Welke thuisbatterij merken vind je bij Zelfstroom?

Thuisbatterijen zijn er in allerlei varianten. Zo zit er verschil in de capaciteit, maat en zijn er verschillende merken. Omdat al onze zonnestroomsystemen uitgevoerd zijn met een Growatt of een SolarEdge omvormer, zijn dit ook de thuisbatterij merken die we aanbieden. Zo hebben we altijd een thuisbatterij die aansluit bij jouw omvormer.

Growatt thuisbatterij

Growatt thuisbatterij - schaduw

De Growatt ARK thuisbatterij is een modulair en stapelbaar batterijsysteem dat aan te sluiten is op een Growatt omvormer. Modulair houdt in dat de thuisbatterij makkelijk uit te breiden is naar een hogere opslagcapaciteit. Zo kun je starten met een opslagcapaciteit van 5,12 kWh en de batterij steeds met een extra module uitbreiden. In totaal kan de Growatt thuisbatterij tot een maximum van 10 modules en een maximale opslagcapaciteit van 25,6 kWh worden uitgebreid.

Het LFP (LiFePo4) batterijsysteem van de Growatt thuisbatterij is extreem veilig in vergelijking met een loodzuur of lithium accu. Daarnaast hebben LFP accu’s een langere levensduur, weinig onderhoud nodig en gaat de batterij tot meer dan 6.000 laadcycli mee voordat de prestaties afnemen. De Growatt ARK thuisbatterij heeft 10 jaar productgarantie.

Growatt thuisbatterij - schaduw

De voordelen van de Growatt ARK thuisbatterij

Growatt thuisbatter modules - schaduw

Met de Growatt thuisbatterij ga je slim om met jouw zelfopgewekte zonne-energie. Maximaliseer je eigen verbruik door opgeslagen energie te gebruiken en verlaag direct je energiekosten. De belangrijkste voordelen van de Growatt thuisbatterij?

  • Makkelijk uit te breiden: Dankzij het modulaire ontwerp is de Growatt thuisbatterij tot een maximum van 10 modules en maximale opslagcapaciteit van 25,6 kWh uit te breiden.
  • Meest veilige batterijsysteem: De Growatt thuisbatterij is voorzien van het meest veilige LFP (LifePo4 batterijsysteem).
  • Gemakkelijk te installeren: Dankzij het stapelbare ontwerp van de Growatt thuisbatterij kunnen extra modules makkelijk en snel aan de batterij toegevoegd worden.
  • Monitoring via de Shinephone-app: Via de Shinephone app krijg je inzicht in de prestaties van de thuisbatterij. Zo wordt de opbrengst, het verbruik en de batterijstatus in één oogopslag getoond.
  • 10 jaar garantie: Betrouwbare en langdurige productgarantie van 10 jaar.
Growatt thuisbatter modules - schaduw

SolarEdge thuisbatterij

SolarEdge Home thuisbatterij

De SolarEdge thuisbatterij is een modulaire 3-fase thuisbatterij met een opslagcapaciteit vanaf 4,6 kWh. Omdat ook deze thuisbatterij modulair is, kun je de opslagcapaciteit op ieder moment uitbreiden. De SolarEdge thuisbatterij start met een opslagcapaciteit van 4,6 kWh en is in totaal met 5 modules uit te breiden tot een maximale capaciteit van 23 kWh.

Het LFP batterijsysteem van de SolarEdge thuisbatterij is extreem veilig in vergelijking met een loodzuur of lithium accu. Daarnaast hebben LFP accu’s een langere levensduur, weinig onderhoud nodig en een hoger aantal laadcycli voordat de prestaties achteruit gaan. De SolarEdge thuisbatterij komt met 10 jaar productgarantie.

SolarEdge Home thuisbatterij

De voordelen van de SolarEdge Home thuisbatterij

Illustratie thuisbatterij

De SolarEdge Home batterij is de perfecte aanvulling op je zonnepanelen en maakt het mogelijk om nog meer te besparen en te profiteren van jouw zelfopgewekte zonne-energie. De belangrijkste voordelen van de SolarEdge thuisbatterij?

  • Optimale prestaties: Met de SolarEdge thuisbatterij kun je in tegenstelling tot AC-batterijen, vrijwel alle opgeslagen energie (tot wel 94,5%) zelf gebruiken om je huis van stroom te voorzien.
  • Uitgebreide veiligheidsfuncties: De batterij is uitgevoerd met geavanceerde veiligheidsfuncties en sensoren waarmee overbelasting en oververhitting wordt voorkomen. Daarnaast is de LFP accu extreem veilig in vergelijking met loodzuur en andere lithium accu’s.
  • Makkelijk uit te breiden: De thuisbatterij is modulair en dus altijd uit te breiden naar een hogere opslagcapaciteit. Kies een opslagcapaciteit die past bij jouw opwek en verbruik.
  • Monitoring via de mySolarEdge-app: Via de mySolarEdge-app beheer en monitor je automatisch de laadprocessen van de batterij.
  • 10 jaar garantie: Betrouwbare en langdurige productgarantie van 10 jaar.
Illustratie thuisbatterij

Benieuwd of een thuisbatterij voor jouw situatie interessant is? Via onderstaande knop plan je een vrijblijvend adviesgesprek in. Samen kijken we naar de mogelijkheden van een thuisbatterij en bekijken we welk merk bij jouw systeem past!