Dit zeggen onze klanten

Dit zeggen onze klanten

Onze klanten en de zon. Daar zijn we zuinig op, heel zuinig!
We delen deze ervaringen graag met jullie.

8,6

Gemiddelde
beoordeling

132

Gemiddelde
besparing

94%

Beveelt
Zelfstroom aan

86
Klantenvertellen logo

Beoordelingen

Dieter uit Alphen aan den Rijn
Beveelt ons aan 16-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,3
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie10,0

Al tijdens het contact met Zelfstroom kreeg ik een goed gevoel over het huren van zonnepanelen, mede doordat de medewerkster mij prettig en correct te woord stond en omdat zij zich aan de gemakte afspraken hield. Ook nadat wij e.e.a. overeengekomen waren is Zelfstroom alle afspraken nagekomen, zowel commercieel als installatietechnisch. Een pluim voor de medewerkers cq onderaannemers die Zelfstroom vertegenwoordigen. Dankzij de volop schijnende zon zien wij de energieopbrengsten (lees: -besparingen) iedere dag weer met plezier toenemen en betaalt de huurprijs zich dubbel en dwars uit.

Lees meer
Beveelt ons aan
Paul uit Eindhoven
Beveelt ons aan 16-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Goede uitleg en offerte. Goed contact en prima nakomen van afspraken. Nette en vriendelijke monteurs die snel en vakkundig de panelen geïnstalleerd hebben.

Beveelt ons aan
Marja uit Eindhoven
Beveelt ons aan 16-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Duidelijke uitleg, heldere offerte en men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Installatie verliep vlekkeloos, alles werd keurig schoon en opgeruimd achtergelaten.

Beveelt ons aan
John uit Enschede
Beveelt ons aan 15-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Prima klantvriendelijk en professioneel

Beveelt ons aan
Leo uit Hendrik-Ido-Ambacht
Beveelt ons aan 15-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8,0
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig8,0
  • Vakkundige installatie8,0

Ondanks de eerste datum van installatie niet gehaald werd door ziekte van één van de medewerkers zijn wij prima op de hoogte gehouden van nieuwe afspraken.
Installatie en ingebruikneming ging vlot.
Erg leuk om te zien hoeveel energie er geproduceerd wordt en wat het scheelt voor het milieu.

Beveelt ons aan
Wilbeet uit Helmond
Beveelt ons aan 15-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8,8
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig8,0
  • Vakkundige installatie10,0
Beveelt ons aan
Michael uit Heerlen
Beveelt ons aan 15-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Van eerste telefooncontact tot aflevering wordt je goed, snel, vakkundig en klantvriendelijk geholpen. Je wordt bij elke vervolgstap goed geïnformeerd wat je te wachten staat. Mooi systeem dat ook online te volgen is opbrengst in zijn totaliteit maar ook per paneel. Zonnepanelen via Zelfstroom is zeker een aanrader.

Lees meer
Beveelt ons aan
Harm uit Emmercompascuum
Beveelt ons aan 15-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 8,0
  • Vriendelijk8,0
  • Betrouwbaar8,0
  • Deskundig8,0
  • Vakkundige installatie8,0
Beveelt ons aan
Jarno uit Emmen
Beveelt ons aan 15-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 10,0
  • Vriendelijk10,0
  • Betrouwbaar10,0
  • Deskundig10,0
  • Vakkundige installatie10,0

Alles was gewoon duidelijk vanaf het eerste contact tot en met de installatie.

Beveelt ons aan
Mark uit Eindhoven
Beveelt ons aan 15-05-2018
Klantbeoordelingen Zelfstroom
Beoordeling 9,0
  • Vriendelijk9,0
  • Betrouwbaar9,0
  • Deskundig9,0
  • Vakkundige installatie9,0

Goed advies gehad over het financiële gedeelte. En dit ook over de plaatsing. Uiteindelijk binnen enkele weken geplaatst en netjes en vakkundig aangesloten en afgewerkt.

Beveelt ons aan