Onze partners

Onze partners

Samen bereiken we meer dan alleen

Wij geloven dat de energietransitie sneller kan. Maar dat gebeurt alleen als schone alternatieven zo laagdrempelig mogelijk worden gemaakt. Daarom werken wij samen met verschillende partners. Door onze krachten te bundelen kunnen we ondernemers op grote schaal, zonder subsidie en zonder grote investering laten verduurzamen. Operational lease, noemen we dat. Bedrijven kunnen besparen, verduurzamen en het groene imago versterken, zonder er kapitaal in te hoeven steken. Onze partners spreken de taal van de ondernemer. Wij geven de energie.

Ook samenwerken?

Goede keus!

Sluit je aan bij de partners van Zelfstroom en schaar je bij een trots gezelschap van partijen die samen een slimme bijdrage leveren aan een duurzamer MKB. Met Zelfstroom aan je zijde bied je ondernemers een groene en goedkope oplossing, voor een vast bedrag per maand. Een beter energielabel was nog nooit zo aantrekkelijk.

  • Verduurzaam je bedrijfsimago
  • Verrijk je productaanbod
  • Geniet van landelijke dekking

Partners aan het woord

Hier krijgen wij energie van

Partners aan het woord
Energieloket de Meierij

Wanneer je bedrijven kunt laten verduurzamen terwijl ze geld besparen, dan weet je dat je goud in handen hebt. Dat dacht Energieloket De Meierij ook. Daarom zijn ze onlangs een samenwerking met Zelfstroom aangegaan.

Lees meer
Partners aan het woord
Klimaatroute

Klimaatroute werkt sinds begin dit jaar samen met Zelfstroom – en met succes! De lease-propositie van Zelfstroom blijkt voor veel ondernemers namelijk een ideale oplossing. Zij kunnen wel verdienen, maar hoeven niet te investeren. Door de samenwerking is het productaanbod van Klimaatroute met lease nu mooi verbreed. Na het eerste halfjaar zijn er dan ook al een flink aantal projecten samen afgerond.

Lees meer
Partners aan het woord
Way2save

Sinds het voorjaar van 2020 is Way2Save een nieuwe partner van Zelfstroom. Het bedrijf helpt (verhuur)makelaars en relocators bij hun vraag naar extra services zoals energie, water, internet, televisie en telefonie, voor huurders en kopers. Sinds kort horen daar ook zonnepanelen bij.

Lees meer
Partners aan het woord
Inkoper MKB

In 2020 is de samenwerking met Inkoper MKB opgestart. “Veel ondernemers betalen teveel voor diensten als elektriciteit, telefonie en bedrijfskleding – veelal door verouderde afspraken met langlopende relaties. Door inkoopkrachten te bundelen kunnen we scherpe tarieven realiseren die voor vele kleine ondernemers interessant zijn. Zónder concessies te hoeven doen aan zelfstandigheid en flexibiliteit”, aldus Peter Duijn.

Lees meer

Zullen we onze energie bundelen?

Word een van onze partners

Wil je meer weten over een samenwerking met Zelfstroom of wil je een digitaal kopje koffie drinken? Neem vrijblijvend contact op met onze Partner Manager van de zakelijke markt.

logo holland solar-01
Lid van Holland Solar
Bcorp
Certified B Corporation
Zonnekeur
Zonnekeur gecertificeerd