De service van Zelfstroom

De service van Zelfstroom

Geniet zorgeloos van de zon met onze services en garanties

Zodra je de keuze voor zonnepanelen hebt gemaakt kun je rustig achterover leunen: vanaf hier nemen wij het over. Je krijgt zonne-energie, kijkt mee achter de schermen naar je opbrengst en verbruik en je geniet van onze vele services en garanties. Wat er ook gebeurt: wij hebben de oplossing. Omdat we het hele proces in eigen beheer hebben – van offerte tot installatie en klantenservice – heb je één aanspreekpunt.

Klantenservice

Wij helpen je graag

Soms kun je het even níet zelf, en heb je wat extra hulp nodig. Er gaat onverhoopt iets kapot, er is iets niet helemaal duidelijk of je wilt een wijziging doorvoeren. Wat het ook is: onze klantenservice staat je graag te woord. Heb je een storing? Kijk dan in ons klantenserviceportaal of in de Zelfstroom app.

Sharona

“Samen met mijn collega’s hebben we maar een doel: tevreden klanten. Daar krijgen wij energie van.”

Gratis Zelfstroom app

Inzicht in jouw opbrengst en verbruik

Gratis Zelfstroom app

Met de gratis app zie je in één oogopslag hoeveel je zonnepanelen opbrengen. Dankzij de unieke koppeling met je slimme meter zie je ook wat je afneemt van het net, wat je verbruikt en wat je teruglevert. Vergelijk de ene periode met de andere, maak er een challenge van met je buurman en deel je persoonlijke records. Daar krijg je energie van.

Gratis Zelfstroom app

Functies van de Zelfstroom App

Met de Zelfstroom App kun je gemakkelijk bekijken hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Op het startscherm, ofwel de menu-optie ‘Jouw huis’, zie je een groot geel getal staan boven het huisje. Dit is de hoeveelheid energie die jouw zonnepanelen hebben opgewekt in de betreffende periode.
Met de Zelfstroom App kun je gemakkelijk bekijken hoeveel van de opgewekte zonne-energie jij hebt teruggeleverd. In het startscherm (dit is de menu-optie ‘Jouw huis’) vind je een getal rechts naast het huisje waarboven staat ‘teruggeleverd’.
Met de Zelfstroom App kun je gemakkelijk bekijken hoeveel energie je verbruikt. Het getal in het 'huisje' laat zien hoeveel stroom jij in de gekozen periode in het totaal hebt verbruikt.

Wij staan je graag te woord

Neem contact met ons op

Ben je al klant?
In ons klantenserviceportaal kun je het antwoord vinden op al je vragen en eenvoudig zelf een storing oplossen.

Ben je nog geen klant?
Onze energie-adviseurs zijn bereikbaar van 09.00 uur tot 17.30 uur op 085 20 10 160. Heb je een specifieke vraag en wil je direct antwoord? Kijk dan op onze kennisbank.

Wil je je afmelden voor de brochure? Klik hier.

 

Veelgestelde vragen

Schade aan zonnepanelen kan natuurlijk voorkomen. Maar wanneer je zonnepanelen huurt, hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Want met de garantie op een werkend zonnestroomsysteem mag jij simpelweg altijd rekenen op goed werkende zonnepanelen.
Fabrieksgarantie, of productgarantie, betekent dat wanneer een zonnepaneel kapot gaat deze kosteloos door de producent gerepareerd of vervangen wordt. Op alle zonnepanelen van Zelfstroom zit een fabrieksgarantie van minimaal tien jaar. Wat de fabrieksgarantie precies voor jou betekent hangt ervan af of je de zonnepanelen huurt of koopt.
De installatiegarantie is een garantie op de installatie van het zonnestroomsysteem. Dat betekent: gaat er na de installatie van het zonnestroomsysteem iets kapot, dat te herleiden is naar een fout in de installatie, dan lossen wij het kosteloos voor je op.
Als je bij Zelfstroom een zonnestroomsysteem huurt, dan bieden wij de garantie dat het zonnestroomsysteem op jouw dak altijd blijft werken. We blijven bij Zelfstroom de gehele huurperiode eigenaar van het zonnestroomsysteem, daarom zijn wij er ook verantwoordelijk voor dat het zonnestroomsysteem werkt.
Zonnepanelen zijn een investering voor de lange termijn – ook dat is immers duurzaam. Dus wanneer je de keuze maakt voor een zonnestroomsysteem, wil je wel zeker weten dat je er ook al die jaren profijt van gaat hebben. Daarom krijg je vanuit de fabrikant van de panelen een vermogensgarantie van 25 jaar. Dit is de periode dat de panelen met een bepaald minimumvermogen presteren.