Wanneer ontvang ik de inloggegevens van de Zelfstroom app?

Je ontvangt de inloggegevens voor jouw Zelfstroom app ongeveer 5 dagen voor de installatie. Via de mail ontvang je jouw unieke inloggegevens, met instructies voor het downloaden van de app.

Met de Zelfstroom app kun je via je telefoon of tablet precies zien wat jouw zonnepanelen opwekken en hoeveel stroom je in huis verbruikt. Je kunt de Zelfstroom app alvast downloaden, zodat je direct aan de slag kan wanneer je jouw inloggegevens hebt ontvangen!

Heb je niks ontvangen? Controleer voor de zekerheid of de e-mail in je ongewenste items is beland. Kan je ook hier de e-mail niet vinden? Laat het ons weten via het contactformulier of bel direct met een van onze collega’s, door te bellen naar 085 – 20 10 160.

Hebben we je vraag beantwoord?

Dank je wel, fijn om te horen dat we je vraag hebben beantwoord!

Wat gaat er niet goed?