Waar komt stroom en gas via Zelfstroom vandaan?

Waar komt stroom en gas via Zelfstroom vandaan?

Als je zonnepanelen koopt (of huurt), dan heb je altijd nog aanvullende stroom (en gas) nodig voor de momenten dat je meer stroom verbruikt dan opwekt. Daarom bieden we bij Zelfstroom de mogelijkheid om aanvullende groene energie af te nemen tegen kostprijs. Die aanvullende groene stroom en gas leveren we van Energyhouse, maar via Zelfstroom.

Energyhouse als energieleverancier

Energyhouse is een energieleverancier die uiteenlopende energiepakketten aanbiedt aan vooral bedrijven en overheden. Het bedrijf is onderdeel van de Greenfoot groep en in 2012 kocht het onder meer een groot zonne-energiepark aan (met zo’n 19.000 zonnepanelen) in Duitsland om zonnestroom te kunnen leveren aan een grote groep klanten.

Wij zijn de samenwerking met Energyhouse aangegaan om groene energie aan onze (particuliere) klanten aan te kunnen bieden. Het bereikbaar én betaalbaar maken van echt groene energie was hierbij voor ons doorslaggevend. Voor onze klanten is de energie die Energyhouse levert afkomstig van Nederlandse windmolens. Naast zonne-energie is windenergie op dit moment de meest duurzame vorm van stroomopwekking. En omdat de stroom van de windmolens uit Nederland komt, draag je ook direct bij aan een schonere lucht in je eigen omgeving.

Zelfstroom als aanspreekpunt

Belangrijk voor jou om te weten: alles loopt via ons – wij regelen alles voor je. We maken de aansluiting in orde en zorgen ervoor dat de overschakeling vlot verloopt. Daarnaast zijn we ook het aanspreekpunt als het aankomt op vragen over de aanvullende energie. Dus heb jij een vraag of opmerking met betrekking tot de aanvullende energie die je geleverd krijgt of wil krijgen, neem dan contact met ons op. Zo heb je één aanspreekpunt voor al jouw vragen over energie, dat is wel zo handig.

Meer weten over Energyhouse?
Bel: 085 20 10 160

Ma – Vrij: 09:00 – 20:30

Maak een belafspraak

Aanvullende groene energie tegen kostprijs

We bieden deze groene energie tegen kostprijs aan. Dit doen we omdat we het bij Zelfstroom zien als extra service. Dat houdt in dat we daar geen winst op willen maken en het dus aanbieden tegen kostprijs. Hierdoor bespaar jij nóg meer op je energierekening als je zonnepanelen huurt of koopt bij Zelfstroom.

Zonnepanelen kopen of huren

Of je nu besluit om zonnepanelen te kopen of te huren bij Zelfstroom, de aanvullende, groene energie leveren we altijd tegen kostprijs. Dit maakt het voor jouw extra aantrekkelijk, omdat je meer bespaart op je energierekening. Bovendien ben je ook nog extra goed bezig voor het milieu. Ben je benieuwd of zonnepanelen voor jou mogelijk zijn en wat je kunt besparen op je maandelijkse energielasten? Doe dan de dakcheck of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Doe de dakcheck

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.