Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de zon. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig!
We delen deze ervaringen graag met jullie.

8,6

Gemiddelde
beoordeling

132

Gemiddelde
besparing

93%

Beveelt
Zelfstroom aan

103
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Ankie uit Heerhugowaard
Beveelt ons aan 11-06-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Vond het perfect gedaan

Beveelt ons aan
Siem uit Opeinde
Beveelt ons aan 09-06-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Zeer deskundig geholpen, volledig ontzorgd. Zelfstroom regelt alles. De installateurs weten waar ze mee bezig zijn. Zeer tevreden

Beveelt ons aan
Peter uit Dongen
Beveelt ons aan 08-06-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8,5
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig8,0
  • Vakkundige installatie10,0
Beveelt ons aan
Bert uit Roermond
Beveelt ons aan 08-06-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,8
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Kapotte trekveer.

Beveelt ons aan
Ronald uit Hilversum
Beveelt ons aan 06-06-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,3
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie10,0
Beveelt ons aan
Franca uit Vlijmen
Beveelt ons aan 05-06-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Goede uitleg bij offerte aanvraag.
Duidelijke toelichting bij opname.
Goedopgeleide monteurs, die precies en netjes werken. Na oplevering kon je niet zien dat ze waren geweest. ( behalve de teruglopende meter 😃)

Beveelt ons aan
Peter JM uit Callantsoog
Beveelt ons aan 05-06-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 5,7
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaarn.v.t.
  • Deskundig7,0
  • Vakkundige installatie2,0

De informatie is niet in overeenstemming met de realiteit. 24 April zouden panelen geplaatst worden. Geen passende beugels, gisteren 4 Juni zijn de panelen uiteindelijk geplaatst, maar.... het werkt nog niet nu is de omvormer niet goed.

Beveelt ons aan
Zelfstroom Beeldmerk

Reactie van Zelfstroom

Beste meneer Bulters,

Dank voor de tijd en moeite die u heeft genomen om deze beoordeling te schrijven. Ik kan me voorstellen dat de vertraging rond uw installatie niet ideaal is geweest. Dit kwam onder andere, zoals u ook al aangeeft, doordat er verkeerde dakhaken mee waren genomen op de dag van installatie. Ik zie dat mijn collega’s bezig zijn met uw hulpverzoeken, en dat zij in gesprek zijn met de installateur om uw installatie in zijn geheel te voltooien.

Graag wil ik u er voor de volledigheid op wijzen dat wij het huurcontract pas in laten gaan op het moment dat het systeem volledig werkend is opgeleverd. Hiermee haal ik de tijd die voorbij is gegaan tussen de geplande installatie en de voltooiing daarvan niet terug, ik hoop u echter wel hiermee enigszins gerust te stellen.

Wij stellen uw vertrouwen in ons jonge bedrijf zeer op prijs, en waarderen het dat u ons de kans geeft om de complicaties rond uw installatie te herstellen.

Energieke groet,

Anna
namens het Zelfstroom-team

Lees meer
O. uit Amsterdam
04-06-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 7,0
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig8,0
  • Vakkundige installatie4,0

İk verwacht nog professioneler montage partner voor de deur, alles met een trap gedaan bij 9 meter hoogte, was geen arbo technische werk verricht.

Beveelt ons aan
Zelfstroom Beeldmerk

Reactie van Zelfstroom

Beste meneer Gormez,

Gefeliciteerd met uw nieuwe zonnestroomsysteem! Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaringen met ons te delen, en vinden het fijn om te horen dat u tevreden bent met de deskundigheid en betrouwbaarheid van Zelfstroom en onze partners.

Bij de installatie zorgt onze partner ervoor dat alle middelen aanwezig zijn om op een veilige manier en conform ARBO-regelgeving te installeren. Wij verwachten van onze installateurs dat zij deze middelen ook ter plekke in zullen zetten. Als deze middelen om wat voor reden dan ook niet op de dag van installeren beschikbaar zijn, verwachten wij dat er niet geïnstalleerd zal worden. Veiligheid en duurzaamheid, ook van onze partners en installateurs, staan bij ons voorop.

