Waarom aanvullende energie van Energyhouse via Zelfstroom?

Ga je bij Zelfstroom zonnepanelen huren, dan kun je bij ons ook groene stroom en gas tegen kostprijs afnemen. Ook met zonnepanelen heb je immers nog aanvullende stroom en gas nodig, omdat de zon niet altijd schijnt. En omdat je soms meer stroom verbruikt dan je op dat moment zelf opwekt.

Aanvullende energie tegen kostprijs

Als klant van Zelfstroom kun je via Zelfstroom aanvullende energie afnemen van onze partner Energyhouse. Dankzij deze samenwerking mogen wij als erkend wederverkoper deze energie ook aan onze klanten aanbieden. Zelfstroom wil uitdrukkelijk niets verdienen aan energie via het reguliere net. Voor aanvullende groene stroom en groen gas betaal je daarom de kostprijs die Energyhouse ook aan Zelfstroom doorrekent. Ook de vaste leveringskosten behoren tot de laagste in Nederland. We willen namelijk niet dat je te veel betaalt voor je aanvullende energie. Dit is een exclusieve samenwerking: normaal gesproken levert Energyhouse enkel energie aan de zakelijke markt.

Groene stroom van Hollandse windmolens

De stroom die Energyhouse levert, is afkomstig van Hollandse windmolens. Naast zonne-energie is dit op het moment de meest duurzame vorm van stroom. Omdat de stroom van de windmolens uit Nederland komt, draag je hiermee direct bij aan een schonere lucht in je eigen omgeving.

Alles onder één dak

Het afnemen van aanvullende energie via Zelfstroom is niet verplicht, maar wel handig. Zelfstroom is geen energieleverancier, maar werkt samen met energieleverancier Energyhouse. Om deze reden onderteken je bij akkoord een apart energiecontract, welke los staat van het zonnestroomsysteem van Zelfstroom. Wel heeft Zelfstroom bij overstap naar Energyhouse inzicht in jouw energiecontract.
Kortom, Energyhouse verzorgt de levering van energie tegen kostprijs via het net en Zelfstroom blijft het aanspreekpunt voor al jouw vragen. Zo heb je alles onder één dak, wel zo handig!

Hebben we je vraag beantwoord?

Dank je wel, fijn om te horen dat we je vraag hebben beantwoord!

Wat gaat er niet goed?