Installatie door Zelfstroom

Installatie door Zelfstroom

Zonnepaneel installatie op een zakelijk dak

Heb je gekozen voor zakelijke zonnepanelen? Dan is de laatste stap de zonnepaneel installatie. Hierna kan het besparen en verduurzamen beginnen! Een vakkundige installatie en uitgebreide uitleg over het systeem staan bij ons centraal. Zo verloopt de installatie vlekkeloos, weet je precies hoe het systeem in elkaar zit en ben je na de installatie verzekerd van een optimaal werkend zonnestroomsysteem.

Installatie door vakkundige monteurs

De beste mensen voor de klus

Wij werken met eigen monteurs en een aantal deskundige partners. Zowel onze eigen monteurs als partners zijn vakkundig opgeleid en gespecialiseerd in grote zakelijke projecten. De monteurs zijn in het bezit van een technische opleiding en volgen aanvullend een BDA cursus voor de werkzaamheden onder het dak. Dankzij deze ervaring verzekeren we een hoge kwaliteit en wordt alles goed en veilig bij je geïnstalleerd. Kies je voor installatie door Zelfstroom? Dan weet je zeker dat jouw zonnestroomsysteem door gekwalificeerde monteurs wordt geplaatst. Wel zo fijn! Zo laat je de installatie met een gerust hart aan ons over.

  • Gecertificeerde en gekwalificeerde vakmensen
  • Betrouwbaar en betrokken van begin tot eind
  • Kwaliteit en veiligheid voorop
  • Volgens de belangrijkste normen: NEN-1010 en NEN-3140
Logo zonnekeur installateur
vca keurmerk
NEN 1010 keurmerk
Techniek nederland keurmerk
Zonnepanelen zakelijk - monteur Sam

Hoe ziet een zonnepaneel installatie door Zelfstroom eruit?

Van ontwerp tot perfecte plaatsing

Een zonnepanelen installatie begint bij een goed plan. Voordat onze monteurs bij je langs komen voor de plaatsing van de panelen, maakt een van onze adviseurs een ontwerp op maat. Hierin wordt onderzocht hoeveel zonnepanelen er op het dak passen en wat de beste indeling is voor een optimaal resultaat. Plan akkoord? Dan komen we bij je langs om het dak en de meterkast te controleren (de schouw). Hierna nemen de monteurs het gehele installatieproces met je door en kan de installatie beginnen. De installateurs plaatsen de zonnepanelen en bijbehorende systemen en testen hierna de werking van het systeem. Tot slot lopen onze monteurs de installatie met jou door en voilà je maakt nu zelf stroom!

Monteur bij meterkast - installatie

De installatie in 4 stappen

installatie-stap-01
Voorbereiding & veiligheid
We brengen alle benodigde materialen op locatie en zorgen voor een veilige werksituatie.
installatie-stap-02
Prepareren onderconstructie & bekabeling
De monteurs prepareren het dak en in het pand wordt de bekabeling gelegd door de elektricien.
zakelijk-koop-stap-02
Plaatsing van de zonnepanelen
De zonnepanelen worden volgens plan geplaatst en alle systemen worden gekoppeld.
© Twycer / www.twycer.nl
Telefonisch contact
We informeren of alles naar tevredenheid is verlopen en melden het systeem aan voor de Scope 12.

Geïnstalleerd volgens de hoogste normen

Voldoet aan de richtlijnen van Scope 12

Bij Zelfstroom werken we volgens de hoogste normen. Dit doen we om problemen en brandrisico’s bij de zonnestroomsystemen te beperken. Voor de veiligheid adviseren we bij iedere installatie met meer dan 50 zonnepanelen een Scope 12 keuring. Tijdens deze keuring wordt jouw zonnestroomsysteem getest op brandveiligheid en elektrische veiligheid.

Lease je zonnepanelen? Dan plannen we een week na de oplevering standaard een inspectie voor je in en is de keuring helemaal gratis. Dat is één van de voordelen van zakelijk leasen.

Hoelang duurt de installatie van zakelijke zonnepanelen?

Binnen één week perfect geïnstalleerd

Hoelang de zonnepaneel installatie precies duurt is afhankelijk van jouw dak en het aantal panelen dat geplaatst wordt. Doorgaans plaatsen we 30 tot 300 panelen voor zakelijke klanten. Hoe meer panelen, hoe langer de installatietijd. De montagetijd kan variëren van 2 dagen tot 2 weken, maar in de meeste gevallen liggen de panelen binnen één week perfect geïnstalleerd op jouw dak.

Zakelijke installatie - bus

420 tevreden ondernemers gingen je voor!

Ben jij de volgende?

En dat is niet zomaar! Onze installateurs zijn dag in, dag uit bezig met zonnepanelen installaties. Een dak van energie voorzien is hun expertise. Jouw bedrijfspand is bij ons in goede handen. Of het nu om een klein dak, of een dak van een gigantische stal gaat: alles kan en geen uitdaging is ons vreemd! Ook prettig: dankzij onze montagevestigingen door heel het land kennen onze monteurs je omgeving en zijn ze snel op locatie.

Installatie vestigingen - zakelijk

Veelgestelde vragen over de installatie

Na de installatie van de zonnepanelen en Scope 12 keuring, is er nog één ding wat je zelf moet regelen. Om stroom terug te kunnen leveren moet je jouw panelen aanmelden op energieleveren.nl. Hierna is alles geregeld en geniet je zorgeloos van de voordelen van je eigen energie.
Met alleen zonnepanelen, kun je nog geen gebruik maken van zonne-energie. Daarvoor moeten de zonnepanelen natuurlijk ook binnen je bedrijf of vereniging worden aangesloten. Dat gebeurt in de meterkast. Die aansluiting in de meterkast is nodig om drie belangrijke redenen.
De ene installatie van zonnepanelen is de andere niet. Dankzij de keurmerken van Zelfstroom weet je zeker dat de zonnepanelen op jouw dak vakkundig en veilig geïnstalleerd worden.