De Zelfstroom webinar: leer in 45 minuten alles over zonnepanelen

De Zelfstroom webinar: leer in 45 minuten alles over zonnepanelen

Heb jij vragen over zonnepanelen, zonne-energie en wat de specifieke voordelen voor jou zijn? Doe dan op donderdagavond 10 februari mee met de Zelfstroom-webinar. Tijdens deze live informatieavond leggen onze Zelfstroom-experts je alles op een heldere manier uit. Na afloop kun je jezelf een ware zonnepanelenexpert noemen én geniet je van een speciaal introductie-aanbod!

Wat kun je verwachten van de webinar?

Schrijf je in:

Wat is een webinar?

Niet iedereen kan direct de knoop door hakken: wil ik zonnepanelen huren of kopen? Is het rendabel? Waar moet ik op letten? Al dit soort vragen worden op deze avond beantwoord. Aangezien een fysieke informatieavond voorlopig niet heel verstandig is, biedt een webinar uitkomst. Deze informatieve bijeenkomst wordt online – live! – gegeven. Er is ruimte voor interactie, maar dat hoeft niet. Stel dus gerust al je vragen; onze Zelfstroomexperts beantwoorden deze graag voor je.

Hoe kun je deelnemen?

  1. Schrijf je in voor de webinar
    Je kunt deelnemen door je hierboven in te schrijven of maak gebruik van deze link.
  2. Bewaar je link
    Zodra je bent ingeschreven ontvang je van ons een mail met daarin een persoonlijke link. Met die link kun je op donderdagavond 10 februari om 20.00 uur de webinar bijwonen.
  3. Doe mee aan de webinar
    De avond wordt live gepresenteerd door onze zonnepanelenexperts. Je kunt hun na afloop al je vragen stellen!

Dus: zien we je op 10 februari?

We zien je graag op donderdagavond 10 februari om 20.00 uur. Wil je liever direct in gesprek met een adviseur? Start dan met de gratis online dakcheck en plan een belafspraak met één van onze adviseurs.

Doe de dakcheck

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.