Crowdfunding

Crowdfunding

Al vanaf onze start werken we met crowdfundingprojecten. Hiermee voorzien we duizenden huishoudens van zonne-energie. In 2017 ontvingen we een belangrijke financiering van Triodos Bank. Dankzij deze financiering kunnen we nóg sneller groeien en zonnepanelen beter bereikbaar maken voor iedereen in Nederland. Toch blijven we ook werken met crowdfunding. Zo heeft iedereen de kans om te investeren in zonne-energie en een duurzamer Nederland.

Crowdfunding voor verhuur van zonnepanelen

Klanten die het zonnestroomsysteem bij Zelfstroom huren, betalen 10 jaar een vast huurbedrag per maand. Wij betalen de aanschaf van de panelen. Zo genieten zij zonder grote investering van zelf opgewekte zonne-energie en een lagere energierekening.De financiering van de zonnepanelen maken we onder andere via crowdfunding mogelijk. Zo geven we samen onze aarde zo schoner door aan volgende generaties.

Meest actuele crowdfundingproject: ZELFSTROOM SPV 12 B.V.

Op vrijdag 12 januari startten we een nieuw investeringsproject van €1,6 miljoen op crowdfundingplatform Duurzaaminvesteren.nl. Je kan deelnemen vanaf €1.000. Aangevuld met een bankfinanciering van Triodos Bank en een inleg van eigen vermogen, investeren we bijna €24 miljoen in zonnepanelen. Dankzij deze investering voorzien we komend jaar 4.500 huizen van zonne-energie. 

Heeft u interesse?

Het investeringsbedrag van dit project bedraagt €1,6 miljoen, de rentevergoeding is 5,5% per jaar en de lening wordt middels een annuïtair schema in 7 jaar afgelost. Meedoen kan al vanaf €1.000.Alle informatie en risico's van deze obligatielening staan uitgebreid beschreven in het prospectus. Dit goedgekeurde prospectus is algemeen verkrijgbaar gesteld en is te verkrijgen op duurzaaminvesteren.nl. Duurzaaminvesteren heeft een AFM vergunning conform artikel 2:96 Wft en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en De Nederlandsche Bank.

Wil je ook duurzaam investeren of meer informatie over dit crowdfundingproject?
Onze prospectus en de mogelijkheid om direct te investeren, vind je hier:

Bekijk de prospectus

Crowdfunding resultaten

  • Totaal geïnvesteerd bedrag:
    €4,5 miljoen
  • Ruim 1100 huishoudens kunnen hierdoor zonnepanelen huren
  • 3.3 miljoen kWh opgewekt vermogen

Actueel project: Zelfstroom SPV 12 B.V.

  • Bedrag: €1.600.000,-
  • Looptijd: 7 jaar
  • Rente: 5,5%

Ook investeren?

Laat hier je e-mailadres achter om op de hoogte te blijven van toekomstige crowdfunding projecten!

Benieuwd naar jouw besparing?

Vraag offerte aan