Service en garanties van Zelfstroom

Service en garanties van Zelfstroom

Wij vinden dat zelf stroom maken ook echt vanzelf moet gaan. Mocht het een keer tegenzitten, dan kan je op ons rekenen. Zo heb je altijd het beste systeem, de beste garantie en blijft je flexibel. Dat is pas duurzaam.

1. Volledige fabrieksgarantie 10 jaar lang

Op alle onderdelen van het zonnestroomsysteem zit 10 jaar volledige fabrieksgarantie. Kan Zelfstroom een probleem niet meteen repareren, dan ruilen we het desbetreffende onderdeel meteen om voor een nieuwe. Zonder discussie.

2. Verhuisservice

Ga je verhuizen? Dan verhuizen de voordelen van het zonnestroomsysteem gewoon met je mee. Zelfstroom bekijkt of het systeem op jouw nieuwe huis past en of verhuizen de voordeligste keus is. Als dat zo is, dan halen we het systeem van het oude huis en plaatsen het vakkundig weer op het nieuwe huis. Hiervoor betaal je een vergoeding van slechts €50 per paneel. Dit is een klein deel van de werkelijke kosten.

3. Online opbrengstmonitoring

Zelfstroom heeft een app ontwikkeld waarin je als klant de werking van het zonnestroomsysteem nauwkeurig kan volgen. Tevens is het volgen van de hoeveelheid zelf opgewekte stroom erg gemakkelijk en leuk om te doen.

4. Gratis overstapservice

Het overstappen naar een zonnestroomsysteem wordt volledig door Zelfstroom verzorgd. Je kan gedurende de periode dat het Zelfstroom zonnestroomsysteem op zijn dak ligt, altijd overstappen.

5. Inruilservice

We horen wel eens dat mensen liever wachten op de nieuwe zonnepanelen. De zonnepanelenmarkt heeft zich de afgelopen jaren in razend tempo ontwikkeld; rendementen zijn verbeterd en prijzen sterk gedaald. Sinds 2013 is dit echter gestabiliseerd en wij verwachten dat dit nog wel een paar jaar zo blijft. Het juiste instap moment is dus nu! Mocht er toch een nieuw systeem op de markt komen, dan mag je jouw oude systeem inruilen voor een nieuwe.

Check wat er mogelijk is op jouw dak

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.