Wat betaal ik bij Zelfstroom Huur?

Betalen voor de zonnepanelen

Bij een overeenkomst voor Zelfstroom Huur en Zelfstroom Huur Alles-in-1 kun je zelf de hoogte van je eenmalige eigen bijdrage bepalen. De eenmalige eigen bijdrage bedraagt €100, €75, €50, €25 of €0 per zonnepaneel. Dit bedrag is een bijdrage aan de montage en opstartkosten. Kies je voor een hogere eigen bijdrage, dan zal het maandelijkse huurbedrag lager uitvallen; kies je voor een lagere of geen eigen bijdrage, dan zal het maandelijkse huurbedrag hoger uitvallen. Nadat wij je getekende overeenkomst hebben ontvangen, sturen we je een bevestiging per e-mail met daarin een online betaallink. Je hebt na ontvangst van de bevestiging zeven dagen de tijd om de eenmalige aansluitkosten over te boeken.

Mocht er tijdens de schouwing iets naar voren komen wat niet in de ondertekende overeenkomst staat, dan krijg je deze aanbetaling uiteraard terug.

Wanneer het zonnestroomsysteem is gemonteerd, betaal je maandelijks het huurbedrag zoals in deze overeenkomst is vermeld. De afschrijving van de maandelijkse huur gebeurt via onze bank middels een automatische incasso.

Overname aan einde looptijd

Het is mogelijk om de huurzonnepanelen aan het einde van de looptijd van het huurcontract over te nemen tegen een scherpe prijs. Het is ook mogelijk om de zonnepanelen tussentijds tegen een marktconforme prijs over te nemen.

Eventueel betalen voor aanvullende energie

Als je ook kiest voor aanvullende groene stroom en gas via Zelfstroom, dan staat dit op dezelfde factuur.