Wij zullen uw feedback betreffende de installatie terugkoppelen aan onze partner. Nogmaals dank voor het schrijven van uw beoordeling, u geeft ons hiermee de kans om ons voortdurend te blijven verbeteren.

Energieke groet,

Anna
namens het Zelfstroom-team

Lees meer
Hans uit Jansen
Beveelt ons aan 29-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

alles gebeurde op de juiste dag en was heel goed en kreeg duidelijk uitleg.

Beveelt ons aan
Bart uit Wageningen
26-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 2,7
  • Vriendelijk6,0
  • Betrouwbaar1,0
  • Deskundig1,0
  • Vakkundige installatien.v.t.

Onze ervaring met Zelfstroom is helaas erg slecht.
Deels betreft dit de schouw deels de afhandeling door de klantenservice daarna.
Wij hebben vooraf aangegeven dat het een oud schuurdak betrof, dat wij twijfels hadden of dit geschikt was en of dit bij de schouw goed bekeken kon worden. Bij de schouw werd alles in orde bevonden.
Op de dag van de installatie, waarvoor wij een dag vrij hebben moeten nemen en voor wanneer wij een aantal uur werk hebben moeten verrichten om de bekabeling naar onze woning mogelijk te maken, zagen de installateurs binnen 2 minuten dat ons dak niet geschikt was en dat zij daar niet veilig konden werken.
In de mails vooraf aan de installatie wordt er nog genoemd dat de schouw plaatsvindt zodat er 100% zekerheid is dat de panelen volgens afspraak geplaatst kunnen worden.
De reactie van de klantenservice is bedroevend. Het lijkt of mails niet gelezen worden en er standaardantwoorden gegeven worden. De reacties: helaas is het bij de schouw niet altijd mogelijk de constructie van het dak goed te onderzoeken en de klant is er verantwoordelijk voor dat er veilig gewerkt kan worden.
Er wordt dus geen verantwoordelijkheid genomen voor het feit dat de schouw niet correct is uitgevoerd en dat als gevolg daarvan door ons werkzaamheden zijn uitgevoerd die niet nodig waren en vrij genomen is van ons werk.

Lees meer
Beveelt ons aan
Zelfstroom Beeldmerk

Reactie van Zelfstroom

Beste Bart,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaringen met Zelfstroom. Ik vind het zeer spijtig om te horen dat deze ervaring verre van ideaal is geweest, en kan me uw teleurstelling voorstellen toen op de installatiedag bleek dat uw zonnestroomsysteem niet geplaatst kon worden. Ik begrijp dat het niet enkel om het niet kunnen installeren gaat, maar ook om de moeite die u heeft gedaan om de installatie voor te bereiden en de tijd die u hiervoor vrij heeft gemaakt.

Ik heb uw gegevens er even bij gezocht, en zie inderdaad dat de staat van uw dak de installatie niet toe liet. Dit kwam onder andere doordat het dakbeschot los lag, wat het uit veiligheidsoverwegingen onverantwoord maakte voor zowel uzelf als de installateur om de zonnepanelen te installeren.
Zoals u zelf ook al noemde is de eigenaar van het dak volgens onze voorwaarden uiteindelijk verantwoordelijk voor de staat van het dak waarop de panelen geplaatst worden. In het voortraject proberen wij situaties zoals nu bij u voorgekomen is zo goed mogelijk op te vangen. Dat doen wij door met geavanceerde software uw dak te analyseren. Daarnaast komt een schouwer van onze installatiepartner bij u op bezoek voor een laatste technische controle. Ik vind het erg vervelend dat, ondanks deze maatregelen, de ernst van de genoemde defecten pas op de installatiedag naar voren kwam.

Wat betreft uw terugkoppeling over de geboden service en het contact met onze klantenservice, ik stel het zeer op prijs dat u dit bij ons aangeeft. Wij zijn een jong bedrijf dat volop in ontwikkeling staat, en de leerpunten die u noemt nemen wij graag in ons op.

Nogmaals dank voor de moeite die u heeft genomen om deze beoordeling te schrijven en uw ervaring met ons te delen.
Energieke groet,

Anna
namens het Zelfstroom-team

Lees meer