Verhuisplannen doorgeven

Denk je erover om te gaan verhuizen? Geef dit dan direct aan ons door. Het liefst al wanneer je huis nog niet te koop staat, en uiterlijk acht weken voor de overdracht van de woning. Zo kunnen wij je optimaal begeleiden bij het maken van de juiste keuze binnen de mogelijkheden van onze Verhuisservice.

Als je een zonnestroomsysteem huurt bij Zelfstroom en je je huis wil verkopen, dan is de beste optie om je zonnestroomsysteem als onderdeel van je huis te verkopen aan de nieuwe eigenaar (of eigenaren) van je huis. Op je nieuwe woning kun je dan uiteraard een nieuw zonnestroomsysteem plaatsen. Daar helpen wij je graag mee! Een woning met zonnepanelen is meer waard dan een woning zonder zonnepanelen. Daarom kun je de waarde van je zonnestroomsysteem optellen bij de vraagprijs voor de verkoop van je huis. Je verdient de overnamekosten dus direct terug! Een ander voordeel voor jou is dat een woning met zonnepanelen in de regel sneller wordt verkocht dan een woning zonder zonnepanelen. Deze optie heeft ook de meeste voordelen voor de koper van je huis.
Uiteraard helpen wij jou bij de overdracht van dit contract en het contact met de nieuwe bewoners. De looptijd van de overeenkomst blijft ongewijzigd. Aan het overdragen van een contract zijn geen kosten verbonden. Let op: Om van deze optie gebruik te kunnen maken, moet de nieuwe eigenaar (of eigenaren) van je huis akkoord gaan met de huurovereenkomst met Zelfstroom.
Het is in theorie mogelijk om je gehuurde zonnestroomsysteem mee te verhuizen naar je nieuwe woning (en deze dus zelf te blijven huren van Zelfstroom). Toch raden wij onze klanten deze optie in de meeste gevallen af, omdat een zonnestroomsysteem altijd maatwerk is en er vaak extra kosten moeten worden gemaakt.
Twijfel je over welke optie in jouw situatie het handigste is? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te adviseren.
Neem je ook aanvullende energie van ons af?