Zonnepanelen
zonder investering

Bij Zelfstroom kun je zonnepanelen huren. Zonder aan je spaargeld te komen, bespaar je direct op je energierekening. Is jouw dak geschikt?

Doe de dakcheck

93,4% van de energie die we verbruiken in Nederland wordt nog niet duurzaam opgewekt. En een groot deel van alle huiseigenaren wil de zonnepanelen liever niet zelf kopen.

Als je kiest voor zonnepanelen huren, hoef je vooraf zelf geen investering te doen. Zo bespaart een huishouden tot wel €336 per jaar.
Bekijk voorbeeldberekening

Zo krijg jij een lagere energierekening en zorgen we samen voor een duurzamer Nederland!

zonnepaneel_klein zonnepaneel_klein zonnepaneel_klein zonnepaneel_klein

Daar krijgen
wij energie van!

Lees ons verhaal

Zelfstroom
werkt zo

1

Jij betaalt huur voor de zonnepanelen, dit bedrag verdien je terug met de stroom die je zelf opwekt.

2

Jouw zonnepanelen zijn de hele huurperiode onze zorg. De zonnepanelen zijn verzekerd tegen diefstal en schade, zelfs bij hagel en storm.

3

Na 10 jaar kun je de zonnepanelen overnemen voor maximaal € 60 per paneel en geniet je nog 20 jaar van gratis zonne-energie.


Bespaar zo'n
€ 336
per jaar!

Onze
beloftes

  • Zelfstroom zorgt voor een vakkundige installatie en levert alleen A-merk materialen. Kwaliteit staat bij ons voorop.

  • Voor schade zijn de panelen goed verzekerd. Daarnaast bieden wij de meest uitgebreide services en garanties op de zonnepanelen.

  • Ga je verhuizen? Geen probleem dankzij onze verhuisservice. Je kunt de zonnepanelen overdragen aan de nieuwe bewoners of meeverhuizen.

Doe de dakcheck

Eerst nog even verder lezen?

Tevreden klanten, dat is waar wij het allemaal voor doen. Wij zijn trots op een gemiddelde beoordeling van 8.9. Maar waarom zou je ons zomaar op ons woord geloven? Bekijk alle ervaringen om te lezen wat klanten van Zelfstroom vinden!

Met een eenvoudige online check kun je controleren of jouw dak geschikt is voor zonnepanelen. Met deze online dakcheck krijg je bovendien direct te zien hoeveel panelen er op je dak passen. Je hoeft slechts enkele gegevens in te vullen, onze analysetool doet de rest.

Wil je meteen op je energierekening besparen, zonder vooraf te investeren in zonnepanelen? Niet investeren, wel besparen is het grote voordeel van zonnepanelen huren. Het werkt zo: in plaats van zonnepanelen te kopen betaal je huur voor de zonnepanelen. Dit bedrag verdien je terug met de stroom die je zelf opwekt. In de meeste gevallen betekent dit dat je geld bespaart; je hoeft immers veel minder stroom van je energieleverancier af te nemen. Hierdoor kun je meteen besparen op je energiekosten zonder een investering te doen. Zo maak je zelf stroom met zonnepanelen op jouw dak. Slim energie besparen. Een goede investering voor later!

We horen het echt heel vaak: ik wil graag zonnepanelen, maar ik investeer liever geen spaargeld. Miljoenen Nederlanders geven dit als reden om geen zonnepanelen te nemen. Daar hebben wij een oplossing voor. Steeds meer mensen kiezen ervoor om zonnepanelen te huren. Zo hoef je -in tegenstelling tot zonnepanelen kopen- niet direct een grote investering te doen, maar profiteer je wél meteen van duurzame stroom. Je betaalt een vast bedrag per maand en hebt geen omkijken naar de aanschaf, installatie, onderhoud en verzekering van de zonnepanelen. Bekijk de 6 redenen waarom zonnepanelen huren je minder zorgen geeft dan kopen.

Holland Solar logo
Lid van
Holland Solar
Zonnekeur Installateur logo
Certified
B Corporation
Klanten Vertellen logo
95% beveelt
ons aan