Energy house

Energyhouse is een energieleverancier die zich richt op terugdringen van de CO2 balans van bedrijven en overheden. Het bedrijf zette onder meer een groot solarpark op in Duitsland op om zonnestroom voor een grote groep zakelijke klanten bereikbaar te maken. In de samenwerking die Zelfstroom met Energyhouse zijn aangegaan voor de levering van aanvullende groene stroom en groen gas, is het stimuleren van duurzame energievoorzieningen van doorslaggevend belang.

Met Zelfstroom nu ook voor de particuliere markt

Energyhouse ging een samenwerking met Zelfstroom aan om ook de particuliere markt te bedienen met groene stroom en gas. Zelfstroom is officieel erkend wederverkoper van Energyhouse. Dat betekent dat je als klant van Zelfstroom voor de levering van aanvullende groene netstroom en gas via Zelfstroom een apart contract sluit met Energyhouse. Op de offerte en factuur van Zelfstroom staat alles overzichtelijk bij elkaar. De opbrengst van je zonnepanelen, de eventuele huur van je zonnepanelen, de groene stroom en gas van Energyhouse. Ook voor vragen of klachten over de energielevering heb je alleen contact met Zelfstroom. Eén adres voor al je energievragen is namelijk wel zo handig.

Zelfstroom wenst geen winst op energie-meer-verbruik

Voor de duidelijkheid: de tussenkomst van Zelfstroom is geen extra kostenpost voor onze klanten. Voor aanvullende groene stroom en groen gas betaal je de kostprijs die Energyhouse ook aan Zelfstroom doorrekent. Ook het vaste leveringstarief is een van de laagste in Nederland en leveren we tegen kostprijs. Zelfstroom wil uitdrukkelijk niets verdienen aan energie via het netwerk. En dat scheelt aanmerkelijk. Ontdek het zelf bij een vergelijking van energietarieven.

Benieuwd naar jouw besparing?

Offerte aanvragen
96% van de klanten beveelt ons aan 8.9 10.0 1.0
uit 336 klantbeoordelingen