Eerlijk & energie

Ons team bestaat uit jonge en ervaren professionals met een enorme passie voor wat ze doen.
Allemaal maar met één doel: onze klanten zo eerlijk mogelijk adviseren en zo goed mogelijk helpen.
Zodat je ook echt energie van ons krijgt!

Bram

Functie: Algemeen Directeur

Bram is de oprichter van Zelfstroom, omdat het de juiste oplossing voor energie en milieuvraagstukken is. Niet mopperen maar laten zien dat het kan. Is gecertificeerd zonnestroomexpert.

Justin

Functie: CFO

Energiek en altijd op zoek naar verbeteringen. Justin is ons financiële geweten. Als financieel en fiscaal expert is hij een belangrijke stabiele factor. Justin bouwt graag samen met het team verder aan Zelfstroom.

Regina

Functie: Manager HR & Recruitment

In verbinding met elkaar bouwen aan een organisatie waar mensen plezier hebben in hun werk, datgene kunnen doen waar ze goed in zijn en daardoor echt het verschil kunnen maken. Daar ligt mijn passie!! 

Niels

Functie: Sales Manager

Met passie voor sales en een flinke dosis enthousiasme bouwt Niels aan een duurzamer Zelfstroom. Dit gaat gepaard met veel positieve energie, waarin zowel de klant als de collega’s centraal staan.

Camiel

Functie: Duurzame energieadviseur

Gaat tot het uiterste om een goed advies uit te brengen. Heeft eindeloze energie. Goed luisteren is zijn basis voor een goed advies. Is enorm gedreven om het iedere dag nog beter te doen.

Jurgen

Functie: Duurzame energieadviseur

Geeft altijd een persoonlijk en eerlijk advies voor een passend aanbod op maat. De wensen van de klant staan altijd voorop. Zet zich elke dag vol energie in voor een duurzamere wereld.

Jorik

Functie: Duurzame energieadviseur

Helpt jou met een gezonde drive, passie & enthousiasme. Geeft graag een vakkundig advies op maat. Jorik wil hand in hand bijdragen aan een duurzamere wereld voor de volgende generaties. 

Tamara

Functie: Duurzame energieadviseur

Enthousiast en altijd op zoek naar de best passende oplossing. Staat voor eerlijkheid en betrouwbaarheid. Gelooft dat duurzame energie voor iedereen mogelijk is.

Jeroen

Functie: Duurzame energieadviseur

Jeroen is altijd vrolijk en enthousiast! Hij zet graag een extra stap om zonnepanelen ook interessant te maken voor jou. Jeroen ziet in elke vraag een kans om weer iets nieuws te leren.

Laurine

Functie: Duurzame energieadviseur

Laurine wil graag de wereld groener achterlaten voor de volgende generaties. Zonnepanelen horen bij dit streven. Vandaar dat zij dit voor iedereen makkelijk, maar vooral ook leuk wil maken. Daarnaast is Laurine dol op heerlijke gerechtjes maken die ook nog eens gezond zijn.

Jordi

Functie: Duurzame energieadviseur

Samenwerken aan een betere toekomst voor onze kinderen en onszelf. Dat is de missie van Jordi!
Hij is ervan overtuigd dat een groene toekomst en een dikkere portemonnee hand in hand kunnen gaan en wil u daarbij helpen om tot de best mogelijke oplossing te komen.

Mustafa

Functie: Duurzame energieadviseur

Gedreven om duurzame oplossingen te vinden. Met volle energie en inzet, een bewuste en duurzame levensstijl aanmeten is zijn missie.

William

Functie: Duurzame energieadviseur

Verbeter de wereld begin bij jezelf is een door mij veel gebruikte uitspraak. De ouwe hippie in mij is dolblij dat ik mensen van eerlijk advies voorzie op het gebied van verduurzaming. PEACE!

Ismar

Functie: Duurzame energieadviseur

Deze Bourgondiër in hart en nieren barst van de positieve energie en zet deze binnen Zelfstroom in om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Door zijn ruime sales-ervaring  te combineren met een energieke en enthousiaste houding, bouwt hij graag mee aan een duurzame nalatenschap.

Wijnand

Functie: COO

Altijd opgewekt en vol energie. Is een perfectionist en denkt uitsluitend aan het gemak en voordeel voor de klant. Altijd op zoek naar verbeteringen en innovatie.

Letty

Functie: Operations & Customer Support

Gaat elke dag met veel energie aan de slag om de beste samenwerking te vinden. Elke vraag, hoe klein ook, is belangrijk en daar wordt naar geluisterd. Samen met de klant gaat ze voor de beste en meest energieke samenwerking!

Monique

Functie: Operations & Customer Support

Met haar energie en enthousiasme is Monique ons zonnetje in huis. Door haar perfectionisme en oog voor detail zorgt zij ervoor dat onze afdeling Operations op rolletjes loopt en jij de beste service krijgt.

Karina

Functie: Operations & Customer Support

Door elke dag haar positieve energie mee te brengen naar het werk, zorgt zij ervoor dat iedereen kan genieten van energie van de zon.

Chidi

Functie: Business IT-manager

De digitale wereld kent voor hem weinig geheimen. Altijd opgewekt, laat hij IT voor Zelfstroom én haar klanten werken.

Brigitte

Functie: Manager Marketing & Communicatie

Brigitte is vanaf dag 1 met veel passie betrokken bij Zelfstroom en is blij met dit ‘andere denken’! Zij helpt ons om het voor iedereen bereikbaar te maken, en het verhaal van Zelfstroom te vertellen.

Christ

Functie: E-commercemanager

De transitie van fossiele brandstoffen naar duurzame energie is in volle gang. Zelfstroom heeft slimme producten die het voor mensen heel gemakkelijk maken over te stappen naar duurzame energie. Ik vind het geweldig om voor zo’n snelgroeiend en innovatief bedrijf te werken.

Irene

Functie: Online Advertising Specialist

Gebruikt graag haar positieve energie om successen na te streven. Haar doel binnen Zelfstroom is om de online wereld te veroveren en de weg naar een offerte-aanvraag zo aangenaam mogelijk te maken.

Margot

Functie: Project marketeer

Vol positieve energie brengt zij klant en product bij elkaar. Ze draagt graag bij aan een groenere toekomst en wil dit samen realiseren!

Onze monteurs

Ons team van ruim 20 ervaren monteurs staan voor je klaar! Stuk voor stuk vakmensen met veel ervaring. Allemaal hebben ze een aanvullende zonnestroomopleiding gevolgd. Onze monteurs werken met plezier en zorgen voor deugdelijke en nette montage.

Oprichters van Zelfstroom

David

Perfect World Principle
Oprichter

Jenny

Perfect World Principle
Oprichter

Nico

New Energy Systems
Directeur & oprichter

Peter

New Energy Systems
Directeur & oprichter

Bram

Zelfstroom
Directeur & oprichter

Punch & Judy BV

Investeringsmaatschappij
Focus op duurzame impact investments

Informal investors

Een aantal informal investors hebben geïnvesteerd in Zelfstroom.

Waarom doen we dit?

Omdat het moet, omdat het kan

Energie uit de natuur is er in overvloed! Toch zien we energie als een schaars en daarmee kostbaar goed. Wij willen niet discussiëren over olievoorraden of de opwarming van de aarde. We willen oplossingen bieden die deze discussies overbodig maken.

Omdat het moet, omdat het kan!

Eerlijk & energie