Installatie door Zelfstroom

Installatie door Zelfstroom

Vakkundige installatie

Bij Zelfstroom installeren we alles zelf. Dat doen onze eigen vakmensen volgens het zwaarste keurmerk van Zonnekeur – het is voor hen hun vak, en geen bijbaan. Dankzij onze zes montagelocaties zitten wij altijd in de buurt.

Alles in eigen beheer

Omdat kwaliteit telt

Wij werken met een team vol experts op het gebied van zonne-energie, van A tot Z. We beginnen met advies en eindigen met een zonnestroomsysteem op het dak, vakkundig geïnstalleerd. Daar zijn we trots op. We sturen niemand van het kastje naar de muur: het hele traject is bij ons in eigen beheer. Op deze manier kunnen we je gedurende de hele looptijd werkende zonnepanelen garanderen.

  • 2 jaar installatiegarantie
  • A-merk materialen
  • 25 jaar vermogensgarantie
Zonnepanelen monteur

Wij geven heel Nederland energie

21.000 tevreden klanten gingen je voor

Onze installateurs zijn dag in, dag uit in de weer met zonnepanelen. Een dak van energie voorzien is hun expertise, je pand is dus in goede handen. Of het nu een klein dak is, of een dak van een gigantische bowlingbaan: alles kan en geen uitdaging is ons vreemd – grote en kleine bedrijven kunnen dus bij ons terecht. Ook prettig: onze installateurs kennen je omgeving. Ze werken namelijk vanuit een montagevestiging bij jou in de buurt.

Vakkundige installatie

Dit zeggen onze klanten

Vakkundige installatie
Ramon
Kingma

Professionele uitvoering
“De werkzaamheden zijn zeer netjes in 2,5 uur uitgevoerd en werkzaam opgeleverd. Daarnaast is er overleg geweest en is bij oplevering tijd genomen om nader uitleg te geven over hoe de uitvoering is verlopen, de werking van het systeem en zijn de spullen keurig opgeruimd. Een prima prestatie van de ploeg!”

Wiebe
Heerenveen

Geen moment spijt
“Vlotte en deskundige installatie door een goed op elkaar ingespeeld team van 3 personen.”

Edwin
Zwijndrecht

Mooie panelen, goed, snel en netjes geplaatst
“Monteurs zijn vriendelijk, werken netjes, werken ook samen met de klant hoe alles in huis gedaan gaat worden, indien er een betere optie is dan gepland wordt dat ook aangegeven. na afloop werd alles netjes opgeruimd en afval meegenomen.”

JHA van der Velde

Supersnel, klantvriendelijk en professioneel
“De offerte was duidelijk en binnen 2 weken kwamen de monteurs het al installeren. Tijdens de installatie werd het legplan door de monteurs al voorgelegd om te veranderen waardoor er 100 kg minder aan gewicht op ons platte dak kwam. Alles werd netjes overlegd en afgewerkt. Daarna werd alles netjes achtergelaten en konden we al na een halve dag energie opwekken.

Zo gaat de installatie in zijn werk

installatie-stap-01
We zorgen voor een veilige werksituatie
Veiligheid boven alles: zo wordt er eventueel een valbeveiliging of steiger bij het dak geplaatst
installatie-stap-02
We bereiden de meterkast en bekabeling voor
De monteurs prepareren het dak en in het pand wordt de bekabeling gelegd door de elektricien.
zakelijk-koop-stap-02
We installeren de zonnepanelen
De zonnepanelen worden volgens plan geplaatst en de omvormer wordt op een veilige plek opgehangen.
© Twycer / www.twycer.nl
We koppelen alles aan elkaar
De zonnepanelen worden op de omvormer aangesloten. En voilà, je maakt zelf stroom!

Wij helpen je graag

Persoonlijk en snel

Wil je graag persoonlijk advies, heb je nog een vraag of wil je weten hoe het zit voor jouw pand? Neem dan contact op, onze zakelijke adviseurs staan je graag te woord. Voor specifieke vragen kun je ook altijd in onze kennisbank kijken.