Dit zijn de adviseurs van Zelfstroom

De adviseurs van Zelfstroom

Vrijwel ieder zonnestroomsysteem is uniek. En dat het uniek is, is meteen de voornaamste reden dat een gesprek met een adviseur zo belangrijk is. Het liefst sturen we je direct een standaardofferte met een zonnige besparing, maar zo simpel is het helaas niet. Ieder huis heeft een dak met andere verhoudingen tot de zon en ook het energieverbruik van ieder huishouden is anders.

Persoonlijk advies

Bovendien vinden we persoonlijk contact ook erg belangrijk, dus staan we je graag te woord als het op jouw situatie aankomt. We hebben het in het gesprek dus over jouw energieverbruik en jouw ‘daksituatie’. Het gesprek duurt meestal zo’n 10 minuten, waarna we jou een persoonlijk advies en offerte op maat kunnen bieden met daarin de verwachte besparing en dus de uiteindelijke opbrengst van een zonnestroomsysteem op jouw dak.

Bel mij voor persoonlijk advies

Een vrijblijvende offerte

Het adviesgesprek en de offerte op maat die daarop volgt, zijn altijd vrijblijvend en kosteloos. Vind je de zonnepanelen te duur om aan te schaffen, dan kun je ook een offerte aanvragen om de zonnepanelen te huren. Wil je uiteindelijk toch afzien van het huren én het kopen van de zonnepanelen, dan kan dat. Het enige wat wij doen, is zonnepanelen mogelijk maken voor iedereen, maar jij bent uiteindelijk degene die de knoop doorhakt. Of je zonnepanelen nu wilt huren of kopen, het advies is altijd vrijblijvend.

Start met een dakcheck

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.