Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de aarde. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig!
We delen de ervaringen van onze klanten graag met jullie.

8,9

Gemiddelde
beoordeling

132

Gemiddelde
besparing

96%

Beveelt
Zelfstroom aan

299
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Ingrid uit Noord scharwoude
Beveelt ons aan Bespaart 862 per jaar 18-11-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Goede informatie over hoe het allemaal in zn werk gaat, wat het kost en ook met btw teruggave. Ook na installatie nog contact of alles Goed gegaan was.

Beveelt ons aanBespaart €862 per jaar
Gerard uit Monnickendam
Beveelt ons aan Bespaart durf ik nog niet te zeggen per jaar 16-11-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8,0
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig8,0
  • Vakkundige installatie8,0

Goed voorgelicht, duidelijke offerte, goed te woord gestaan aan de telefoon. Plaatsen panelen, bedraden en monitor zeer netjes gedaan. Alles werkt naar behoren en kunnen we volgen via "mijn portaal"

Beveelt ons aanBespaart €durf ik nog niet te zeggen per jaar
Mark uit Linschoten
Beveelt ons aan 02-11-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8,3
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig8,0
  • Vakkundige installatie9,0

Wek je eigen stroom op! Vanaf het eerste contact tot en met de afhandeling keurig te woord gestaan. De mensen van zelfstroom nemen de tijd voor al je vragen en weten waar ze over praten. Er wordt niets opgedrongen.
De installatie wordt door vakmensen gedaan die netjes werken!
Zelfstroom, bedankt!

Lees meer
Beveelt ons aan
Nico uit Maarssen
Beveelt ons aan 02-11-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Prima klantenservice vriendelijk aan de telefoon. Twee weken terug aangemeld nu liggen de zonnepanelen al. Als je vragen hebt kun je altijd bellen. krijg je duidelijk uitleg . De monteurs waren zeer deskundig en vriendelijk. Op vragen leggen ze je het duidelijk uit.Ze werken netjes hebben alles schoon achter gelaten. Ik huur kan nu nog niet precies uitleggen wat mijn besparing is. Mijn vrienden of buren zal ik graag vertyellen over de goede service

Lees meer
Beveelt ons aan
Carolien uit Wijhe
Beveelt ons aan Bespaart ??? 300?? per jaar 02-11-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Alles is prima geïnstalleerd, zeer vriendelijke en deskundige monteurs.
Geweldig zoals deze mannen met het paneel het dak oplopen en alles weer opruimen.
Zeer aan te bevelen.

Beveelt ons aanBespaart €??? 300?? per jaar
Ronald uit Wijhe
Beveelt ons aan Bespaart €500 per jaar 02-11-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Zeer deskundige monteurs,alles keurig opgeruimd na afloop. Het contact met Zelfstroom is ook zeer prettig ze nemen alle tijd en geven duidelijke uitleg. Kortom een goede keus om zonnepanelen via Zelfstroom aan te schaffen.

Beveelt ons aanBespaart €€500 per jaar
Jan uit Veendam
Beveelt ons aan Bespaart Weet nog niet. per jaar 01-11-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Vrijdag zijn ze begonnen met de installatie maar door het slechte weer konden ze niet verder,zaterdag en zondag zijn ze verder gegaan en hebben de klus geklaard helemaal top.

Beveelt ons aanBespaart €Weet nog niet. per jaar
Rob uit Oostzaan
Beveelt ons aan 01-11-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,8
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Rob en Dennis waren kundig, we mochten alles vragen, zij werkten netjes, het was heel fijn, de manier waarop het allemaal is gegaan en dat ondanks het koude en regenachtige weer.

Beveelt ons aan
Roland uit Bovenkarspel
Beveelt ons aan Bespaart ? per jaar 31-10-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 6,8
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar7,0
  • Deskundig8,0
  • Vakkundige installatie4,0

Gezien de hoeveelheid werk waren twee installateurs te kort, 3 had beter geweest. Daardoor twijfel eeninstallatiekwaliteit

Beveelt ons aanBespaart €? per jaar
Zelfstroom Beeldmerk

Reactie van Zelfstroom

Beste meneer,

Gefeliciteerd met uw nieuwe zonnepanelen! Dank voor uw feedback betreffende het extra paar handen bij de installatie. Wij werken enkel met Zonnekeur-gecertificeerde installateurs, dit is het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie. Dit houdt in dat onze installateurs aan strenge criteria voldoen, die door onafhankelijke partijen worden getoetst. Daarnaast controleren wij zelf (op afstand) alle opgeleverde installaties door middel van foto’s en opleverrapporten. Deze visuele inspectie zorgt ervoor dat wij binnen afzienbare tijd kunnen zien of alles correct is aangesloten, en eventueel kunnen ingrijpen wanneer niet alles naar wens is geïnstalleerd. Op deze manier houden wij een scherp oog op de kwaliteit van onze installaties, en zorgen wij ervoor dat u zonder zorgen van zonne-energie kunt genieten.

Ook uw systeem is inmiddels door ons nauwkeurig gecontroleerd en goedgekeurd. Mocht u toch nog vragen hebben over uw installatie, dan helpen wij u graag verder.

Energieke groet,

Anna
Namens het Zelfstroom-team

Lees meer
Retta uit Geldrop
Beveelt ons aan Bespaart 1200 per jaar 31-10-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,5
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

zeer duidelijke offerte en uitleg en super snelle vakkundige plaatsing

Beveelt ons aanBespaart €1200 per jaar