Verbinding met Autarco Z-wave herstellen

Hoe je dit type verbinding herkent

Bij een Autarco Z-wave verbinding is een klein donkerblauw Autarco-kastje met een kabel aangesloten op je internetmodem. Ook hangt er onder de omvormer een Autarco-stick met een ronde drukknop onderaan.

Autarco Z Wave

Uitleg werking

Een Autarco Z-wave apparaat maakt contact de omvormer door middel van radiogolven. Bij een correcte werking van een Autarco Z-wave:

  • Bandt het grootste ledlampje constant oranje/groen.
  • Brandt het ledlampje naast de internetkabel ook groen.
  • Knippert een klein ledlamje geel (om aan te geven dat er opwekgegevens worden doorgestuurd).

Verbinding controleren & herstellen

  • Als de ledjes bij de internetkabel niet branden, controleer dan of de stekkers er goed in zitten. Zitten deze er goed in maar werkt het nog steeds niet, controleer dan de werking van de kabel. (Steek de kabel niet in de 3e poort van links. Dit lijkt op een poort voor een internetkabel, maar is het niet. Deze poort heeft ook geen ledlampjes.)
  • Als de grote ledlamp geel blijft knipperen, adviseren we een reset. Trek in dat geval de stekker van de voeding van de Autarco Z-wave eruit voor een paar minuten en plug deze daarna er weer terug in.

Kom je er niet uit?

Heb je bovenstaande controles uitgevoerd, is het licht buiten en zie je na een uur nog geen opwekgegevens in de Zelfstroom app? Meld je storing dan aan Zelfstroom.

  • Let op: Vermeld duidelijk in je bericht wat je opmerkt en bij welke stap je vastloopt.

Wij zullen jouw storing in behandeling nemen en onderzoeken wat de oorzaak kan zijn. Na ons onderzoek nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om het probleem op te lossen, zodat je snel weer zonder zorgen kan genieten van je eigen zonne-energie.

Kom je er niet uit?

Bel dan met onze klantenservice via ons telefoonnummer: 085-2010160
Wij helpen je graag verder!

Hebben we je vraag beantwoord?

Dank je wel, fijn om te horen dat we je vraag hebben beantwoord!

Wat gaat er niet goed?