Laadpaal elektrische auto

Elektrisch rijden op groene energie. Duurzaam, goedkoop, eenvoudig!

Meteen jouw laadpaal, laadpas en accessoires bestellen.
Zelfstroom levert laadpalen, laadpassen en accessoires voor het opladen van jouw elektrische auto.

Zo werkt het.
Op het aanvraagformulier kun je heel eenvoudig informatie en direct een offerte aanvragen. We maken gratis 
een offerte op maat voor de door jou gekozen laadpaal, dat past bij jouw auto op de door jouw gekozen plek!
Particulier en zakelijk.


Gratis offerte

Samen geven we de wereld door
aan volgende generaties

Het leuke is dat je met Zelfstroom elektrisch kan rijden met zonne-energie! Écht groene stroom, door jou zelf opgewekt. Door zonnepanelen te kopen of te huren, bespaar je ook nog eens direct maandelijks veel geld op je energierekening. Duurzame energie zelf opwekken, daar krijg je energie van!

Laadpaal voor thuis: makkelijk en snel opladen!

Eén van de grote voordelen van elektrisch rijden is dat je thuis kunt opladen. Gewoon voor de deur! De brandstof heb je namelijk altijd gewoon 'in huis'! Met de laadpaal van Zelfstroom laad je je auto heel makkelijk, snel en veilig op. En dit is natuurlijk extra leuk als deze stroom door jezelf is opgewekt met zonnepanelen.

Soorten laadpalen

Voor ieder type elektrische en hybride auto is er een HomeCharger: zo heet een laadpaal. Je kunt kiezen tussen een wandmodel of paalmodel, die we in zes standaard kleuren en een onbeperkt aantal kleuren op aanvraag leveren. Alle laadpalen en laadstations zijn volledig CE-gecertificeerd. Een HomeCharger heeft óf een vaste laadkabel, óf een contactdoos. De laadpaal is leverbaar in een 16A en een 32A uitvoering. De software van jouw laadpunt registreert je stroomverbruik zodat je de kosten kunt verrekenen met bijvoorbeeld je werkgever, leasemaatschappij of je eigen bedrijf. Hier vertellen we je graag meer over!

Accessoires

Handig alles op één plek geregeld!

Zelfstroom levert materialen van de
beste leverancier van Europa:


Ev-box!