1 min leestijd 03 - 07 - 2014

Heb ik stroom als de zon niet schijnt?

Heb je zonnepanelen, dan ben je ook als de zon niet schijnt verzekerd van stroom. Je blijft namelijk ook aangesloten op het energienet. Als je zonnepanelen dus even geen stroom opwekken, krijg je gewoon stroom geleverd van je energieleverancier.

Overigens leveren je zonnepanelen ook op een bewolkte dag stroom, al is de opbrengst van de zonnepanelen tijdens volle zon wel aanmerkelijk hoger dan tijdens bewolking. Alleen als het overdag behoorlijk donker wordt door een zware bui, zullen de panelen even geen stroom meer leveren.

Energie tegen kostprijs via Zelfstroom

Je kunt van elke energieleverancier stroom en gas af blijven nemen. Maar om het makkelijk te maken nemen we je ook dat stukje energievoorziening graag uit handen! Bij Zelfstroom kun je eenvoudig kiezen voor aanvullende groene energie tegen kostprijs. Wij regelen alles voor je: het overstappen van je huidige leverancier is een kleine moeite en je ontvangt van ons één handig totaaloverzicht waarop je direct ziet wat je bespaart. De levering wordt verzorgd door onze energiepartner Energyhouse, maar Zelfstroom is en blijft je enige aanspreekpunt.

Benieuwd naar jouw besparing?

Offerte aanvragen
Zelfstroom wordt gewaardeerd met een 8.6 10.0 1.0
uit 75 klantbeoordelingen