Waarom zou ik kiezen voor installatie door Zelfstroom?

Waarom zou ik kiezen voor installatie door Zelfstroom?

Iedereen kan zonnepanelen aanbieden, dat is makkelijk. Waar het moeilijk wordt, is de installatie. Een veilig en goed functionerend zonnestroomsysteem valt of staat met goede installatie. Bij Zelfstroom maken we gebruik van de beste materialen en werken we uitsluitend samen met eigen, gecertificeerde technisch specialisten. Combineer dat met kwalitatief hoogwaardige zonnepanelen en je bent verzekerd van een veilig en duurzaam zonnestroomsysteem.

Hoe lang duurt de installatie?

De installatie van de zonnepanelen op jouw dak en de rest van het zonnestroomsysteem in je huis duurt één tot twee dagdelen. Hoe lang het precies duurt is natuurlijk afhankelijk van de hoeveelheid zonnepanelen die je koopt of huurt. De technisch specialisten komen op de installatiedag op afgesproken tijd bij je langs en zorgen ervoor dat ze het systeem werkend opleveren voordat ze weer weggaan.

Waarom zou ik kiezen voor installatie door Zelfstroom?

Installatie in het kort

 1. Voorbereiding veiligheid dak
  Bij aankomst bekijken onze specialisten de situatie van het dak en plaatsen ze waar nodig een valbeveiliging of een steiger.
 2. Voorbereiding meterkast en bekabeling dak
  De technisch specialisten bekijken samen met jou waar de omvormer komt te hangen en hoe de bekabeling vanaf het dak via de omvormer naar de meterkast gaat lopen.
 3. Zonnepanelen op het dak
  Eerst wordt het montagesysteem op het dak geïnstalleerd, vervolgens worden de zonnepanelen erop bevestigd.
 4. Koppelen van de zonnepanelen
  De zonnepanelen worden aan elkaar verbonden en de hoofdstroomkabel gaat het huis in. Hoe dat gebeurt is afhankelijk van het soort dak en de plaats van de omvormer in huis.
 5. Je maakt stroom
  Nadat de aansluiting in de meterkast gedaan is, wordt het hele systeem gecheckt. Als alles werkt krijg je nog uitleg over het systeem en kun je direct zelf stroom opwekken.
Alles over de installatiedag

Zelfstroom installatiegarantie

Bij Zelfstroom krijg je bij de aankoop van zonnepanelen installatiegarantie. Dit is een garantie op de installatie van het zonnestroomsysteem. Dat betekent: gaat er na de installatie van het zonnestroomsysteem iets kapot wat te herleiden is naar foutieve installatie, dan lossen wij het kosteloos voor je op. En, geen zorgen: wanneer je zonnepanelen bij Zelfstroom huurt geniet je van garantie op een werkend zonnestroomsysteem.

Installatiegarantie van Zelfstroom

Direct weten hoeveel jij kunt verdienen

Je hebt nog niet aangevinkt dat je in bezit bent van een koopwoning met eigen dak.

Heb je geen eigen dak? Dan kunnen we helaas nog geen zonnepanelen leveren.