100% groene stroom bij Zelfstroom

Grijs, groen, Zelfstroom!

De groenste energie is energie die je niet gebruikt.
De groenste energie die je wel gebruikt maak je zelf met Zelfstroom.
En je overige groene energie? Die leveren we tegen kostprijs.

Groene stroom

 1. 100% groene stroom tegen kostprijs
 2. Vastrecht €0,00

Aardgas

 1. Gas tegen kostprijs
 2. Vastrecht €0,00

Energie tegen kostprijs

Ook met zonnepanelen heb je toch nog een reguliere aansluiting nodig. Want op energie moet je kunnen rekenen, ook als de zon niet schijnt. Maar wat niet normaal is, is dat je bij Zelfstroom de energie tegen kostprijs geleverd krijgt. En nee, in onze prijzen zitten geen verborgen kosten of een hoog maandelijks vastrecht.

Overdag wekken de zonnepanelen vaak meer stroom op dan je nodig hebt. Deze zonnestroom wordt niet verspild, maar netjes teruggeleverd aan het elektriciteitsnet. Op andere momenten kun je de stroom weer afnemen. Dat gaat allemaal vanzelf en je zit nooit zonder. Je betaalt alleen voor het verschil tussen wat je zonnepanelen hebben opgewekt en wat je in totaal hebt verbruikt; je netto verbruik dus. Dit noemt men ‘salderen’.

Dus kies je voor zelf stroom opwekken met je eigen zonnepanelen, dan belonen wij dat met extra voordeel door je overige groene energie tegen kostprijs te leveren.

Heel gemakkelijk, goedkoop en groen; dubbel voordelig! Bovendien is het wel zo makkelijk dat je al je energiezaken via één partij hebt geregeld.

De aanvullende energie wordt geleverd door energieleverancier Energyhouse. Zelfstroom treedt op als erkend wederverkoper en verzorgt alles voor je. Heel gemakkelijk en alles lekker onder 1 dak.

Wil je Zelfstroom vergelijken met andere energieleveranciers? Zorg er dan wel voor dat je appels met appels vergelijkt. Uiteraard doen wij dat ook graag voor je: bekijk zelf de actuele prijsvergelijking en ontdek hoe goedkoop Zelfstroom is.

Tarieven

Waarom Zelfstroom?

Hallo goedkope, groene energie
 • 65% besparing op je energiekosten
 • Extra groene stroom en gas tegen kostprijs
 • Zelf stroom opwekken is leuk en goedkoop
 • Het beste voor het milieu én je portemonnee
Lees meer

Gemakkelijk overstappen

Haal het zonnetje in huis
 • Mogelijk op 70% van alle Nederlandse huizen
 • Doe de bespaarscan en ontvang je persoonlijke offerte binnen 2 dagen
 • Wij regelen alles: deskundige montage en overstap van je huidige energieleverancier
 • Voor altijd de groenste en goedkoopste energie
Lees meer

Groen, groener, groenst

Bij de meeste energieleveranciers kun je kiezen voor groene stroom. Stroom mag als groene stroom verkocht worden als deze wordt opgewekt uit duurzame bronnen zoals zon, wind, water of biomassa.
Maar pas op voor ‘sjoemelstroom’: grijze stroom die als ‘groen’ gepresenteerd wordt dankzij een Garantie van Oorsprong dat in het buitenland wordt gekocht.

De groenste stroom die je kan opwekken is met je eigen zonnepanelen. Hierbij is de uitstoot namelijk nul en zijn er geen transportverliezen. Voor de aanvullende stroom is het belangrijk een bron te kiezen die ons direct in Nederland helpt aan minder vervuiling. Natuurlijk willen we je daar graag bij helpen!

De aanvullende stroom die je via Zelfstroom kan afnemen als de zon even niet schijnt komt uitsluitend van Nederlandse windmolens.

Stroometiket Zelfstroom
Op het stroometiket zie je in een oogopslag hoe de door Zelfstroom aanvullende groene stroom is samengesteld en welke energiebronnen zijn gebruikt.

De Autoriteit Consument & Markt (ACM), de toezichtouder op de energiemarkt, controleert deze gegevens.

De meest uitgebreide Services en Garanties

Voor ons de normaalste zaak

Benieuwd naar jouw besparing?

Vraag offerte aan