De service van Zelfstroom

De service van Zelfstroom

Geniet zorgeloos van de zon met onze services en garanties

Zodra je de keuze voor zonnepanelen hebt gemaakt kun je rustig achterover leunen: vanaf hier nemen wij het over. Je krijgt zonne-energie, kijkt mee achter de schermen naar je opbrengst en verbruik en je geniet van onze vele services en garanties. Wat er ook gebeurt: wij hebben de oplossing. Omdat we het hele proces in eigen beheer hebben – van offerte tot installatie en klantenservice – heb je één aanspreekpunt.

Klantenservice

Wij helpen je graag

Soms kun je het even níet zelf, en heb je wat extra hulp nodig. Er gaat onverhoopt iets kapot, er is iets niet helemaal duidelijk of je wilt een wijziging doorvoeren. Wat het ook is: onze klantenservice staat je graag te woord. Heb je een storing? Kijk dan in onze klantenserviceportaal.

Sharona

“Samen met mijn collega’s hebben we maar een doel: tevreden klanten. Daar krijgen wij energie van.”

Gratis Zelfstroom app

Inzicht in jouw opbrengst en verbruik

Gratis Zelfstroom app

Met de gratis app zie je in één oogopslag hoeveel je zonnepanelen opbrengen. Dankzij de unieke koppeling met je slimme meter zie je ook wat je afneemt van het net, wat je verbruikt en wat je teruglevert. Vergelijk de ene periode met de andere, maak er een challenge van met je buurman en deel je persoonlijke records. Daar krijg je energie van.

Gratis Zelfstroom app

Wij staan je graag te woord

Neem contact met ons op

Ben je al klant?
In ons klantenserviceportaal kun je het antwoord vinden op al je vragen en eenvoudig zelf een storing oplossen.

Ben je nog geen klant?
Onze energie-adviseurs zijn bereikbaar van 09.00 uur tot 20.00 uur op 085 20 10 160. Heb je een specifieke vraag en wil je direct antwoord? Kijk dan op onze kennisbank.

Wil je je afmelden voor de brochure? Klik hier.

 

Hoofdkantoor

Zelfstroom B.V.
Statenlaan 14
5223 LA ‘s-Hertogenbosch