Wat houdt aanvullende stroom en gas van Zelfstroom in?

Wat houdt aanvullende stroom en gas van Zelfstroom in?

Als je zonnepanelen huurt, dan heb je altijd nog aanvullend stroom (en gas) nodig voor de momenten dat je meer stroom verbruikt dan opwekt. Daarom bieden we je de mogelijkheid om tegen kostprijs – geheel vrijblijvend – aanvullende groene energie bij ons af te nemen. Dit is een extra service die we bieden, want zo kunnen we je goed helpen met al je vragen rondom energie in huis. We hoeven hier dus niets aan te verdienen. Hierdoor zijn je kosten laag, heb je alles op één plek geregeld en ben je super duurzaam bezig.

Je kunt hier meteen voor kiezen, maar ook als je al een tijdje klant bent. Deze groene energie wordt via Zelfstroom door Energyhouse bij je thuis geleverd. Zo heb je al je energiezaken op één centrale plek geregeld.

Groene stroom en gas

De groene stroom en het gas wordt door Energyhouse bij jou thuis geleverd, maar wij regelen dus alles. Uiteraard is het aanbod duurzaam: de groene stroom is 100% afkomstig van Hollandse windmolens. Windenergie is naast zonne-energie op dit moment de meest duurzame manier van energie opwekken. Omdat de stroom van de windmolens uit Nederland komt, draag je ook hiermee direct bij aan een schonere lucht in jouw eigen omgeving.

Bekijk hier de actuele energietarieven

Zo makkelijk stap je over naar stroom en gas tegen kostprijs

 1. Bekijk je aanbod
  Nadat je de offerte voor zonnepanelen hebt ondertekend, ontvang je een e-mail om de einddatum van je huidige energiecontract en de gewenste ingangsdatum voor onze overeenkomst in te vullen. Daarna ontvang je binnen 7 werkdagen een contractvoorstel per e-mail, tenzij de startdatum van het contract meer dan 90 dagen in de toekomst ligt.
 2. Het voorstel ondertekenen
  Ga je akkoord met deze offerte? Dan onderteken je deze en zorgen wij voor de rest. De ingangsdatum is afhankelijk van de door jouw doorgegeven datum en/of de eerst mogelijke datum.
 3. Leun achterover
  Wij zorgen ervoor dat jouw huidige energiecontract wordt opgezegd. De ingangsdatum van het energiecontract hoeft niet altijd gelijk te zijn aan de installatie van de zonnepanelen.
 4. Geniet van je voordelige energie
  Na installatie van jouw zonnepanelen ga je zelf stroom opwekken. Voor de momenten dat het nodig is maak je nu ook gebruik van groene stroom en gas tegen kostprijs.
Zo vraag je een offerte aan

Samenwerking Zelfstroom en Energyhouse

Zelfstroom werkt samen met Energyhouse zodat we onze klanten, naast zonnepanelen, ook groene energie kunnen aanbieden. Het bereikbaar én betaalbaar maken van groene energie was hierbij voor ons doorslaggevend. Wij regelen alles voor je door ervoor te zorgen dat de aansluiting en overschakeling zo vlot mogelijk verloopt. Daarnaast zijn en blijven we jouw aanspreekpunt, ook over aanvullende energie.

Lees meer over onze samenwerking