Wat zijn de voordelen van stroom en gas van Zelfstroom?

Wat zijn de voordelen van stroom & gas van Zelfstroom?

Met zonnepanelen wek je zelf energie op, maar het is helaas niet zo dat je elke dag precies dat opwekt wat je verbruikt. Op sommige dagen wek je meer op dan je nodig hebt, die energie gaat dan terug het net op. En op sommige dagen heb je te weinig, wanneer het de hele dag regent bijvoorbeeld. Tijdens zulke periodes heb je aanvullende stroom nodig. Je kunt hiervoor je bestaande energiecontract aanhouden, maar je kunt je stroom en gas ook bij Zelfstroom afnemen.

 1. Al je energiezaken op één plek

  We werken samen met Energyhouse; via hen leveren we groene stroom en gas, maar wij blijven hierbij je aanspreekpunt. Zo weet je dat je voor alles wat met energie te maken heeft bij Zelfstroom moet zijn – we kunnen je goed helpen met al je vragen rondom energie in huis. Wil je liever nog een tijdje gebruik maken van je bestaande energieleverancier? Dat is geen probleem: je kunt altijd op een later moment kiezen voor onze stroom & gas.

 2. Je bent volledig duurzaam bezig

  Uiteraard is het aanbod volledig duurzaam: de groene stroom is 100% afkomstig van Hollandse windmolens. Windenergie is naast zonne-energie op dit moment de meest duurzame manier van energie opwekken. Omdat de stroom van de windmolens uit Nederland komt, draag je ook hiermee direct bij aan een schonere lucht in jouw eigen omgeving.

 3. Het is extra voordelig

  De groene stroom en gas bieden we aan tegen kostprijs, wij verdienen hier dus niks aan. Waarom? We vinden het belangrijk dat je voor alles bij ons terecht kunt, en zeker weet dat alle stroom die je gebruikt groen is. Het bereikbaar én betaalbaar maken van groene energie was hierbij voor ons doorslaggevend. Je vindt de tarieven hier.

 4. Het werkt eenvoudig

  Nadat je de offerte voor zonnepanelen hebt ondertekend, ontvang je een e-mail om de einddatum van je huidige energiecontract en de gewenste ingangsdatum voor onze overeenkomst in te vullen. Daarna ontvang je een contractvoorstel voor jou om te ondertekenen – wij zorgen voor de rest. Dus óók dat jouw huidige energiecontract wordt opgezegd. Goed om te weten: de ingangsdatum van het energiecontract hoeft niet altijd gelijk te zijn aan de installatie van de zonnepanelen.

  Lees meer over onze samenwerking met Energyhouse.