Verhuisplannen doorgeven

Denk je erover om te gaan verhuizen? Informeer dan altijd je makelaar om de zonnepanelen op te laten nemen in de brochure of in de (concept) koopovereenkomst. Vul vervolgens het onderstaande formulier in. Zo kunnen wij je optimaal begeleiden bij het maken van de juiste keuze binnen de mogelijkheden van onze Verhuisservice.

Als je een zonnestroomsysteem huurt bij Zelfstroom en je je huis wil verkopen, dan is de beste optie om je zonnestroomsysteem als onderdeel van je huis te verkopen aan de nieuwe eigenaar (of eigenaren) van je huis. Een uitgebreidere uitleg kun je lezen op onze klantenservice pagina.

Uiteraard helpen wij jou bij de overdracht van dit contract en het contact met de nieuwe bewoners. De looptijd van de overeenkomst blijft ongewijzigd. Een uitgebreidere uitleg kun je lezen op onze klantenservice pagina.

Het is mogelijk om je gehuurde zonnestroomsysteem mee te verhuizen naar je nieuwe woning, maar dat raden wij af vanwege de extra. kosten..

Twijfel je over welke optie in jouw situatie het handigste is? Laat dan hieronder je gegevens achter. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om je te adviseren.

Neem je ook aanvullende energie van ons af?