Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de zon. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig!
We delen deze ervaringen graag met jullie.

8,8

Gemiddelde
beoordeling

132

Gemiddelde
besparing

95%

Beveelt
Zelfstroom aan

198
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Gerda uit Gorredijk
Beveelt ons aan 11-10-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Prettige sfeer. Goede telefonische informatie. Goede uitleg en overleg. Zeer vakkundig geplaatst.

Beveelt ons aan
Erwin uit Eindhoven
Beveelt ons aan 04-10-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Ik zou iedereen zelfstroom aanraden professionele informatie en veel kennis van zaken
Ben zeer tevreden

Beveelt ons aan
Jenneke uit Didam
Beveelt ons aan Bespaart € 250,- Dat komt omdat we de panelen gehuurd hebben. Als je ze koopt "voel" je het meteen al veel meer. per jaar 01-10-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Het lijkt eentonig, maar wij zijn echt door elke medewerker prima geholpen en ook de installatie zelf ging heel goed en snel. En het waren fijne mensen om "over de vloer" te hebben. Ze hebben alles ook nog netjes achter gelaten. Zelfs het stof van de boorgaten weg gezogen!

Beveelt ons aanBespaart €€ 250,- Dat komt omdat we de panelen gehuurd hebben. Als je ze koopt "voel" je het meteen al veel meer. per jaar
Bert uit Zutphen
Beveelt ons aan Bespaart 200 per jaar 30-09-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Zeer prettig en alles is correct verlopen. Een aanrader voor iedereen. Wel alert blijven maar alles wordt opgelost.

Beveelt ons aanBespaart €200 per jaar
Rob uit Broekhuizen
Beveelt ons aan Bespaart € 250 per jaar 29-09-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Vriendelijk en duidelijke uitleg, door ervaren mensen
Installatie ging vlot en vakkundig

Beveelt ons aanBespaart €€ 250 per jaar
A uit Asten
Beveelt ons aan Bespaart Weten we nog niet per jaar 28-09-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Alles werd geregeld en de installateurs waren allemaal heel netjes en legde alles goed uit
En het huren van panelen is gewoon fijn, je hebt niet meteen grote kosten, en hoeft eerste jaren niet na tedenken over onderhoud

Beveelt ons aanBespaart €Weten we nog niet per jaar
b uit sint maartensdijk
Beveelt ons aan 28-09-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

ze weten waar ze mee bezig zijn en vriendelijk en geduldig

Beveelt ons aan
Anja uit Tolbert
Beveelt ons aan Bespaart 250,- per jaar 28-09-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Netjes behandeld en de installateurs hebben zelfs een mooiere dakopstelling geplaatst dan in de offerte stond, binnenshuis alles netjes afgewerkt en geplaatst

Beveelt ons aanBespaart €250,- per jaar
Patrick uit Groesbeek
Beveelt ons aan 24-09-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8,8
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Duidelijkheid, overzicht, monitoring. Prima contact, geen verkooppraat en de mogelijkheid om zonder investering toch milieubewust over te stappen.

Beveelt ons aan
Rob uit Lelystad
Beveelt ons aan Bespaart € 600 per jaar 16-09-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Goede voorlichting. Duidelijke afspraken en geen aandringen op afsluiten contract.

Beveelt ons aanBespaart €€ 600 per jaar