Hoe vraag ik een offerte aan voor aanvullende stroom & gas?

Hoe vraag ik een offerte aan voor aanvullende stroom & gas?

Op het moment dat jij overweegt zonnepanelen te huren of kopen bij Zelfstroom, kun je meteen aangeven dat je ook aanvullende groene stroom en gas tegen kostprijs wil via Zelfstroom. Je ontvangt dan nadat je de offerte voor de zonnepanelen hebt ondertekend een tweede offerte voor groene stroom en gas. Deze groene stroom en gas wordt geleverd vanuit Energyhouse, waarbij we vanuit Zelfstroom optreden als tussenpersoon. Kortom: we regelen alles voor je en doen dit tegen kostprijs omdat we het zien als extra service.

Heb je al zonnepanelen van Zelfstroom en wil je een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook. De enige voorwaarde voor groene stroom en gas tegen kostprijs, is dat je zonnepanelen van Zelfstroom hebt of krijgt. Neem contact met ons op om een offerte aan te vragen.

Neem contact met ons op

Waarom levert Zelfstroom groene stroom en gas tegen kostprijs?

Als je stroom opwekt met behulp van zonnepanelen, dan heb je altijd nog een energieleverancier nodig die aanvullend stroom en gas levert – voor als de zon niet schijnt bijvoorbeeld. We promoten groene stroom graag én we vinden het fijn dat we het totaalplaatje omtrent energie aan kunnen bieden aan onze klanten. Hiervoor zijn we de samenwerking aangegaan met Energyhouse; een energieleverancier die stroom levert die voor 100% is opgewekt vanuit Nederlandse windmolens. Wij zien dit als een extra service en hoeven hier dus niets aan te verdienen.

Zonnepanelen kopen of huren

Zelfstroom biedt naast de mogelijkheid om zonnepanelen te kopen, ook de mogelijkheid om zonnepanelen te huren. Hierdoor kun je wel besparen op je energierekening door gebruik te maken van zonne-energie, maar hoef je niet ineens een groot deel van je spaarrekening te investeren. Sterker nog: zonnepanelen huren is in de meeste gevallen goedkoper dan wanneer je een traditioneel elektriciteitscontract afsluit bij een energiemaatschappij. En om te zorgen dat de energie van jouw leverancier ook groen is, bieden we bij Zelfstroom energie aan via Energyhouse: dat is energie die voor 100% opgewekt is door Nederlandse windmolens. Veel groener wordt het niet.