2 min leestijd 03 - 07 - 2014

Hoe werkt de verhuisservice?

Ga je verhuizen? Dan kan je je zonnestroomsysteem meenemen naar je nieuwe woning. Zelfstroom verzorgt dan de demontage en montage van de zonnepanelen op het dak van jouw nieuwe woning. De kosten voor deze verhuisservice zijn €50 per paneel. Het meenemen van het zonnestroomsysteem kan alleen als de nieuwe woning ook geschikt is voor het zonnestroomsysteem. Je kunt dit tegen die tijd door Zelfstroom laten bepalen.

Verhuisservice bij Zelfstroom Huur

Huur je zonnepanelen bij Zelfstroom? Dan zijn er een aantal mogelijkheden als je gaat verhuizen:

1. Het systeem van de oude woning past op de nieuwe woning
Zelfstroom kan je zonnepanelen meeverhuizen naar je nieuwe woning. De vergoeding voor de verhuizing is vastgesteld op €50 per paneel (incl. btw).

2. De nieuwe bewoner van de woning neemt de zonnepanelen over
De huurovereenkomst wordt overgenomen door de nieuwe bewoner. De huurovereenkomst met Zelfstroom moet voor de juridische overdracht van de woning volledig ingevuld en ondertekend naar Zelfstroom worden gestuurd. De looptijd van de overeenkomst blijft ongewijzigd. Aan het overdragen van een contract zijn geen kosten verbonden.

3. De huurder neemt het zonnestroomsysteem over
Als je zonnepanelen huurt, kun je die ten allen tijde gedurende de huurovereenkomst van Zelfstroom overnemen tegen een marktconforme prijs. Deze prijs kan op ieder moment bij Zelfstroom worden opgevraagd.

4. Het systeem wordt niet overgenomen of meeverhuisd
Als het zonnestroomsysteem niet meeverhuisd kan worden en de overeenkomst niet door de nieuwe huurder overgenomen wil worden, dan wordt het zonnestroomsysteem tegen een vergoeding van de woning verwijderd. De hoogte van deze vergoeding kan op ieder moment worden opgevraagd bij Zelfstroom.

Verhuisservice bij Zelfstroom Koop

Heb je je zonnepanelen gekocht bij Zelfstroom en ga je verhuizen? Stel ons dan van je verhuizing op de hoogte. Wij kunnen de zonnepanelen onder bepaalde voorwaarden meeverhuizen tegen een vergoeding van €50 per paneel (incl. btw).

Meer weten over onze services?

In deze pdf vind je alle informatie over de services die Zelfstroom biedt!

Benieuwd naar jouw besparing?

Offerte aanvragen
Zelfstroom wordt gewaardeerd met een 8.6 10.0 1.0
uit 75 klantbeoordelingen