Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Zelfstroom ervaringen en reviews: dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de aarde. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig! We delen de ervaringen van onze klanten graag met jullie.

8,6

Gemiddelde
beoordeling

408

Potentiële
besparing

91%

Beveelt
Zelfstroom aan

1089
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Raymond uit Zutphen
  • Beveelt ons aan
19-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Zeer tevreden complimenten aan de jongens voor de goede installatie en service super.

  • Beveelt ons aan
Paula uit Zuiddorpe
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Ik hoop veel :) euro per jaar
19-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Mijn ervaring met Zelfstroom is dat ze alles keurig leveren en als alles geïnstalleerd is ook alles weer netjes achterlaten. Houden prima afstand vanwege Covid. Kortom een zeer tevreden klant.

Een pluim.

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Ik hoop veel :) euro per jaar
Jack Kramer uit Groningen
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 500 euro per jaar
19-04-2021
Beoordeling 9
Vriendelijk
9
Betrouwbaar
9
Deskundig
9
Vakkundige installatie
9

Goede uitleg van informatie over zonnepanelen & meteen redelijk scherpe offerte ontvangen. Check werd gedaan een week voorafgaande de plaatsing, kwalitative vakmannen die de zonnepanelen kwamen leggen (eigen loondienst), overzichtelijke mail ontvangen wat te doen met BTW-aangifte (teruggave) en een after-sales call of alles okay was. App ook duidelijk.

Lees meer
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 500 euro per jaar
Peter uit Malden
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Ca eur 200,00 euro per jaar
19-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
8
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Vakkundige installatie
8

Ik ben tevreden over het plaatsen en
Administratieve afhandeling van de zonnepanelen door Zelfstroom

Vrgr Peter

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Ca eur 200,00 euro per jaar
Paul uit Nijmegen
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Nog geen idee, zal best substantieel zijn euro per jaar
15-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Vanaf het het eerste contact met Zelfstroom ervoer ik vriendelijkheid, duidelijkheid en kennis van zaken. Over technische zaken werd meegedacht en geadviseerd. Alle afspraken werden nagekomen. Duidelijke offerte. Geen adders onder het gras. Deskundige en vriendelijke monteurs die keurig werk afleverden. Mijn aanvankelijke schroom om zonnepanelen te laten installeren, vanwege de rompslomp die een en ander met zich mee zou brengen, was volkomen onterecht. Ik raad alle twijfelaars aan de stap te nemen en het fijne gevoel te ervaren van het zelf stroom opwekken en zo een bijdrage te leveren aan een schonere wereld. Zelfstroom is bij uitstek geschikt om je daarbij te helpen.

Lees meer
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart Nog geen idee, zal best substantieel zijn euro per jaar
Frans van Ark uit Rozenburg
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 500€ netto euro per jaar
12-04-2021
Beoordeling 9
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
9
Deskundig
10
Vakkundige installatie
9

Goede ervaring, vriendelijk, goede uitleg in alles wat je wilt weten, aanbeveling , alles was binnen 6uur geregeld top!

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 500€ netto euro per jaar
Kimber uit Ridderkerk
  • Beveelt ons aan
01-04-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

Via vrienden die al zonnepanelen via Zelfstroom hadden in contact gekomen. Installatie was binnen een halve dag gebeurt en de duidelijke app met wat je opwekt is handig om te monitoren wat je bespaard. Helemaal tevreden en zou het anderen zeker aanraden!

  • Beveelt ons aan
Ton uit Heemskerk
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart nog geen idee euro per jaar
31-03-2021
Beoordeling 8
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

zins 6 dagen de panelen op dak ziet er goed uit en op de app te zien gaat het met de stroom goed wij zijn er blij mee goed aangelegen ziet er netjes uit op dak

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart nog geen idee euro per jaar
Hans Bartels uit WINTELRE
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 900 euro euro per jaar
31-03-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
10
Deskundig
9
Vakkundige installatie
10

goed georganiseerde organisatie met goede uitleg. Ook een prima montage bedrijf dat zijn werk prima uitvoert en netjes achterlaat

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 900 euro euro per jaar
Hans uit Schiedam
  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 250 euro per jaar
31-03-2021
Beoordeling 10
Vriendelijk
10
Betrouwbaar
9
Deskundig
10
Vakkundige installatie
10

De monteurs die de panelen kwamen installeren gingen zeer zorgvuldig te werk en hebben alles naar tevredenheid gedaan en uitleg gegeven.
De app voor de telefoon is zeer gebruiksvriendelijk en laten alles duidelijk zien. In een zin: "we hebben een goede keuze gemaakt met zelfstroom"

  • Beveelt ons aan
  • Bespaart 250 euro per jaar