Zonnepanelen en roggen

Zonnepanelen en roggen

Nick; ondernemer, roggen kweker en, sinds augustus 2019, ook accountmanager bij Zelfstroom. Hij miste collegialiteit in zijn omgeving en ons salesteam gaf hem precies de energie die hij zocht.

Zonnepanelen en roggen?

“Ja, dat omschrijft mij in een notendop. Sinds 2014 kweek en verkoop ik een unieke soort rog die pas is ontdekt in 2007. Naast één enkele verkoper in Amerika en twee verkopers in Azië, ben ik de enige over heel de wereld. Inmiddels loopt mijn bedrijf zo goed, dat ik tijd overhoud. Bovendien miste ik wel wat collegialiteit en daar komen de zonnepanelen in het plaatje. Ik werk nu namelijk als Accountmanager voor Zelfstroom.”

Hoe begon dat kweken?

“Het begon allemaal thuis, met een goudvis in een aquarium. Jaren later, tijdens een toeristentripje in Suriname, zag ik een paar vissen zwemmen; prachtige, unieke vissen! Mijn plan was om deze, eenmaal terug in Nederland, te kopen en thuis in een aquarium te zetten. Struinend op internet kwam ik erachter dat ze helemaal niet te koop zijn in Europa. Sterker nog, slechts op een paar plekken in de wereld. Wel was er online veel vraag naar. Je zou kunnen zeggen dat ik een soort gat in de markt ontdekt had. Daarom besloot ik er zelf iets mee te gaan doen!”

“Het is allemaal niet vanzelf gegaan”, zegt hij lachend. “Ik ben achter gelaten in de jungle, heb autopech gehad in the middle of nowhere en zo heb ik nog wel een paar verhalen. Maar dat zijn verhalen voor een andere keer.”

Meer over Accountmanager bij Zelfstroom

Laat je telefoonnummer achter door op onderstaande button te klikken. Onze Talent Sourcer Birgit of Nadia neemt contact met je op om samen te kijken of er een match is.

Laat je telefoonnummer achter

Hoe gebruik je die ervaring?

“In mijn bedrijf heb ik veel geleerd over klantcontact. Je moet jezelf altijd assertief opstellen en denken in oplossingen. Dat is ontzettend handig om toe te passen in mijn werk als Accountmanager, zodat ik de klant optimaal kan adviseren over zonnepanelen. Ook andersom leer ik veel in de trainingen bij Zelfstroom. Ik ben al heel wat dingen gaan inzien die ik in mijn eigen bedrijf kan toepassen. Ik ben heel blij met mijn plek in het team! Op mijn eerste dag werd mijn agenda direct vol gepland met leuke uitjes. Zo is werken bij Zelfstroom meer dan alleen werk en dat bevalt me zeer goed!”

Hoe combineer je alles?

“Zelfstroom is gelukkig erg flexibel. Omdat ik van dinsdag t/m vrijdag bij Zelfstroom werk, heb ik nog steeds tijd voor mijn bedrijf. Ik kan in mijn pauzes communiceren met mijn eigen klanten die tot zover vanuit 33 verschillende landen bellen of appen. Het is veel, maar niet té veel. Ik houd ervan om nooit stil te staan en te blijven leren. En leren doe ik volop bij Zelfstroom!”

Werken als Accountmanager bij Zelfstroom?

Ben je enthousiast over de functie Accountmanager bij Zelfstroom? Laat dan je telefoonnummer achter door op onderstaande button te klikken. Onze Talent Sourcer Birgit of Nadia neemt contact met je op om samen te kijken of er een match is. Wil je liever direct solliciteren? Neem dan contact op met Birgit of Nadia (06-28 23 52 99/birgit.van.herk@zelfstroom.nl). We kijken uit naar je reactie!

Laat je telefoonnummer achter