos een SCIOS Scope-12 keuring gedaan.
Zonnepanelen zakelijk - monteurs

Wat kost het servicecontract?

De kosten voor het servicecontract worden berekend op basis van het totaalvermogen van jouw zonnestroomsysteem. Hiervoor hanteren we een bedrag van € 0,08 per Wattpiek. Deze kosten worden maandelijks bij je in rekening gebracht of je kunt in één keer het totaalbedrag voldoen. Voor een installatie van 80 zonnepanelen met een vermogen van 435 Wattpiek per paneel, komen de servicekosten uit op € 23,- per maand.

Zonnepanelen kopen met zekerheid - Service

Wat is de looptijd van het servicecontract?

Het servicecontract heeft een looptijd van 120 maanden (10 jaar). Ongeacht de looptijd van jouw leasecontract geniet je dus zeker 10 jaar van de beste service bij eventuele problemen of storingen.

Monteur Zelfstroom - Sam

Vraag naar de mogelijkheden

Bij je persoonlijke adviseur

Heb je nog vragen over het servicecontract? Ben je benieuwd wat de kosten zijn? Of wil je graag persoonlijk advies? Plan dan een afspraak in of bel ons direct op: 085 20 10 160. Onze adviseurs staan je graag te woord.

pieter-adviseur-zakelijk