Hoe zijn mijn gehuurde zonnepanelen verzekerd tegen schade?

Wanneer het zonnestroomsysteem wordt gehuurd van Zelfstroom, dan zorgt Zelfstroom gedurende de looptijd van de huurovereenkomst voor een werkend zonnestroomsysteem. Eventuele schade-, reparatie- en herstelkosten zijn dan voor rekening van Zelfstroom, net als eventuele kosten als gevolg van diefstal van (onderdelen van) het zonnestroomsysteem.

Schade ontstaan tijdens de installatie

Zelfstroom werkt samen met professionele en ervaren installatiepartners. Deze zijn allemaal gecertificeerd. Bij hen zijn jouw zonnepanelen in goede handen. Mocht er iets gebeuren tijdens de installatie van je gehuurde of gekochte zonnestroomsysteem, dan is je systeem verzekerd via de verzekering van onze installatiepartners. Hiermee is schade gedekt aan de panelen of apparatuur tijdens het vervoer of de installatie. Ook schade aan jouw eigendommen tijdens de installatie is verzekerd via onze partners.

Schade ontstaan tijdens de huurperiode

Vanaf het moment dat Zelfstroom het gehuurde zonnestroomsysteem op jouw dak heeft geïnstalleerd, zorgt Zelfstroom gedurende de looptijd van de huurovereenkomst voor een werkend zonnestroomsysteem. Eventuele schade-, reparatie- en herstelkosten zijn dan voor rekening van Zelfstroom. Heb je dus bijvoorbeeld schade aan je zonnepanelen door extreme wind, hagel of diefstal, meld je schade dan bij Zelfstroom.

Belangrijk

Is de schade veroorzaakt door je eigen toedoen, dan dien je de schade via een eigen verzekering af te wikkelen.

Hebben we je vraag beantwoord?

Dank je wel, fijn om te horen dat we je vraag hebben beantwoord!

Wat gaat er niet goed?