Zonnepanelen voor je bedrijf?

 • Energiekosten gaan direct omlaag
 • Verbeter het energielabel van je bedrijf!
 • A-merk panelen met 100% garantie gedurende de hele huurperiode
Vraag een vrijblijvende offerte aan

U heeft nog niet aangevinkt dat dit het adres is van uw bedrijfspand.

Heeft u geen eigen bedrijfspand? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.

Zonnepanelen voor je bedrijf

Zet je bedrijf in het zonnetje!

Heb je nog geen zonnepanelen op het bedrijfspand liggen? Dan wordt het nu hoog tijd. Het zelf opwekken van energie is tegenwoordig heel gemakkelijk en gebruikelijk. Wist je dat je jarenlang profiteert van gratis energie? Zonnepanelen voor het bedrijf bieden hierbij uitkomst. Benieuwd naar de voordelen, investeringskosten en regelingen? Zelfstroom helpt jou en je bedrijf graag op weg! Wij vertellen graag hoe je jouw bedrijf kunt laten profiteren van de zon.

De voordelen van zonnepanelen voor je bedrijf

Het ene na het andere voordeel

 • Lager energielabel

Door de plaatsing van zonnepanelen verlaag je de Energie-Index van je bedrijfspand. De Energie-Index bepaalt welk energielabel het pand heeft. Hoe lager het cijfer, hoe beter je energielabel. Vanaf 2023 moet elk kantoor groter dan 100 m2 minimaal energielabel C hebben. Zonnepanelen zijn dus een goede manier om je bedrijfspand energiezuinig te maken.

 • Toekomstbestendige investering

Zonnepanelen zijn een investering op de lange termijn. Zonnepanelen verdienen zichzelf na enkele jaren alweer terug. En mooi meegenomen, zonnepanelen gaan zo’n 30 jaar mee!

 • Geen kosten aan onderhoud

Zonnepanelen voor je bedrijf leasen of huren gaat zonder zorgen. Wij regelen de installatie door ervaren installateurs. Daarnaast zorgen we ook voor garantie, verzekering en onderhoud. Ook kun je gebruik maken van extra services, precies afgestemd op jouw situatie.

“Wij merken dat steeds meer bedrijven de kosten willen drukken en kiezen voor zonnepanelen”

Waarom zonnepanelen voor je bedrijf?

Alles voor jou geregeld

 • Verzekerd tegen hagel en storm
 • Tussentijds overnemen mogelijk
 • Niet investeren, wel besparen
 • Meer kapitaal voor je bedrijf
 • Gratis Zelfstroom app

Doe mee met de rest van Nederland

Klanten van Zelfstroom aan het woord

Doe mee met de rest van Nederland
Maaike Drubbel - The Makers
Maakt zelf stroom sinds zomer 2020

“Voor ons was het belangrijk om zonnepanelen te realiseren zonder investering of lening. En we wilden toch volledig duurzaam kunnen opereren. In de eerste plaats vanwege onze duurzame missie, maar ook omdat klanten, financiële stakeholders en de overheid steeds strengere eisen stellen.”

Doe mee met de rest van Nederland
Jan-Willem van Hoorn - Bowling- & Partycentrum Maaspoort
Maakt zelf stroom sinds april 2020

“Je hebt als bowlingondernemer nu eenmaal te maken met een hoog energieverbruik. Met zonnepanelen kunnen we verduurzamen, besparen ѐn geven we er ook nog eens een positief signaal mee af naar onze gasten en gemeente.”

Doe mee met de rest van Nederland
Anne Hulshof - Landbouwbedrijf Hulshof
Maakt zelf stroom sinds september 2020

“Met onze 88 panelen wekken we jaarlijks zo’n 25.000 kWh op, dat maakt ons zo goed als zelfvoorzienend.”

Laat vrijblijvend jouw opbrengst berekenen

Wil je ook advies op maat, heb je nog een vraag of wil je weten hoeveel jij kunt verdienen met zonnepanelen? Neem dan contact op, onze adviseurs staan je graag te woord.

Zelfstroom-wij-helpen-je-graag

Veelgestelde vragen

Niet elke dakconstructie van een bedrijf is sterk genoeg om panelen te dragen. Geen nood, onze duurzaamheidsadviseurs kijken graag met jou mee naar een passende oplossing!
Op dit moment is het terugleveren van zonne-energie voordeliger dan opslaan. Maar daar komt vanaf 2025 verandering in omdat de salderingsregeling zal worden afgebouwd. Tegelijkertijd worden de accu’s (die stroom kunnen opslaan) steeds beter en interessanter voor bedrijven en consumenten.
Met zonnepanelen voor het bedrijf is het mogelijk om de gehele behoefte aan elektriciteit op te vangen. Daarnaast zijn zonepanelen een relatief zekere investering.